Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyřešeno] Automatické nahrávání DEMA

Příspěvekod Nikdas » 26 led 2015, 20:35

Ahoj, neznáte nějaký program, který by mi automaticky nahrával demo v CS? (Nebo nějaký příkaz do konzole). Snažím se nahrávat pořád, kvůli freekillům/MFK atd., ale někdy při změně mapy/reconnectu zapomenu nahrávat, pak dá hráč MFK, já zjistím, že to nemám nahrané, a on unikne bez trestu:(

PS: Vím, že HLTV nahrává pořád, ale není tam voice, takže se nedá použít jako důkaz o FK/MFK

Díky za odpověď
Tady si mám něco napsat?
Nikdas
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] Automatické nahrávání DEMA

od Rumcajz » 26 led 2015, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [řešíme] Automatické nahrávání DEMA

Příspěvekod Nikdas » 26 led 2015, 21:56

Ještě k tomu HLTV demu a voice, zde jsem zakládal vlákno http://www.gamesites.cz/forum/post427804.html#p427804, kde jsem se ptal, jestli HLTV umí voice apod. Bylo mi řečeno, že HLTV nenahrává voice. No procházel jsem další fóra, a našel jsem přispěvky(bohužel jen v AJ), ve kterých je popsáno, jak voice v HLTV umožnit https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=143159 Určitě by to stálo za zprovoznění (alespoň na JB serverech, protože hlavně tam závisí porušení pravidel na voice). Možná by se to hodilo do jiného vlákna, ale nechci spamovat fórum:))
Tady si mám něco napsat?
Nikdas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod johnybr » 27 led 2015, 09:09

Ked das record demo.dem nahrava vkuse pokial si na servery aj pri zmene mapy
johnybr
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Nikdas » 27 led 2015, 23:56

johnybr píše:Ked das record demo.dem nahrava vkuse pokial si na servery aj pri zmene mapy

super zpráva, myslel jsem, že se mi to vždy po změně mapy zastavilo, teď jsem si na to dal pozor, a fakt to natáčí i po změně mapy, fíííha:D
dík za radu:)) to ale nemění nic na tom, že to někdy zapomenu zapnout/vypne se to při reconnectu:)
Ještě jsem do původní zprávy zapoměl napsat, že by se mi taky během hry hodila možnost mrknut na již natočené demo, aniž bych se musel odpojit...někdy mi hráč tak zarytě tvrdí,že jsem ho zabil neprávem, že mi to nedá, odpojím se a jdu zkontrolovat demo(bohužel mezi tím samozřejmě příjdu o místo u CT:))
Tady si mám něco napsat?
Nikdas
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Karmik66 » 28 led 2015, 18:54 VIP

O žádném takovém programu jsem zatím neslyšel...
Při přehrávání dema tě to ze serveru automaticky odpojí, bohužel to nijak nejde.
Vyřešené a zodpovězené, lock.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Rady a návody