• Stránka 1 z 1
BB 1 / [The]=-*!N1zL!*-=
Dostal som ban za lezenie do cudzeho buildu a block.....
Na mape bb_inferno_iplay ako vždy stavam pri skle staval som s hracom gamers ... a admin nizl nam tam vošiel všetky naše blocky si pooznačoval lebo nezabral spawn .....zal nam stavať do campu a bez upozornenia začal davať slay hračovi gamers... potom jak som si dalej staval dal slay aj mne, na začiatku kola ešte som napísal že 1 tak išiel preč nizl a ostali sme len ja a Gamers .... Následne ban ....
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [The]=-*!N1zL!*-=
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:343490270'
[AMXBans] Tva IP: '213.81.192.110'
[AMXBans] ========================================
chcel som si stiahnuť demo - video záznam ale bohužiaĽ neviem prečo sa to dalej netočí...
S pozdravom BeSt^
Na mape bb_inferno_iplay ako vždy stavam pri skle staval som s hracom gamers ... a admin nizl nam tam vošiel všetky naše blocky si pooznačoval lebo nezabral spawn .....zal nam stavať do campu a bez upozornenia začal davať slay hračovi gamers... potom jak som si dalej staval dal slay aj mne, na začiatku kola ešte som napísal že 1 tak išiel preč nizl a ostali sme len ja a Gamers .... Následne ban ....
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zabanovan adminem: [The]=-*!N1zL!*-=
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Duvod: 'Pravidla [Blokovani / Lezeni do ciziho tunelu]'
[AMXBans] Delka: '1 hour'
[AMXBans] Tve SteamID: 'VALVE_0:0:343490270'
[AMXBans] Tva IP: '213.81.192.110'
[AMXBans] ========================================
chcel som si stiahnuť demo - video záznam ale bohužiaĽ neviem prečo sa to dalej netočí...
S pozdravom BeSt^
Mňam mňam mňam
EVIP - FURIEN 1
EVIP - DUST 2 #ONLY 1
EVIP - BASEBUILDER 1
EVIP - FURIEN 1
EVIP - DUST 2 #ONLY 1
EVIP - BASEBUILDER 1
-
mochi - Pokročilý
BB 1 / [The]=-*!N1zL!*-=
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: BB 1 / [The]=-*!N1zL!*-=
Abych pravdu řekl,opravdu lituji toho, že nemáš to demo. Napsal si přesně pravý opak dané situace. Měl jsem první blok u spawnu tudíž u "skla".Přišel si tam i s hráčem Gamers a dali ste tam bloky. Bloky jsem vám oddělal. Hráč Gamers ho tam vrátil z5, tak jsem ho slaynul. Poté se už na místo činu nevracel.
Naopak hráč Best, se po slayu neustále vracel, dával tam bloky. Nakonec byla kempa rozebrána.

[The]=-*!N1zL!*-=
-
BrankOGrankO - Amatér
Re: BB 1 / [The]=-*!N1zL!*-=
Zde jsi v sekci stížnosti na adminy. Pokud by jsi byl soudný, přečteš si pravidla této sekce - jestliže si chceš stěžovat na admina, musím ke stížnosti podat i důkaz. Ten tu nevidím.
Pokud chceš unban, jdi do sekce unban žádost. Přečti si ale důkladně, jak o něj požádat. Lock.
Pokud chceš unban, jdi do sekce unban žádost. Přečti si ale důkladně, jak o něj požádat. Lock.
-
Xter - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1