• Stránka 1 z 1
co cumis / COD:MW#1
Zdravím 
Administrátor ,,co cumis" mi dal ban za bugování raket i když jsem žádné nebugoval.
(myslím že takhle stručně by to stačilo)
Myslím, že ta chyba je někde u vás a ne u mě, protože je tam několik lidí, kteří nemají dané časové intervaly mezi raketami.
Tak proč bych já měl mít ban za cizí chybu?

Administrátor ,,co cumis" mi dal ban za bugování raket i když jsem žádné nebugoval.
(myslím že takhle stručně by to stačilo)
Myslím, že ta chyba je někde u vás a ne u mě, protože je tam několik lidí, kteří nemají dané časové intervaly mezi raketami.
Tak proč bych já měl mít ban za cizí chybu?
- AkaJack
- Kolemjdoucí
co cumis / COD:MW#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: co cumis / COD:MW#1
Ide o to, že ako malé deti naschvál využívate chybu serveru (v tom prípade je trest = bugovanie atd).
Avšak tento server ide len 2 dni a banovať sa bugy nemajú, pretože ich postupne opravujeme.
Daj tu link na tvoj ban a dám ti unban.
Avšak tento server ide len 2 dni a banovať sa bugy nemajú, pretože ich postupne opravujeme.
Daj tu link na tvoj ban a dám ti unban.
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
unban není třeba
ban byl jen na 10 minut
já té chyby nechci nijak zneužívat, ale když na někoho narazím, tak mojí reakcí je střelba a taky střelba raket
na COD 1 kde jsem hrál před tím šla jen 1 raketa asi za 2s, takže to, že jich jde víc je nezvyk a prostě to mačkám jako před tím "o sto šest":D
ban byl jen na 10 minut
já té chyby nechci nijak zneužívat, ale když na někoho narazím, tak mojí reakcí je střelba a taky střelba raket
na COD 1 kde jsem hrál před tím šla jen 1 raketa asi za 2s, takže to, že jich jde víc je nezvyk a prostě to mačkám jako před tím "o sto šest":D
- AkaJack
- Kolemjdoucí
Myslím, že je všechno vyjasněno, omlouváme se, lock.
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1