• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Nábor
Zdravím, chcel by som sa stať minecraft adminom 
1. Vek:16
2. Nick v hre: WhiteguyXXX
3. Originálny MC: nemám snad to nevadí moc...
4. Primárny server kde chcete práva: Gamesites survival
5. Denná aktivita: Celkom dosť aktívny cez školu možno tak 3-5 hodín
6. Priestupky na gamesites: žiadne
7. Priestupky mimo gamesites: tiež žiadne alebo si na ne aspoň nepamätám
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Velmi skúsený hráč a aj admin minecraft hrám už 3 roky za tú dobu som hral na vela serveroch ale väčšinou som s nimi skončil lebo mi nevyhovovali (samé deti atd. šak to poznáme
) A volám sa Filip 
9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Na vela serveroch som bol admin a pár serverov som aj vlastnil ale váčšinou tie servery nevydržali dlho (nezhody v admin teame atd.) môj najväčší úspech však bol na servery s priemernou dennou aktivitou 60 hráčov ale server sa predal a potom sa raz vypol a už nevrátil no
na ostatných serveroch čo som bol admin ľudia si namňa nejako nesťažovali pretože som často písal do chatu že či niekto nepotrebuje pomoc atd. (žiadny give ani nič také proste len rady) v admin príkazoch sa vyznám WE ovládam velmi dobre, s komunikáciou nemám problém a väčšinou aj na iných serveroch som si s adminmi velmi rozumel . Na záver iba som chcel povedať že váš server sa mi snad zo všetkých najviac páčil preto by som na ňom chcel byť admin 

1. Vek:16
2. Nick v hre: WhiteguyXXX
3. Originálny MC: nemám snad to nevadí moc...
4. Primárny server kde chcete práva: Gamesites survival
5. Denná aktivita: Celkom dosť aktívny cez školu možno tak 3-5 hodín
6. Priestupky na gamesites: žiadne
7. Priestupky mimo gamesites: tiež žiadne alebo si na ne aspoň nepamätám
8. Niečo o mne (minimálne 20 slov): Velmi skúsený hráč a aj admin minecraft hrám už 3 roky za tú dobu som hral na vela serveroch ale väčšinou som s nimi skončil lebo mi nevyhovovali (samé deti atd. šak to poznáme

9. Prečo práve ja mám byť adminom (minimálne 50 slov): Na vela serveroch som bol admin a pár serverov som aj vlastnil ale váčšinou tie servery nevydržali dlho (nezhody v admin teame atd.) môj najväčší úspech však bol na servery s priemernou dennou aktivitou 60 hráčov ale server sa predal a potom sa raz vypol a už nevrátil no

- WhiteGuyXXX
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Nábor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nábor
Nedoporučují
-Orgio - aktivita skoro vůbec tě tam nevidím... - přispěvký a zaregistroval si se až dnes
-Orgio - aktivita skoro vůbec tě tam nevidím... - přispěvký a zaregistroval si se až dnes
DarkSithLord
McEM Suit man :3
BH666 nejlepší co gamesites potkalo

BH666 nejlepší co gamesites potkalo
-
DarkSithLord - Pokročilý
DarkSithLord píše:Nedoporučují
Aktivitu som myslel na servery...
- WhiteGuyXXX
- Kolemjdoucí
Dnes si aktívny dol. DNES. Inokedy som ťa ani ja nevidel.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1