• Stránka 1 z 1
jonathan-awee
Takze sťrazujem sa na admina jonathan
jeho steam id: STEAM_0:0:35082657
Nechápem dôvod kick od ct..... Nechápem prečo si prehodil ďalších 3hrácov od ct...... pritom 2znich boli u ct 5s a hned si ich prehodil.... a následne nechápem ban ktorý som dostal ked som bol simon a dostal som ban za kazenie hry pod menom aha remix. prosím o malé vysvetlenie... a tu je demo o bezdvovodnom kicku od ct: http://leteckaposta.cz/912918726 ... a nechapem sakde si priśiel nato ze neznalost pravidel...
jeho steam id: STEAM_0:0:35082657
Nechápem dôvod kick od ct..... Nechápem prečo si prehodil ďalších 3hrácov od ct...... pritom 2znich boli u ct 5s a hned si ich prehodil.... a následne nechápem ban ktorý som dostal ked som bol simon a dostal som ban za kazenie hry pod menom aha remix. prosím o malé vysvetlenie... a tu je demo o bezdvovodnom kicku od ct: http://leteckaposta.cz/912918726 ... a nechapem sakde si priśiel nato ze neznalost pravidel...
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
jonathan-awee
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jonathan-awee
Hráči kteří neovládají pravidla nemají u CT co dělat. Já jako admin mám právo takového hráče přesunout, aby nekazil hru ostatním slušným hráčům na serveru.
Ty i Kristopher jste opakovaně na serveru zaváděli vlastní pravidla a přesvědčovali mě že dávám FK a MFK. Pořád jste si vymýšleli svoje až mi došla trpělivost a od CT jsem vás vyhodil.
Když jsi odešel a vrátil se s jiným nickem, vážně sis myslel že tě u CT nechám?
Věřím že se pravidla naučíte a zítra s váma problémy nebudou.
Nerad bych aby jste hráčům kazili hru i nadále.
K tomu demu - s tím awp mi to fakt jde. Boží ten kill u kz přes zeď
Ty i Kristopher jste opakovaně na serveru zaváděli vlastní pravidla a přesvědčovali mě že dávám FK a MFK. Pořád jste si vymýšleli svoje až mi došla trpělivost a od CT jsem vás vyhodil.
Když jsi odešel a vrátil se s jiným nickem, vážně sis myslel že tě u CT nechám?
Věřím že se pravidla naučíte a zítra s váma problémy nebudou.
Nerad bych aby jste hráčům kazili hru i nadále.
K tomu demu - s tím awp mi to fakt jde. Boží ten kill u kz přes zeď

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: jonathan-awee
Ahoj, na jednu stranu by bylo dobré zamést si před vlastním prahem... Awee určitě chybu v pravidlech neudělal.
Doporučuji nebýt tak impulzivní, udělal by jsi lépe, kdyby jsi se zkusil zainteresovat do pravidel a užívat si hru.
Stížnost se zamítá
lock
Doporučuji nebýt tak impulzivní, udělal by jsi lépe, kdyby jsi se zkusil zainteresovat do pravidel a užívat si hru.
Stížnost se zamítá
lock
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1