• Stránka 1 z 1
KOHI / JB 1
Popis : Ahoj takže po dlouhe dobe jsem se rozhodl zajit si na Jailbreak servery a pobavit se, byl jsem u CT simon byl ve zbrojnici dal příkaz čupněte si , po 1 vteřině dal příkaz skákejte, VŠICHNI se postavili, Ct mu to hlásily do voice chatu a i do team chatu já mu to taky hlásil, Simon nám řekl já to neviděl ale pokud jste to viděli měli jste je zabít, Zabil jsem je všechy protože se všichni postavili,Kohi to asi neunesl a dal mi ban za MFK i když mu tam všichni říkali a psali že to mfk nebyl, a eště provokativně napsal do chatu : chci dat ban maverickovi takze musim najit vypis z konzole
. -,- ban :
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 21 hours , 52 minutes and 11 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Maverick
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 75949521 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.240.165.81 '
2.Důkaz bohužel nemám což mě strašně mrzí ale doufám že Lukick bude na tolik v pohodě a přizná se, dal mi ban jen z toho duvodu že mě nemá rád už i dřív vyhledával chyby aby mě mohl hned banovat
... díky za přečtení hezky zbytek dne.

[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem !_kempa_! lukick *KOHI*.
[AMXBans] Zbyva jeste 21 hours , 52 minutes and 11 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : Maverick
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Pravidla [Multi FreeKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 75949521 '
[AMXBans] Tva IP : ' 92.240.165.81 '
2.Důkaz bohužel nemám což mě strašně mrzí ale doufám že Lukick bude na tolik v pohodě a přizná se, dal mi ban jen z toho duvodu že mě nemá rád už i dřív vyhledával chyby aby mě mohl hned banovat

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý
KOHI / JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOHI / JB 1
Jinak ještě dodám proč mě admin Kohi negrabnul a nezabanoval okamžitě ale 2-3 hodiny po tom
.

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
- nobra1n
- Pokročilý
Zdravím.
Ak sa môžem vyjadriť. Nepišeš to správne. Simon dal príkaz skáčte a išiel do zbrojky. Potom dal príkaz čupnite si.
Po chvili ste sa CT dohadovali, že ma byť all T-čkam kill, že mali čupieť a skákať. Ja som si v tejto situácií nebol istý a tak som sa spýtal 2 HLSA JB aka je pravda aby som vedel pre budúcnosť (sám za seba by som ti ban nedal).
Jedno z HLSA mi odpisalo, že sme mali len čupieť a druhé HLSA (odpisalo teraz cca 15min. s5), že sme mali čupieť a skákať.
Ja by som poprosil obe HLSA ktoré mi poradili aby sa sem vyjadrili a nie tak, že teraz sa spolu dohodnu na steame čo sem odpíšu aby ani jeden z nich alebo obaja neboli za HLSA čo neviem pravidla atď.
Viem každy sa môže pomýliť. Ja som dal len na slová HLSA čo mi poradil a preto som ti šupol ban.
Ak to MFK nebol tak sa ti ospravedlňujem, ale zatial ti UB nedám, lebo ako som písal v tejto situacií som si nebol istý a stále neviem aka je správna odpoveď, kedže 2 HLSA JB maju ini názor.
Ak bol ban neopravnený, tak to sa ti potom ospravedlňujem.
Ešte jedna vec. To, že som ťa v chate prevokoval či čo (že potrebujem dôkazy atď.), som písal preto, lebo som čakal dokedy mi HLSA JB odpíše a ako mám konať (chcel som ťa len zdržať na servery
). Ešte raz, ak to opravneny ban nebol tak prepáč. Počkam na vyjadrenie sa HLSA. Viac už písať nebudem, aby nebol spamm. 
Ak sa môžem vyjadriť. Nepišeš to správne. Simon dal príkaz skáčte a išiel do zbrojky. Potom dal príkaz čupnite si.
Po chvili ste sa CT dohadovali, že ma byť all T-čkam kill, že mali čupieť a skákať. Ja som si v tejto situácií nebol istý a tak som sa spýtal 2 HLSA JB aka je pravda aby som vedel pre budúcnosť (sám za seba by som ti ban nedal).
Jedno z HLSA mi odpisalo, že sme mali len čupieť a druhé HLSA (odpisalo teraz cca 15min. s5), že sme mali čupieť a skákať.
Ja by som poprosil obe HLSA ktoré mi poradili aby sa sem vyjadrili a nie tak, že teraz sa spolu dohodnu na steame čo sem odpíšu aby ani jeden z nich alebo obaja neboli za HLSA čo neviem pravidla atď.
Viem každy sa môže pomýliť. Ja som dal len na slová HLSA čo mi poradil a preto som ti šupol ban.
Ak to MFK nebol tak sa ti ospravedlňujem, ale zatial ti UB nedám, lebo ako som písal v tejto situacií som si nebol istý a stále neviem aka je správna odpoveď, kedže 2 HLSA JB maju ini názor.
Ak bol ban neopravnený, tak to sa ti potom ospravedlňujem.
Ešte jedna vec. To, že som ťa v chate prevokoval či čo (že potrebujem dôkazy atď.), som písal preto, lebo som čakal dokedy mi HLSA JB odpíše a ako mám konať (chcel som ťa len zdržať na servery

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
Super díky že jsi napsal pravdu ^^
- nobra1n
- Pokročilý
Abych to shrnul.
Simon da zakazy a nasledne da prikaz: "Cupnete si". Pak da dalsi prikaz: "Skakejte". Vezni musi skakat v cupe, protoze je nic neopravnuje postavit se. Takto situaci popisuje stezujici si hrac.
Ale kdyz da Simon zakazy a potom da prikaz: "Skakejte". Pak da dalsi prikaz: "Cupnete si". Vezni budou POUZE cupet! Takto situaci popisuje banujici admin. Vzhledem k tomu, ze hrac nedodal zadny dukaz o tom, ze dal jine prikazy, vyssi vahu ma adminovo vyjadreni.
Admin vyresil situaci spravne, ban opravneny, stiznost neopravnena.
Lock.
Simon da zakazy a nasledne da prikaz: "Cupnete si". Pak da dalsi prikaz: "Skakejte". Vezni musi skakat v cupe, protoze je nic neopravnuje postavit se. Takto situaci popisuje stezujici si hrac.
Ale kdyz da Simon zakazy a potom da prikaz: "Skakejte". Pak da dalsi prikaz: "Cupnete si". Vezni budou POUZE cupet! Takto situaci popisuje banujici admin. Vzhledem k tomu, ze hrac nedodal zadny dukaz o tom, ze dal jine prikazy, vyssi vahu ma adminovo vyjadreni.
Admin vyresil situaci spravne, ban opravneny, stiznost neopravnena.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1