• Stránka 1 z 1
MINEGAG.cz
MINEGAG.cz, ano to je odkaz na soutez kterou porada Gamesites! Jaka soutez doopravdy je?
Jeste v 20:20 pred superstar jsem se koukal jak na tom jsem (KEBAB DO RUKY!). Byl jsem první s velkym naskokem! O superstar byla reklma, sel jsem se zase podivat a co se stalo? Obrazek, ktery byl na 6. nebo 7. miste s minimalnim poctem hlasu a prumerem se dostal na 1. misto a mel 200 hlasu a prumer 9.6? Toto neni mozne! I kdyby to poslal kolika lidem chce, nikdy by mu kazdy nedal 10, vzdy se najde nekdo kdo da 1, a behem 25 min. nahrabat 170 hlasu? To taky neni normalni.
Jeste v 20:20 pred superstar jsem se koukal jak na tom jsem (KEBAB DO RUKY!). Byl jsem první s velkym naskokem! O superstar byla reklma, sel jsem se zase podivat a co se stalo? Obrazek, ktery byl na 6. nebo 7. miste s minimalnim poctem hlasu a prumerem se dostal na 1. misto a mel 200 hlasu a prumer 9.6? Toto neni mozne! I kdyby to poslal kolika lidem chce, nikdy by mu kazdy nedal 10, vzdy se najde nekdo kdo da 1, a behem 25 min. nahrabat 170 hlasu? To taky neni normalni.
-
TheSouke - Amatér
MINEGAG.cz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MINEGAG.cz
PS: Navic je ten komiks tak trapnej, ze pochybuju aby mel prumer 9,6
-
TheSouke - Amatér
A jeste neco: Kdyby to poslal nekolika lidem, tak by to hlasovali v prubehu 1 hodiny minimalne, urcite si to vsichni lidi kterejm to poslal neprecetli hned! V tech 20:45 behem reklamy mel 208 hlasu, ve 22:00 po supestar pouze 209! To mi chcete rict ze pak uz nikdo nehlasovat? Podle me si to nejak nacheatoval nebo to admini Gamesites editovali! Prosim o vysvetleni!
-
TheSouke - Amatér
Já bych se tím vůbec nezabýval. Celá ta soutěž je píčovina, stačí se podívat na ty "komiksy", co tam jsou.
-
Arinoso - Zkušený
Arinoso píše:Já bych se tím vůbec nezabýval. Celá ta soutěž je píčovina, stačí se podívat na ty "komiksy", co tam jsou.
Vaz slova chlapce

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Arinoso píše:Já bych se tím vůbec nezabýval. Celá ta soutěž je píčovina, stačí se podívat na ty "komiksy", co tam jsou.
Taky si myslím. Hlavně ta chybka co tam je.
-
Machalin - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1