• Stránka 1 z 1
jonathan-Awee -_- / JB4
Po 1. naschvál som tam písal že mi nechajte chvilku priestor na vyjadrenie sa. Ďakujem že ste mi ho dali ste velmi milí
Po 2. Takže vyjadrujem sa k tomu teraz. Ja som sa navážal do teba? Akurát som ti niečo vysvetloval a žiadne blbosti som netrepal.
Prvá mapa čo si tam prišiel tak si mi dal neoprávnený kick za to že som si šiel dat karaoke s hračmi. Chcel som sa ta to opytat a žiadal som si o mik a nič ok ved na ludí sa prdí poviem to slušne. Na tejto druhej mape som dostal ban ktorý fakt ale fakt bol taký že nechápačky
A že som kazil hru? hmm neviem ako ale pohodka
Takže sa vyjadrím k tomu hlavnému. Dával si trampolínu a povedal si že sa ma rozkákať. Nemal na to určený čas že kolko sa vlastne môže rozkákat. Povedal si že podla seba určíš či mu to trvá moc dlho. OK prvý ide všetko je v poriadku podla jeho časomiery na to som nič nepovedal. Ale ide druhý a nehovorím že mu to netrvalo celkom dlho ale teda to bolo pre teba moc času ? Takže to bolo podla mna nadržovanie a ako som mu to aj písal v hre že by za to dostal obyčajný hrač ban za to nadržovanie. Išlo mi len o to že proste nadržoval. Nemohol povedat že mu dáva na to 30sec? Načo je potom Smenu kde si môže nastavit stopky? Takže vyjadrenie k môjmu banu. Obyčajne som sa ho pýtal že či to nebolo nadržovanie bol ticho ani neodpísal. Viac nemám k tomu nič čo dodať.
A prosím vás neuzamikajte tie stiažnosti hned po tom čo sa admin vyjadrí. Myslím si že človek má právo sa obhájiť ešte.
Screen aby ste nepovedali že to je zlá stažnosť:http://leteckaposta.cz/242806502
a ked mi už aj toto hned locknete a nebudem mat príležitosť sa k tomu vyjadriť tak potom už neviem -_-
Ďikičko za prečítanie

Po 2. Takže vyjadrujem sa k tomu teraz. Ja som sa navážal do teba? Akurát som ti niečo vysvetloval a žiadne blbosti som netrepal.
Prvá mapa čo si tam prišiel tak si mi dal neoprávnený kick za to že som si šiel dat karaoke s hračmi. Chcel som sa ta to opytat a žiadal som si o mik a nič ok ved na ludí sa prdí poviem to slušne. Na tejto druhej mape som dostal ban ktorý fakt ale fakt bol taký že nechápačky

A prosím vás neuzamikajte tie stiažnosti hned po tom čo sa admin vyjadrí. Myslím si že človek má právo sa obhájiť ešte.
Screen aby ste nepovedali že to je zlá stažnosť:http://leteckaposta.cz/242806502
a ked mi už aj toto hned locknete a nebudem mat príležitosť sa k tomu vyjadriť tak potom už neviem -_-
Ďikičko za prečítanie

-
adamsh16 - Kolemjdoucí
jonathan-Awee -_- / JB4
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jonathan-Awee -_- / JB4
Oprávnění fóra
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru
Takže hádam mi to hned nelocknete lebo mal by som mat právo sa k tomu ešte vyjadrit
Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Můžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Můžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Můžete přikládat soubory v tomto fóru
Takže hádam mi to hned nelocknete lebo mal by som mat právo sa k tomu ešte vyjadrit
-
adamsh16 - Kolemjdoucí
Vyjádření máš v předchozím topicu.
Dobrá, vysvětlím ti tady tu trampolínu. Oba měli na splnění příkazu asi 45 s., první hráč to splnil za 10 s. a druhému to trvalo déle, proto jsem ho poté zabil. Ty si hned po těch 10 s. začal psát že nadržuji protože dávám více času než tomu prvnímu (který ten čas sám ukončil splněním příkazu). Kdyby ses více zajímal o pravidla než kazit hru ostatním, všem by bylo lépe.
Pokud chceš poradit s pravidly JB, kontaktuj mě v PM a poradím ti jak se to hraje.
Pokračuj v zakládání dalších a dalších zbytečných topicu a budeš potrestán banem i tady.
Dobrá, vysvětlím ti tady tu trampolínu. Oba měli na splnění příkazu asi 45 s., první hráč to splnil za 10 s. a druhému to trvalo déle, proto jsem ho poté zabil. Ty si hned po těch 10 s. začal psát že nadržuji protože dávám více času než tomu prvnímu (který ten čas sám ukončil splněním příkazu). Kdyby ses více zajímal o pravidla než kazit hru ostatním, všem by bylo lépe.
Pokud chceš poradit s pravidly JB, kontaktuj mě v PM a poradím ti jak se to hraje.
Pokračuj v zakládání dalších a dalších zbytečných topicu a budeš potrestán banem i tady.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Zamítám tvou stížnost v případě nějakých reálných důkazu mi napiš PM s důkazem o pochybení admina.
LOCK.
LOCK.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1