• Stránka 1 z 1
ZATLESKEJ JSI / COD 2
Dobrý den,píšu tady protože mi došla trpělivost.. chtěl bych jsi stěžovat na Admina "zatleskej si" který neustále spamuje COD 2 server reklamou na nový COD : MW nikomu se to nelíbí.. dokonce i Adminovy " Fruťas " který určitě při mě bude stát... dost lidí to štve.. ten neustálý spam. A to není poprvé často se to opakuje.
Děkuji Wigle
Děkuji Wigle
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
ZATLESKEJ JSI / COD 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZATLESKEJ JSI / COD 2
Wůůha omlouvám se za Double Post.. zapoměl jsem da důkaz
SID : STEAM_0:0:53990712
a Screen bude po konci mapy ten sem dodám.
SID : STEAM_0:0:53990712
a Screen bude po konci mapy ten sem dodám.
„Přítel je člověk, který zná melodii tvého srdce, který ti ji předzpívá když ji zapomeneš.“
Albert Einstein
Albert Einstein
-
Wigle - Amatér
Ano,k tomu velice rád něco dodám.
Tento admin jménem "zatleskej jsi" neustále SPAMOVAL server reklamou na nový MW server,po několika SPAMECH jsem ho už kicknul a hned to bylo typu "nahlásím tě".Tvrdí,že mu HLSA povolil dělat reklamu na nový server...fajn ok no problem.Ale v životě by mu HLSA nedovolil doslova SPAMOVAT server,protože to byl SPAM za SPAMEM a očividně nejsem sám,komu to vadí,ať to tam napíše jednou přes AMXX,ale on to tam jen nehorázně SPAMUJE a je to poměrně otravné mít neustále v půlce obrazovky text !
Tento admin jménem "zatleskej jsi" neustále SPAMOVAL server reklamou na nový MW server,po několika SPAMECH jsem ho už kicknul a hned to bylo typu "nahlásím tě".Tvrdí,že mu HLSA povolil dělat reklamu na nový server...fajn ok no problem.Ale v životě by mu HLSA nedovolil doslova SPAMOVAT server,protože to byl SPAM za SPAMEM a očividně nejsem sám,komu to vadí,ať to tam napíše jednou přes AMXX,ale on to tam jen nehorázně SPAMUJE a je to poměrně otravné mít neustále v půlce obrazovky text !
-
MrFruty - Mistr
Podle HLSTATSU se jedná o admina fulldragons.
2015-01-30 18:58:36 trosku jsem zaspamoval CODKA a hned je tu vic lidi.
- Z jeho hlstatsu jde vidět, že se k spamu přiznává .
Kontaktuju HLSA i samotného admina, protože nevím, jak to bylo mezi nimi domluveno. Na druhou stranu si myslím, že by mu HLSA nedovolil spamovat server a tím pádem narušovat hladký a ničím nerušený průběh hry.
2015-01-30 18:58:36 trosku jsem zaspamoval CODKA a hned je tu vic lidi.
- Z jeho hlstatsu jde vidět, že se k spamu přiznává .
Kontaktuju HLSA i samotného admina, protože nevím, jak to bylo mezi nimi domluveno. Na druhou stranu si myslím, že by mu HLSA nedovolil spamovat server a tím pádem narušovat hladký a ničím nerušený průběh hry.
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
Admin by to měl zaspamovat na začátku mapy a ne v průběhu hry několikrát, i pro něj platí pravidla jako pro kohokoliv jiného. Sám osobně bych to čekal jen od HLSA , ale od admina? Tyhle věci by měl řešit HLSA, aby přilákal nové hráče na nový server, protože by to měl v jisté míře on na starost tu propagaci toho serveru a taktéž by věděl, kolikrát by to měl na serveru "napsat".
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Boli sme na serveri (na tom novom) a sme si napísali, že môže ísť na CODka a oznámiť hráčom nový server, to že to spamoval ako šialený - o tom som nevedel. Samozrejme, nechcel som, aby spamoval takto servery, že to niekomu pôjde až na nervy.
Stačilo 2-3x dať na plochu a ísť preč, ale takto ako to predviedol to neakceptujem.
Ďakujem za sťažnosť, adminovi sa odoberú na mesiac práva.
Lock.
Stačilo 2-3x dať na plochu a ísť preč, ale takto ako to predviedol to neakceptujem.
Ďakujem za sťažnosť, adminovi sa odoberú na mesiac práva.
Lock.
Admin od 10.07.2010
-
RadeGast - CS 1.6 Admin
Admin fulldragons si dá na chvíli oddech od COD, nicméně nezapomeňte!
Napojte se na náš nový COD serveeeer - 81.0.217.178:27909

Napojte se na náš nový COD serveeeer - 81.0.217.178:27909

-
Whoik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1