• Stránka 1 z 1
Nesmyslné bany na gamesites
Můj nick: **Fucker**
Banující Admin : Pocahontas
ID: je na obrázku
Popis níže stručný
CS mapa dust2 CTF1
Vezmu vlajku du po dlouhý k naší, dostávám ban za neplňení úkolu--->nesmysl.Ban kratký už i pominul ale není to poprví žádám o potrestání admina takovejch minelů tu zažívám neustále.Už mi i říkaj jak se se mi bany kupí ale za co ???? !!!!! šikana prostě
S pozdravem: **Fucker**
VIP nemám
Banující Admin : Pocahontas
ID: je na obrázku
Popis níže stručný
CS mapa dust2 CTF1
Vezmu vlajku du po dlouhý k naší, dostávám ban za neplňení úkolu--->nesmysl.Ban kratký už i pominul ale není to poprví žádám o potrestání admina takovejch minelů tu zažívám neustále.Už mi i říkaj jak se se mi bany kupí ale za co ???? !!!!! šikana prostě
S pozdravem: **Fucker**
VIP nemám
-
Zelvicka820 - Kolemjdoucí
Nesmyslné bany na gamesites
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nesmyslné bany na gamesites
Banující admin je momentálně offline. Byl informován, takže až tu bude, určitě se ti sem vyjádří. Btw, tvoji hru na CTF všichni známe. Camp - no flag, only frag. To, že občas vezmeš vlajku, nebo chráníš vlajkonoše po dobu cesty, je u tebe světlá výjimka, jinak jsou pro tebe tyto věci naprosto cizí 

Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
Zdravím známá firmo, tak si to vezmeme pěkně po pořádku...
Mapa dust2, T vedou na vlajky 12:1. Neustále 1-2 T litají nad spawnem CT - schody, vlajka CT, šikmá.
Vaší povinností je krýt vlajkonoše a ne čupět u CT spawnu a zabíjet hned po skončení spawn ochrany enemy!!
Scren mluví za vše - jo a prosím hlavně se nevymlouvej, jelikož chvíli před tebou dostal hráč kick, kterému jsem to přes chat vysvětlil, pak jiný hráč to stejné - už následoval ban a pak ty.
CTF hráváš a moc dobře znáš pravidla...
Screen:
Tak, co teď? Pořád se budeš vymlouvat? Každý si porovná časy Tvého a mého screenu. Raději přiznej chybu a příště nepiš blbosti...
Mapa dust2, T vedou na vlajky 12:1. Neustále 1-2 T litají nad spawnem CT - schody, vlajka CT, šikmá.
Vaší povinností je krýt vlajkonoše a ne čupět u CT spawnu a zabíjet hned po skončení spawn ochrany enemy!!
Scren mluví za vše - jo a prosím hlavně se nevymlouvej, jelikož chvíli před tebou dostal hráč kick, kterému jsem to přes chat vysvětlil, pak jiný hráč to stejné - už následoval ban a pak ty.
CTF hráváš a moc dobře znáš pravidla...
Screen:
Tak, co teď? Pořád se budeš vymlouvat? Každý si porovná časy Tvého a mého screenu. Raději přiznej chybu a příště nepiš blbosti...
Capture The Flags , STEAM: Hon
Hi,
komu není rady tomu není pomoci !
Ty jsi nedodal důkaz o tom, že by tvoje hra byla opravdu jiná , než za co jsi dostal BAN.
Pokud máš časté BANy a podle tebe jsou neoprávněné , proč nenatočíš jednou demo a nedáš ho do UnBan sekce ?
Bohužel , tvůj "Sobecký" styl hry , který zde na serverech nepodporujeme ti zavinil tvoji "známost" u všech administrátorů.
btw. Screen , který zde dodal banující admin charakterizuje 90% tvojí herní činnosti.
DOPORUČUJI : Znovu nastudovat pravidla ...
PS: Když jsem tě já na serveru upozorňoval na porušení pravidel napsal jsi něco ve smyslu : "Tak jsem odnesl jednu flagu - stačí ti to ? " .....
Vyjádření admina zde máš , a bez důkazu o tom, že by admin pochybil (DEMO pro příště bude lepší) ...
Stížnost z tvojí strany není oprávněná !
lock
komu není rady tomu není pomoci !
Ty jsi nedodal důkaz o tom, že by tvoje hra byla opravdu jiná , než za co jsi dostal BAN.
Pokud máš časté BANy a podle tebe jsou neoprávněné , proč nenatočíš jednou demo a nedáš ho do UnBan sekce ?
Bohužel , tvůj "Sobecký" styl hry , který zde na serverech nepodporujeme ti zavinil tvoji "známost" u všech administrátorů.

DOPORUČUJI : Znovu nastudovat pravidla ...
PS: Když jsem tě já na serveru upozorňoval na porušení pravidel napsal jsi něco ve smyslu : "Tak jsem odnesl jednu flagu - stačí ti to ? " .....
Vyjádření admina zde máš , a bez důkazu o tom, že by admin pochybil (DEMO pro příště bude lepší) ...
Stížnost z tvojí strany není oprávněná !
lock

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
• Stránka 1 z 1