• Stránka 1 z 1
Žádost o Unban
Zdravím, chtěl bych poprosit/požádat o Unban, protože nevím za co ani od koho jsem vůbec dostal ten BAN, nebo proč mi byl zamezen přístup na váš server GG i zároveň na jiné servery.
1. server - GG Massive, admin - neznámý, nick: Korzarys
2. Výpis z konzole jen tohle: You have been disconneted from the server. Reason: kicked: Byl nalezen cheat! Smazej ho, nebo stahni nove Csko na http://www.gamesites.cz/nova verze. (VALVE/STEAM_0:4:1538199862).
3. Dnes odpoledne jsem tam ještě normálně hrál a ted k večeru už jsem tam nemoh. Hrávám i na Steamu normálně a to většinou GG módy, ale dnes nebo i občas si zahraju přes NS, ale cheaty jsem neměl a ani na NS vůbec neužívám, nemám to za potřebí.
4. Nejsem tam VIP hráč, hraju tam jen občas, protože jinak působím na jiném portálu.
1. server - GG Massive, admin - neznámý, nick: Korzarys
2. Výpis z konzole jen tohle: You have been disconneted from the server. Reason: kicked: Byl nalezen cheat! Smazej ho, nebo stahni nove Csko na http://www.gamesites.cz/nova verze. (VALVE/STEAM_0:4:1538199862).
3. Dnes odpoledne jsem tam ještě normálně hrál a ted k večeru už jsem tam nemoh. Hrávám i na Steamu normálně a to většinou GG módy, ale dnes nebo i občas si zahraju přes NS, ale cheaty jsem neměl a ani na NS vůbec neužívám, nemám to za potřebí.

4. Nejsem tam VIP hráč, hraju tam jen občas, protože jinak působím na jiném portálu.

- Korzarys
- Amatér
Žádost o Unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o Unban
Ahoj,nemáš ban avšak si si nainštaloval cheat ... Vymaž si ho a na server ťa to automaticky pustí ... Inak máš to tam aj napísané Reason: kicked: Byl nalezen cheat! Smazej ho!eat
PS: Nainštaluj si CSko z Gamesites
Tam cheaty niesu 
PS: Nainštaluj si CSko z Gamesites

-
Poppz - Zkušený
[quote="Poppz"]Ahoj,nemáš ban avšak si si nainštaloval cheat ... Vymaž si ho a na server ťa to automaticky pustí ... Inak máš to tam aj napísané Reason: kicked: Byl nalezen cheat! Smazej ho!eat
Hm zajímavé sakra že mě to nenapadlo hned. No stáhl jsem něco takového ale ne abych to užíval, jen sem se chtěl na něco mrknut, tak uvidím jestli to půjde když to smažu. Na tu svou NS SID jsem se vídal a jakoby ji měl někdo jiný i podle hlstats a nicků které nejsou moje mg.
Hm zajímavé sakra že mě to nenapadlo hned. No stáhl jsem něco takového ale ne abych to užíval, jen sem se chtěl na něco mrknut, tak uvidím jestli to půjde když to smažu. Na tu svou NS SID jsem se vídal a jakoby ji měl někdo jiný i podle hlstats a nicků které nejsou moje mg.
- Korzarys
- Amatér
Pokiaľ máš ten cheat v zložke s CS tak ťa to stále vyhodí ... A to že máš takú istú IP s niekym iným to sa dá vyriešiť tým že si kúpiš Steam 

-
Poppz - Zkušený
Stáhni i csko od GSska a problém by měl být vyřešen, lock
You will never be 100% ready to change. Dont wait for the ‘perfect’ time.. It will never come. Start Today.
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
"Maybe they hate me because i am too good" - Cristiano Ronaldo
Ex CS 1.6 HLSA
-
TheShreek - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1