• Stránka 1 z 1
[vyriešené]IP adresa
Dobrý večer. Mám problém, mám 2 PC a na obi dvoch mám rovnakú IP a neviem ako ju mám zmeniť. A keď na jednom zarobím 5k(Money) a na druhom 6k (Money) Tak mi zaráta na dalšiu mapu 5K neviem čo mám robiť. Ďakujem za odpoveď A radu. 

-
kutko321 - Kolemjdoucí
[vyriešené]IP adresa
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: IP adresa
S IP adresou problém není, peníze a další se ukládají na SID - každé stažené non-steam CS má většinou jinou SID, v tomto případě VALVE ID. Řešením je koupě steam CS, kde dostaneš přidělenou jednu SID a můžeš hrát odkudkoliv a budeš mít pořád svou SID.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
A prosím ťa kde zistím svoju SID?
-
kutko321 - Kolemjdoucí
otvoríš konzolu tlačítkom pod ESC -> ; -> a napíšeš status v hre ( musíš byt pripojený na servru )
-
johnybr - Profesionál
Re: [Riešime]IP adresa
Ahoj,
Presne ako píšu kolegovci. Ak si NS tak sa ti SID môže stále meniť. Ako píše Karmik, na každom PC máš inú SID, kedže si NS (môžeš mať každé cs iné) tak sa ti na každom počítači ukladajú money zvlášť. Ak chceš aby si mohol hrať kdekoľvek a stále hral za ten istý SID - zarábal money, zostal hlstats, rank istý tak si musíš zakúpiť originálnu hru. Je to výhodnejšie, pohodlnejšie, je to pravdaže len na tebe.
SID zistíš ako píše Johny.
zodpovedané
lock
Pri ďalších otázkach - PM
Presne ako píšu kolegovci. Ak si NS tak sa ti SID môže stále meniť. Ako píše Karmik, na každom PC máš inú SID, kedže si NS (môžeš mať každé cs iné) tak sa ti na každom počítači ukladajú money zvlášť. Ak chceš aby si mohol hrať kdekoľvek a stále hral za ten istý SID - zarábal money, zostal hlstats, rank istý tak si musíš zakúpiť originálnu hru. Je to výhodnejšie, pohodlnejšie, je to pravdaže len na tebe.
SID zistíš ako píše Johny.
zodpovedané
lock
Pri ďalších otázkach - PM
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1