• Stránka 1 z 1
Stažnosť na admina Game | Sniper war 1,2,3
1. Admin Game ma už dlhšiu dobu nehorázne vytáča jeho ako by som to slušne povedal " primitívnym " správaním. Jeho povýšeneckosť a namyslenosť mu neako stúpa a nechápem ako niekto taký môže mať práva. Večný problém: Rush s dgl na awp serveri - predtým sa to banovalo tým že bol udelený ban za " demenciu " - on s toho nemá nič ( Dôkaz demo č.1 [ celé demo ] - sú to vaše originál videá stiahnuté s portálu )
Ďalší problém - úplná ignorácia nadávajúcich hráčov na servery ( na toto nemám dostačujúce dôkazy ale opäť demo s vášho serveru demo č. 2 ) hráč demko mi nadáva, game to ignoruje, písal som mu aj súkromnú správu kde som žiadal aspoň o kick admin nič nepravil.
Problém č. 3 - opäť jeho povýšeneckosť kde " nadáva " ( nie priamo, ale je to druh nadávky teda aspoň podla niektorých iných adminov, a začiatok provokácie [ je to demo č.1 - 5:40 (MM:SS) ) - uráža hráča spôsobom " nsák " ( Non-steam ) - môj názor na tento druh urážania je prostý... Mať steam neznamená byť skill. A Game si to kompenzuje tým že keď je na serveri niekto lepší tak rushuje.
Príhoda z minulosti - na toto dôkaz nemám, páč je to s čias keď na serveri bola ešte mapa Aim_awp - vtedy som sa stažoval len v chate + dával som žiadosť o unban lebo som dostal ban za to že som povedal svoj názor. Problém spočíval v tom že dvaja hráči zdržovali hru a game ich kickol... asi 2 kolá na to robil game to iste s kamarátom - on TS a kamarat CT obaja pri sebe a zdržovali hru.
Nie som jediný hráč čo má toho admina v zuboch a dnes mi dal zase ban - za to že mu poviem pravdu a vraj ho provokujem... pritom hráči nadávaju na serveri a zase bez trestu. To by bolo asi všetko.
2. Dôkazy
demo č.1 http://leteckaposta.cz/664385825 - gowena1
demo č.2 http://leteckaposta.cz/227476807 - india
+ demo č.3 - kde som ho vraj dneská provokoval, povedal som mu len niečo a to slušne on to hneď riešil banom pritom zase nepotrestal nadávajúcich hráčom ( ja som mu len povedal že nechápem ako taký dement može mať práva )
demo č.3 http://leteckaposta.cz/761926963 gowena2
Ďalší problém - úplná ignorácia nadávajúcich hráčov na servery ( na toto nemám dostačujúce dôkazy ale opäť demo s vášho serveru demo č. 2 ) hráč demko mi nadáva, game to ignoruje, písal som mu aj súkromnú správu kde som žiadal aspoň o kick admin nič nepravil.
Problém č. 3 - opäť jeho povýšeneckosť kde " nadáva " ( nie priamo, ale je to druh nadávky teda aspoň podla niektorých iných adminov, a začiatok provokácie [ je to demo č.1 - 5:40 (MM:SS) ) - uráža hráča spôsobom " nsák " ( Non-steam ) - môj názor na tento druh urážania je prostý... Mať steam neznamená byť skill. A Game si to kompenzuje tým že keď je na serveri niekto lepší tak rushuje.
Príhoda z minulosti - na toto dôkaz nemám, páč je to s čias keď na serveri bola ešte mapa Aim_awp - vtedy som sa stažoval len v chate + dával som žiadosť o unban lebo som dostal ban za to že som povedal svoj názor. Problém spočíval v tom že dvaja hráči zdržovali hru a game ich kickol... asi 2 kolá na to robil game to iste s kamarátom - on TS a kamarat CT obaja pri sebe a zdržovali hru.
Nie som jediný hráč čo má toho admina v zuboch a dnes mi dal zase ban - za to že mu poviem pravdu a vraj ho provokujem... pritom hráči nadávaju na serveri a zase bez trestu. To by bolo asi všetko.
2. Dôkazy
demo č.1 http://leteckaposta.cz/664385825 - gowena1
demo č.2 http://leteckaposta.cz/227476807 - india
+ demo č.3 - kde som ho vraj dneská provokoval, povedal som mu len niečo a to slušne on to hneď riešil banom pritom zase nepotrestal nadávajúcich hráčom ( ja som mu len povedal že nechápem ako taký dement može mať práva )
demo č.3 http://leteckaposta.cz/761926963 gowena2
-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
Stažnosť na admina Game | Sniper war 1,2,3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stažnosť na admina Game | Sniper war 1,2,3
Nevim co ti mám no to napsat ,,mysliš že admin je stroj?že všechno musi hlidat? jsem taky jen člověk.. ,,a k tomu dgl jen hraju jak m4 pravidla dovolují nic vic
Přeji krásný zbytek dne .ahoj

-
1Game1Game1 - Amatér
Prečo stroj ? Hentam ľudia nadávajú o sto dušu a ty si radšej ruhuješ, páč ja ti napíšem a k tomu slušne ťa požiadam neraz aspoň o kick pretože ma niekto stále provokuje a ty total ingore radšej ten tvoj rush. Lenže tvoji kamaráti ban dostať nemožu to mi je jasné radšej ho dáš mne za to že ťa " udajne provokujem ", čím prosím ťa ? že ti poviem pravdu ?? a k tomu v slušnom podaní ?? okej aj ja chcem práva potom a budem ťa kickovať a banovať za rush - provokácia... alebo ako to mám brať ?
-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
kick si dostal za nadavky, nadaval si tam na hrače"dufam že se nemylím ...připojíš se na server a hned začneš "nechápem ako taký dement može mať práva" to mě docela nasralo.

-
1Game1Game1 - Amatér
Mýliš nenadával som
Dokaz HLSA - záznam chatu, ja nenadávam na hráčou. Max sa len bránim keď ma napádajú - samozrejme nie vulgárne. a to s tým dementom áno to bolo mierené priamo na teba, a čím ťa to ako naštvalo ? Že ti človek povie pravdu ? Niesom tam jediný čo má na teba rovnaký názor nemožem za to že ti to nedokážu povedať zo strachu že dostanú bezdôvodný ban za " urážky alebo provokáciu " admina. Touto sťažnosťou som chcel len jedno nech ti niekto vyššie dohovorí pretože tvoje ospravedlnenie " niesom stroj " je len lacná výhovorka, si pri vedomí a vidíš čo hráči robia lenže tebe je prednejši rank ktorý naberáš len s dgl. Dobre nepoviem nič idú na teba v prečísleni vytiahneš dgl ale nie ty proste rushuješ a pereš každeho v jednom kuse s dgl. Aspoň si priznaj že robíš chyby, a že neriešiš veci v chate kým sa netýkajú teba...
A to tvoje urážanie typu " nsák " mi vysvetlíš ako ? hmm ?? tiež neakou lacnou výhovorkou typu nehral som to ja ale kamarád alebo zase že niesi stroj ?

A to tvoje urážanie typu " nsák " mi vysvetlíš ako ? hmm ?? tiež neakou lacnou výhovorkou typu nehral som to ja ale kamarád alebo zase že niesi stroj ?
-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
tak za 1.Nsak neni nadavka,
za 2.kick bych ti nedal, jen tak bez důvodu, to jsem si jistej.
za 3. ano hraju s dglom a co? každej vip hrač s dglem hraje,nechapu co tady řešiš ,bodle mě si jen nasranej že si dostaval na serveru .
za 2.kick bych ti nedal, jen tak bez důvodu, to jsem si jistej.
za 3. ano hraju s dglom a co? každej vip hrač s dglem hraje,nechapu co tady řešiš ,bodle mě si jen nasranej že si dostaval na serveru .

-
1Game1Game1 - Amatér
za 1. nsak - uražanie hráča že nemá originál hru - jasná provokácia
za 2. kick si mi nedal, o kick som ťa žiadal a mal som na to dovod vid demo 2 - india... písal som ti aj do pošty...
+ nedal si mi kick rovno ban 2x za to že ti poviem pravdu
za 3. áno si vip a čo ? zase povýšeneckosť ? pokial sa nemýlim server má názov Sniper war !!
Za ďalšie niesom žiadny zasraný kid, som dospelý vyštudovaný človek čo si rád príde zahrať na server zo starými známimi tak toto tvoje arogantné správanie si vyprosím ! Tak sa rozprávaj s kamarátmi medzi sebou alebo doma s rodičmi.
za 2. kick si mi nedal, o kick som ťa žiadal a mal som na to dovod vid demo 2 - india... písal som ti aj do pošty...
+ nedal si mi kick rovno ban 2x za to že ti poviem pravdu
za 3. áno si vip a čo ? zase povýšeneckosť ? pokial sa nemýlim server má názov Sniper war !!
Za ďalšie niesom žiadny zasraný kid, som dospelý vyštudovaný človek čo si rád príde zahrať na server zo starými známimi tak toto tvoje arogantné správanie si vyprosím ! Tak sa rozprávaj s kamarátmi medzi sebou alebo doma s rodičmi.
-
DarkDJoky - Kolemjdoucí
Než to rozhřeším tak to zamykám, hádky tu nepatří vyčkej do dalšího mého vyjádření.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
Zdravím,
1. Deagle není nikterak zakázaný, to že sním rushuje je čistě jeho věc, dělám to samé - takže brek protože to dělá tu není absolutně na místě.
2. Dema jsem zkoukl, admin byl upozorněn aby si příště dával větši pozor nato co hráči na serveru píšou a aby to více korigoval, to ale pro tebe neznamená žádnou výhru, sám zato co tam předvádíš budeš kickovanej furt.
Přeji pěkný den.
LOCK.
1. Deagle není nikterak zakázaný, to že sním rushuje je čistě jeho věc, dělám to samé - takže brek protože to dělá tu není absolutně na místě.
2. Dema jsem zkoukl, admin byl upozorněn aby si příště dával větši pozor nato co hráči na serveru píšou a aby to více korigoval, to ale pro tebe neznamená žádnou výhru, sám zato co tam předvádíš budeš kickovanej furt.
Přeji pěkný den.
LOCK.
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
-
hTcinfo - Spamer
• Stránka 1 z 1