• Stránka 1 z 1
TS3/EGI
Nazdar, jelikož mě většina lidí tu zná a víte, že problém s chladnou hlavou vyřeším rád, ale kokotismus nedokážu nějak vstřebat, tak tudle zprávu pokud nejste dost inteligentní, aby ste mě pochopili ani nečtěte. Budu psát ve sprostých slovech *, abych neporušoval práva i když už tu tací idioti jsou.
Jsem na Vašem tsku, kecám s kámošem a hrajeme tu ko*otinu lolko, sem z toho nasraný, ale kontroluju zatím svoje ego, přijde nějakej ocas, kterej má debilní nick jak z incestu vole, nějakej "JOSEF SD (ještě nějakou kokotinu tam měl)", nevšímám si ho a on spamuje voice, řeknu mu, ať drží pí*u a mutnu si ho, tak začal asi 20x přicházet/odcházet z roomky,to sem vypěnil a řekl mu, že je vy*ebaný ko*ot a ať de do pi*e, jenomže ten idiot vole si zavolá ještě víc debilního kamaráda jo, kterej má nic "EVERLAST" a ten začne též spamovat voice a mlejt hovna, tak mu řikám o5, aby laskavě držel pí*u.. Ten de*ílek neposlouchá, pak vole začne nahrávat a začne kecat sračky, nějaký nadávky a pak PROČ NÁS RUŠÍTE A NADÁVÁTE NÁS, to sem už bouchl a začal sem do něj jebat já (už předtím padla nějaká přestřelka ohledně nadávek do rodiny, prostě vzájemná hádka s k*etenem).. No a pak přichází na řadu náš další vyjebanec "EGI" přišel do tý zku*vený roomky, nezeptal se, co se děje, držel pi*u a dal mi kick, tak mi vysvětli, proč je tak hyperaktivní ten bu*erant, todle sem fakt těžce nesl, jelikož jak řikám, vy*ebance rád nemám a připojil sem se znovu, přišel sem z5 do roomky a řekl sem nějaký nadávky (o5 sem si nebral servítky, bo co mi je do toho hyperaktivního zm*da, co dostal práva a potkat ho, tak ho asi pobodám vole), ty dva ču*áčci z incestní rodiny vole se tomu smáli, tak sem jim řekl, že čemu se smějou, ču*áci a oni hned zavolali toho hyperaktivního de*ílka vole a on mi dal ban za RUŠENÍ ROOMKY A NADÁVKY, ten pi*us EVERLAST stále natáčel, takže mu nemohl poslat důkazy nebo jakýkkoliv věci na ban, protože by ho dostal taky. TAKŽE POSLOUCHEJ TY IMBECILNÍ K*ETENE VOLE, TO MYSLÍM TEBE TY HYPERAKTIVNÍ ŠAŠKU, I MUJ MENTÁLNÍ BRATR, KTERÝHO SEM NEVIDĚL 10 LET BY SE NEJDŘÍV PODÍVAL NA DUKAZ NEŽ BY ZAČAL ONANOVAT S TĚMA DVOUMA KRYPLAMA!
Nevím kde máte stížnosti, nevím, kam jinam to napsat, je mi celkem hodně u pi*i, jestli mi dáš další ban ty vymrdanče vole, příště si laskavě vem ty zkurvený dukazy a bud zabanuj všechny, kteří se proviní nebo se na to uplně vyser, vyhrabej se z toho mentálního věku 11 let, najdi si holku a začni žít realnej život k*eténe, leze ti ten virtuální svět na mozek, jestli nějakej máš, de*ile.
OTÁKZA JE JEDNODUCHÁ A TEĎ SE UVIDÍ, JESTLI MÁTE KOULE A NECHÁTE TO ODEMČENÝ, NECHCI ANI TU NAHRÁVKU, ŽE JE BAN OPRÁVNĚNEJ ATP., TO MĚ NEZAJÍMÁ, TEĎ SE TU ŘEŠÍ PROČ SME DOSTALI BAN 2, CO JSME TAM BYLI PRVNÍ, ALE OPRAVDU MĚ NEZAJÍMAJÍ KOMENTY TYPU, ŽE SEM KO*OT,K*ETEN,PI*US A DALŠÍ M*DKY, PROTOŽE NA TODLE SEM SE NEPTAL, PTÁM SE JEDNODUŠE - Proč si se když už si hyperaktivní nepodíval do logu, kdo tam byl dřív, kicknul mě a pak mi dal ban za NADÁVKY (ban měli dostat i ty dva, bud dělám práci pořádně nebo vubec) a jak sis mohl dovolit mi dát ban za RUŠENÍ V ROOMCE, KDYŽ SEM V TÝ ROOMCE BYL S KÁMOŠEM A HRÁLI JSME.... A jestli si to udelal jen proto, že ty dva ubohý zm*dy znáš, tak to si vopravdu píčus vole a měl by ses zabít, NAZDAR.
btw. <20:26:09> "! .[LoF_" dropped (connection lost)
<20:26:13> You were banned for 30 minutes from the server by "Egi" (Rušení v roomce, nadávky)
<20:26:13> Disconnected from server
<20:34:20> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<20:34:21> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<20:34:22> You are banned temporarily. Reason: "Rušení v roomce, nadávky"
Try again in 00:21:52
Takže děkuji, že jste si to přečetli a některým i za to, že chápou to, že jsem cholerickej psychouš, když se jedná o vy*ebance, ale tak yolo. A jestli už to nevyřešíte a pošlete mě do prdele, tak mě uklidňuje aspon to, že jsem vás okradl o 10min života.

Ahoj
Přeju hezký den.
Jsem na Vašem tsku, kecám s kámošem a hrajeme tu ko*otinu lolko, sem z toho nasraný, ale kontroluju zatím svoje ego, přijde nějakej ocas, kterej má debilní nick jak z incestu vole, nějakej "JOSEF SD (ještě nějakou kokotinu tam měl)", nevšímám si ho a on spamuje voice, řeknu mu, ať drží pí*u a mutnu si ho, tak začal asi 20x přicházet/odcházet z roomky,to sem vypěnil a řekl mu, že je vy*ebaný ko*ot a ať de do pi*e, jenomže ten idiot vole si zavolá ještě víc debilního kamaráda jo, kterej má nic "EVERLAST" a ten začne též spamovat voice a mlejt hovna, tak mu řikám o5, aby laskavě držel pí*u.. Ten de*ílek neposlouchá, pak vole začne nahrávat a začne kecat sračky, nějaký nadávky a pak PROČ NÁS RUŠÍTE A NADÁVÁTE NÁS, to sem už bouchl a začal sem do něj jebat já (už předtím padla nějaká přestřelka ohledně nadávek do rodiny, prostě vzájemná hádka s k*etenem).. No a pak přichází na řadu náš další vyjebanec "EGI" přišel do tý zku*vený roomky, nezeptal se, co se děje, držel pi*u a dal mi kick, tak mi vysvětli, proč je tak hyperaktivní ten bu*erant, todle sem fakt těžce nesl, jelikož jak řikám, vy*ebance rád nemám a připojil sem se znovu, přišel sem z5 do roomky a řekl sem nějaký nadávky (o5 sem si nebral servítky, bo co mi je do toho hyperaktivního zm*da, co dostal práva a potkat ho, tak ho asi pobodám vole), ty dva ču*áčci z incestní rodiny vole se tomu smáli, tak sem jim řekl, že čemu se smějou, ču*áci a oni hned zavolali toho hyperaktivního de*ílka vole a on mi dal ban za RUŠENÍ ROOMKY A NADÁVKY, ten pi*us EVERLAST stále natáčel, takže mu nemohl poslat důkazy nebo jakýkkoliv věci na ban, protože by ho dostal taky. TAKŽE POSLOUCHEJ TY IMBECILNÍ K*ETENE VOLE, TO MYSLÍM TEBE TY HYPERAKTIVNÍ ŠAŠKU, I MUJ MENTÁLNÍ BRATR, KTERÝHO SEM NEVIDĚL 10 LET BY SE NEJDŘÍV PODÍVAL NA DUKAZ NEŽ BY ZAČAL ONANOVAT S TĚMA DVOUMA KRYPLAMA!
Nevím kde máte stížnosti, nevím, kam jinam to napsat, je mi celkem hodně u pi*i, jestli mi dáš další ban ty vymrdanče vole, příště si laskavě vem ty zkurvený dukazy a bud zabanuj všechny, kteří se proviní nebo se na to uplně vyser, vyhrabej se z toho mentálního věku 11 let, najdi si holku a začni žít realnej život k*eténe, leze ti ten virtuální svět na mozek, jestli nějakej máš, de*ile.
OTÁKZA JE JEDNODUCHÁ A TEĎ SE UVIDÍ, JESTLI MÁTE KOULE A NECHÁTE TO ODEMČENÝ, NECHCI ANI TU NAHRÁVKU, ŽE JE BAN OPRÁVNĚNEJ ATP., TO MĚ NEZAJÍMÁ, TEĎ SE TU ŘEŠÍ PROČ SME DOSTALI BAN 2, CO JSME TAM BYLI PRVNÍ, ALE OPRAVDU MĚ NEZAJÍMAJÍ KOMENTY TYPU, ŽE SEM KO*OT,K*ETEN,PI*US A DALŠÍ M*DKY, PROTOŽE NA TODLE SEM SE NEPTAL, PTÁM SE JEDNODUŠE - Proč si se když už si hyperaktivní nepodíval do logu, kdo tam byl dřív, kicknul mě a pak mi dal ban za NADÁVKY (ban měli dostat i ty dva, bud dělám práci pořádně nebo vubec) a jak sis mohl dovolit mi dát ban za RUŠENÍ V ROOMCE, KDYŽ SEM V TÝ ROOMCE BYL S KÁMOŠEM A HRÁLI JSME.... A jestli si to udelal jen proto, že ty dva ubohý zm*dy znáš, tak to si vopravdu píčus vole a měl by ses zabít, NAZDAR.
btw. <20:26:09> "! .[LoF_" dropped (connection lost)
<20:26:13> You were banned for 30 minutes from the server by "Egi" (Rušení v roomce, nadávky)
<20:26:13> Disconnected from server
<20:34:20> Trying to resolve hostname ts.gamesites.cz
<20:34:21> Trying to connect to server on ts.gamesites.cz
<20:34:22> You are banned temporarily. Reason: "Rušení v roomce, nadávky"
Try again in 00:21:52
Takže děkuji, že jste si to přečetli a některým i za to, že chápou to, že jsem cholerickej psychouš, když se jedná o vy*ebance, ale tak yolo. A jestli už to nevyřešíte a pošlete mě do prdele, tak mě uklidňuje aspon to, že jsem vás okradl o 10min života.

Ahoj

-
Wegazz - CS:GO Admin
Re: TS3/EGI
To je ukázka, co se na tom tsku za dementy vyskytuje
kámoš je na mobilu a má tam nějakou krávu, co mluví a oni z toho mokrý vole.. nerdi.. http://leteckaposta.cz/332993463

-
Byl jsem zavolan do mistnosti, kde jsi ty a tvuj kamos urazeli ostatni. Kdyz jsem slysel ze tve strany nejakr nadavky, dostal jsi kick. Byl jsem privolan znovu, protoze si tam zase opet nadaval. Dostal jso ban. Tot vse 

EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
A něco víc inteligentního tam nemáš? Ty si mě slyšel nadávat? Když si přišel ty, tak sem jim řekl jen at držej hubu)) Takže co na mě zkoušíš, buď mi ukaž ty dukazy, který usvědčujou je nebo tě pobodám, že si dement až tě potkám.
-
Ano, ja natacim vzdy pres frapy, kdyz jsem na TS... Timto chovanim si zaslouzis i delsi ban 

EX
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
MC Server Admin
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
-
Egii - Redaktor
Ty demente, před tím banem sem řekl 2 slova ajk si přišel ty, tak sem řekl doslova "NN, JÁ BYCH SI NEDOVOLIL MU NADÁVAT" a tys mi střelil ban za RUŠENÍ ROOMKY,NADÁVKY takže ty demente, sou to tvoji kamarádi a ty si vy*ebanec. Šesnácti letej kluk, co mele hovna, aby si zachránil prdel, že mě slyšel řikat něco, u čeho nebyl a dukazy nemá, hm, kde je asi pravda, šašku.
-
ByeBye píše:Byl jsem zavolan do mistnosti, kde jsi ty a tvuj kamos urazeli ostatni. Kdyz jsem slysel ze tve strany nejakr nadavky, dostal jsi kick. Byl jsem privolan znovu, protoze si tam zase opet nadaval. Dostal jso ban. Tot vse
A co jako ty mentále postiženej? My jsme tam byli, hráli a najednou přijde nějakej vymrdanej Josef a začne tam otravovat a už zmíněné ostatní zmrde. Ty uslintanej xichte a ostatní sračky co nedokážou tolerovat sprostou mluvu i když je píčo ve spisovné češtině, tak jste ubozí smradi a je mi jedno jestli dostanu BAN, protože přijdu třeba s dalšíma 58937 účtama, ale to je od tématu..
Demente, jednou přijdem na vaše přeplněný tsko, jednou tam hrajem pičo, jdem do free roomky, začnou otravovat, vaše debilní označení kde není poznat kdo je admin, nejde pičo pouknout nic, prostě stojí to tsko za hovno, ani na zprávy vy dementi nereagujete, tak jako co.. Navíc frajer dostal ban a to neřekl ani slovo ju, KDYŽ UŽ BANUJEŠ ZA NADÁVKY ZMRDE, TAK VŠECHNY. ČUS GSUX
jjjjj udělej se z banů ty zakomplexovanej kide, protože na nic jinýho se nezmůžeš a v životě zůstaneš nula, nic víc.. pak si přijd vybíjet komplexy z real lifu na tsko kde budeš dávat poctivejm lidem ban čuráku, pa
-
CreAw - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1
Zpět na Žádost o Unban na TeamSpeaku