• Stránka 1 z 1
Návrh na vylepšení
Je hodne vecí čo by som mohol navrhnúť na vylepšenie JB módu.
1. Pridal by som do futbalu automatické góly. Myslím tým že Simon by si mohol nastaviť počet golov 1,2,3,4,5... a ten tým ktorý dá prvý ten určený počet tak ten druhý tým by to zabilo, kontrolovalo by to aj to že vlastný alebo tak pokiaľ by si dali vlastný pripočítalo by sa to im akože dostali oni gól.
2. Pridal by som to že keď je futbal tak by to do chatu napísal keď niekto dá gól tak by napísalo do chatu STAV a aký team dal ten gól
3. Upravil by som PP (posledné prianie) že hráči by stratili speed lebo je to dosť nevýhoda voči tomu kto ten speed nemá.
4. Upravil by som PP (posledné prianie) tak aby tých hráčov ktorý majú PP tak by ich to portlo na strechu alebo kdesi tam kde je volné priestranstvo najlepšie futbal alebo strecha.
5. Pridal by som odpočítanie do PP (posledné prianie) aspoň 5 sekúnd napríklad dá si scouty a CT sa opýta Z alebo NZ tak než to hráč napíše tak CT ho zabije našli sa už taký borci.
6. Pridal by som možnosť do menu (M) ako väzni by si mohli vyžiadať Mikrofón tým že by na to klikli a Simonovi by to napísalo do stredu obrazovky aj s nickom "%Hráč% si žiada mikrofón" Nebojte myslel som aj na spam stým bolo by zavedené pravidlo Hráč ktorý na to klikne a Nedostal FK alebo nedosvedčí o tom FK že ho dostal alebo bude točiť o čomsi čo nemá tak dostane oprávnene kill. Tým pádom by sa obmedzilo spamovanie do chatu Chcem mikrofón dostal som FK.
Pokiaľ by ma niečo napadlo ešte dám vedeť ale inak nič
1. Pridal by som do futbalu automatické góly. Myslím tým že Simon by si mohol nastaviť počet golov 1,2,3,4,5... a ten tým ktorý dá prvý ten určený počet tak ten druhý tým by to zabilo, kontrolovalo by to aj to že vlastný alebo tak pokiaľ by si dali vlastný pripočítalo by sa to im akože dostali oni gól.
2. Pridal by som to že keď je futbal tak by to do chatu napísal keď niekto dá gól tak by napísalo do chatu STAV a aký team dal ten gól
3. Upravil by som PP (posledné prianie) že hráči by stratili speed lebo je to dosť nevýhoda voči tomu kto ten speed nemá.
4. Upravil by som PP (posledné prianie) tak aby tých hráčov ktorý majú PP tak by ich to portlo na strechu alebo kdesi tam kde je volné priestranstvo najlepšie futbal alebo strecha.
5. Pridal by som odpočítanie do PP (posledné prianie) aspoň 5 sekúnd napríklad dá si scouty a CT sa opýta Z alebo NZ tak než to hráč napíše tak CT ho zabije našli sa už taký borci.
6. Pridal by som možnosť do menu (M) ako väzni by si mohli vyžiadať Mikrofón tým že by na to klikli a Simonovi by to napísalo do stredu obrazovky aj s nickom "%Hráč% si žiada mikrofón" Nebojte myslel som aj na spam stým bolo by zavedené pravidlo Hráč ktorý na to klikne a Nedostal FK alebo nedosvedčí o tom FK že ho dostal alebo bude točiť o čomsi čo nemá tak dostane oprávnene kill. Tým pádom by sa obmedzilo spamovanie do chatu Chcem mikrofón dostal som FK.
Pokiaľ by ma niečo napadlo ešte dám vedeť ale inak nič

[Akademík] Od 13.1.2015!
[Akdamík Pokročilí] Od 12.2.2015!
All JailBreak
All JailBreak
-
BeStArDI - Pokročilý
Návrh na vylepšení
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Návrh na vylepšení
No neviem niektore sú dobré, ale niektore zas
1: ako by si to chcel spraviť?
3: hráč by stratil speed, je to jeho výhoda že si kúpil vip a komu sa to nepáči nech si tiež naňho našetrí
4: každý vie ako sa odohráva pp
5: je to iba dobra vôľa ctčka že pôjde NZ/ZM. NK/K
6: Tčko by sa schovalo a začalo spamovať.. čo potom?

1: ako by si to chcel spraviť?
3: hráč by stratil speed, je to jeho výhoda že si kúpil vip a komu sa to nepáči nech si tiež naňho našetrí
4: každý vie ako sa odohráva pp
5: je to iba dobra vôľa ctčka že pôjde NZ/ZM. NK/K
6: Tčko by sa schovalo a začalo spamovať.. čo potom?

-
1Fenomen1 - Kazatelův učeň
1. Zbytočnosť
2.mohlo by sa hodiť ale zbytočnosť
3. Je to výhoda hráča nie nevýhoda protihráča!
4. Zbytočnosť, na to tam je admin
5. Nie je potrebné, sú to len vaše dohody ktoré sa ani nemusia dodržiavať
6. Zbytočnosť, môže sa to zneužívať + máš poštu
2.mohlo by sa hodiť ale zbytočnosť
3. Je to výhoda hráča nie nevýhoda protihráča!
4. Zbytočnosť, na to tam je admin
5. Nie je potrebné, sú to len vaše dohody ktoré sa ani nemusia dodržiavať
6. Zbytočnosť, môže sa to zneužívať + máš poštu
-
Hoover - Spamer
Chcel by som dodať ohľadne speedu. Teraz nedávno sa menili pravidlá a hráč ktorý má speed to musí na hlásiť simonovi potom pokiaľ povie simon poďte za mnou väzeň musí walkovať a pokiaľ povie simon walkom tak väzeň musí stláčať W. Takže si to hráči prestali kupovať pokiaľ nechcú spraviť vzburu s invisom. Daľšia vec je že CT ktoré má možnosť si kúpiť speed tak ten si rýchlejšie našetrí na ten speed ako väzeň lebo CT si zabije 5 hráčov ktorý nesplnia príkaz a má 70 bodv na speed. Ja viem že je to výhoda že si to kúpil ale kedže je to PP pre väzňa a nie pre CT tak by sta mohlo poupraviť.
Ohľadne odohrávania PP na voľnom priestranstve to každý nedodržiava to by tam musel byť nejaký admin nonstop admini sú predsa ľudia a nie roboti takže nemajú čas všetko pozorovať a byť na 10 jb naraz. ide o ten princíp fungovanie toho PP.
Ohľadne toho mikrofónu keď dá simon príkazy tak proste nestihne napísať /posta hľadať to meno keď je viac ľudí na serveri a ešte potom mu správu napísať. Len tak čo ti je rýchlejšie "y, MIK" alebo "y, /posta, Hľadať meno, Prosím ťa pustíš mikrofón dostal som FK" rozhodne to prvé takže to tak robia že to spamujú voľakedy keď dosi napíše čosi dôležité a oni spamujú o mik. Každopádne myslel som aby sa to dalo Raz stlačiť a viac X nie.
A to ten futbal stými bodmi to by sa tam hodilo za 1 prestalo by sa nadržiavať za 2 určovali by sa aj vlastniaky a za 3 nemuselo by sa hádať koľko to je
Ohľadne odohrávania PP na voľnom priestranstve to každý nedodržiava to by tam musel byť nejaký admin nonstop admini sú predsa ľudia a nie roboti takže nemajú čas všetko pozorovať a byť na 10 jb naraz. ide o ten princíp fungovanie toho PP.
Ohľadne toho mikrofónu keď dá simon príkazy tak proste nestihne napísať /posta hľadať to meno keď je viac ľudí na serveri a ešte potom mu správu napísať. Len tak čo ti je rýchlejšie "y, MIK" alebo "y, /posta, Hľadať meno, Prosím ťa pustíš mikrofón dostal som FK" rozhodne to prvé takže to tak robia že to spamujú voľakedy keď dosi napíše čosi dôležité a oni spamujú o mik. Každopádne myslel som aby sa to dalo Raz stlačiť a viac X nie.
A to ten futbal stými bodmi to by sa tam hodilo za 1 prestalo by sa nadržiavať za 2 určovali by sa aj vlastniaky a za 3 nemuselo by sa hádať koľko to je
[Akademík] Od 13.1.2015!
All JailBreak
All JailBreak
-
BeStArDI - Pokročilý
Niektoré návrhy mi prídu skôr ako zbytočnosť ale napríklad to s tým mikrofónom by sa hodilo, i keď by s tým mohli nastať nejaké problémy napr. ako napisal niekto vyššie - T by sa niekde zakempilo a spamovalo by 

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
Erdek píše:Niektoré návrhy mi prídu skôr ako zbytočnosť ale napríklad to s tým mikrofónom by sa hodilo, i keď by s tým mohli nastať nejaké problémy napr. ako napisal niekto vyššie - T by sa niekde zakempilo a spamovalo by
Ako som povedal vyžšie, zavedené pravidlo proti tomu, Dalo by sa to tomu konkrétnemu hráči stlačiť iba raz a pokiaľ by to stlačil a nedostal fk... tak by dostal oprávnene kill
[Akademík] Od 13.1.2015!
All JailBreak
All JailBreak
-
BeStArDI - Pokročilý
To co píšeš jako změnu pravidel ohledně hráče se speedem funguje odjakživa, akorát někdo je hloupej a neví jak má jít pomalu se speedem.. Jeho problém.
Něco z toho co píšeš je dobrej nápad a budu si to pamatovat, nicméně je otázkou jak to bude zatěžovat server.
Vše ohledně pp se zamítá. Nikdo si nemá právo vybrat zoom nebo nz, ani rušit speed když je to VIP výhoda.
lock
Něco z toho co píšeš je dobrej nápad a budu si to pamatovat, nicméně je otázkou jak to bude zatěžovat server.
Vše ohledně pp se zamítá. Nikdo si nemá právo vybrat zoom nebo nz, ani rušit speed když je to VIP výhoda.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1