• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]FPS
Moc se omlouvám zda sem napsal špatně, většia píše sem a druhá většina píše sem cs-go-support-podpora-t86-60.html
Já napíši zde.
Pokud potřebujete poradit, prosíme vás, aby jste do vašeho topicu vypsali tyto informace.
(Vypsáním těchto problémů nám pomůžete váš problém řešit rychleji, děkujeme)
Váš topic bude obsahovat:
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 64
Jak dlouho vám problém přetrvává? -- -- -- --
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Určitě!
Nemáte config někoho jiného (stažený)? Mám stažený ale upravil sem si pár věci na default no skoro všechno
Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? 2pc tam mám asi 30 fps ale pc je asi 4 roky starej... takže to nehrotím a de to v pohodě
Popis vašeho problému:
Ahoj, chtěl bych vytáhnout co nejvíce FPS ve hře cs:go
Procesor intel celeron 1.90 ghz
win 8
NASTAVENÍ:
Resolution: 1204x768 (Streched)
Global shadow quality: very Low
Model/texture detail: Low
Shader detail: Low
Effect detail: Low
Multicore Rendering: On
Filtering: Bilinear
Anti-aliasing: 4xMSAA
v možnosti spuštení mám -novid -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab
Já napíši zde.

Pokud potřebujete poradit, prosíme vás, aby jste do vašeho topicu vypsali tyto informace.
(Vypsáním těchto problémů nám pomůžete váš problém řešit rychleji, děkujeme)
Váš topic bude obsahovat:
Máte 32 nebo 64 bitový počítač? 64
Jak dlouho vám problém přetrvává? -- -- -- --
Měnili jste jakkoliv nastavení hry? Určitě!
Nemáte config někoho jiného (stažený)? Mám stažený ale upravil sem si pár věci na default no skoro všechno

Na ostatních PC vám hra jde v pořádku? 2pc tam mám asi 30 fps ale pc je asi 4 roky starej... takže to nehrotím a de to v pohodě
Popis vašeho problému:
Ahoj, chtěl bych vytáhnout co nejvíce FPS ve hře cs:go
Procesor intel celeron 1.90 ghz
win 8
NASTAVENÍ:
Resolution: 1204x768 (Streched)
Global shadow quality: very Low
Model/texture detail: Low
Shader detail: Low
Effect detail: Low
Multicore Rendering: On
Filtering: Bilinear
Anti-aliasing: 4xMSAA
v možnosti spuštení mám -novid -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd -nomousegrab
asdasdas
-
cunik - Profesionál
[Vyřešeno]FPS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS
. dej si vše na low. Od high to vypadá furt stejně
2. Napiš v set launch options toto: -novid -high -lv +violence_hblood 0 -threads "x" (místo x napíš číslo počtu jader tvého procesoru).
3. Jdi do Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg a najdi video.txt. ve video.txt přepiš "setting.mat_queue_mode" "0" na "setting.mat_queue_mode" "2". -> tvůj počítač to donutí použít maximalní počet ramek na CS:GO (zvyšilo mi to fps až o 20)
4. Zmenší si rozlišení.
5. Vypni všechny programy, které ti jedou na pozadí.
6. Nastav si v procesech CSGO na realný čas ( přes správce úloh si najeď na procesy či podrobnosti, klikni na to pravým talčítkem a dej nastavit prioritu, tam dáš realný čas)
Btw. CS:GO je hra, který spíše jede na procesor. Tvůj procesor je velmi zastaralý a slabý. Nicméně zkus to, co jsem ti zde napsal. Třeba ti to pomůže
Multicore Rendering: -> dej si off
Anti-aliasing: vypni si to
2. Napiš v set launch options toto: -novid -high -lv +violence_hblood 0 -threads "x" (místo x napíš číslo počtu jader tvého procesoru).
3. Jdi do Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg a najdi video.txt. ve video.txt přepiš "setting.mat_queue_mode" "0" na "setting.mat_queue_mode" "2". -> tvůj počítač to donutí použít maximalní počet ramek na CS:GO (zvyšilo mi to fps až o 20)
4. Zmenší si rozlišení.
5. Vypni všechny programy, které ti jedou na pozadí.
6. Nastav si v procesech CSGO na realný čas ( přes správce úloh si najeď na procesy či podrobnosti, klikni na to pravým talčítkem a dej nastavit prioritu, tam dáš realný čas)
Btw. CS:GO je hra, který spíše jede na procesor. Tvůj procesor je velmi zastaralý a slabý. Nicméně zkus to, co jsem ti zde napsal. Třeba ti to pomůže
Multicore Rendering: -> dej si off
Anti-aliasing: vypni si to
-
Hambovi - Zkušený
úplně přesně nevím kde ten realný čas a tu prioritu najdu? na win 7 bych to véděl ale tady :Oo http://ctrlv.cz/SfDs
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Všechno sem si to nastavil klapalo to OK FPS 50-70
No a chodil sem se do winu a zase zpět a pak se mi úplně krutě lagovala myš a sekaně se hejbala...
Točil sem jakoby demo ale nikdy sem to netočil tak snad to bude dobrý.
http://leteckaposta.cz/794843649
No a chodil sem se do winu a zase zpět a pak se mi úplně krutě lagovala myš a sekaně se hejbala...
Točil sem jakoby demo ale nikdy sem to netočil tak snad to bude dobrý.
http://leteckaposta.cz/794843649
asdasdas
-
cunik - Profesionál
• Stránka 1 z 1