• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] rozlíšenie obrazovky
Mám taký problém z rozlíšenim obrazovky mam ju dosť rostiahnutu mam steam verziu CS a neviem prečo sa mi nechce nastaviť táka aká bola predtim.
No chcel som vám poslať obrázok ale ta tam to vizera jak keby to bolo normálne tak sa mi to neoplatí vám posielať.
PROSÍM HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No chcel som vám poslať obrázok ale ta tam to vizera jak keby to bolo normálne tak sa mi to neoplatí vám posielať.
PROSÍM HELP ME PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
GanjaMan12345 - Kolemjdoucí
[vyřešeno] rozlíšenie obrazovky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: rozlíšenie obrazovky
v options se podívej na nastavení displaye/obrazovky, a zkus vybrat to nejvhodnější rozlišení 

-
Vous - Kolemjdoucí
to som spravil dal som na najvišie rozširenie ale mám to rosťiahnute úplne na stranach
-
no viete jak ked si to dáte 1024x768 no to najvišie no a ale vízera to tak jak keby to bolo 800x600 no a stim mam problem
-
Re: [řešíme] rozlíšenie obrazovky
Zdar, zkus do možností spuštění -w 1024 -h 768 -full
Možnosti spuštění najdeš v steam>knihovna>pravej klik na cs>properties>set launch options
Možnosti spuštění najdeš v steam>knihovna>pravej klik na cs>properties>set launch options
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
aha ok diky
-
Kdyby byl ještě nějakej problém, kontaktuj mě v PM, či na našem teamspeaku, lock.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1