• Stránka 1 z 1
Banovanie
Ahoj,
som bývalý admin Shouse z JB8, chcel by som sa Vás spýtať či je pre Vás rozdiel ak niekto prehodí raz a prizná sa, uvedomí si čo urobil a keď niekto prehodí celú zbrojku a ešte klame... Dal som ban na 8h reason: 19x prehodil... Už mne je jedno či mám práva alebo nie ale ostatných adminov chcem upozorniť, že pre GS je jedno či hráč prehodí raz alebo x-krát.
Súhlasím že reason prehodil 19x nieje nič moc ale ale čo som tam mal napísať keď som už taký dlhý ban dal...
Aspoň keby ma moje SA teda Rodnys Upozornil že mám písať niečo iné alebo dávať bany na kratši čas nič nepoviem ale keď pride človek po 4 dňoch na PC lebo CS nieje celý svet zamrzí ho keď nemá práva. Aj ja som veľa banov odpustil a zamrzí že človek kvôli 1 banu čo si myslím že bol oprávnený ak nie vyveďte ma prosím z omylu je bez práv.
Ďakujem za Vás čas a prečítanie malej pripomienky,
spozdravom Shouse :?
som bývalý admin Shouse z JB8, chcel by som sa Vás spýtať či je pre Vás rozdiel ak niekto prehodí raz a prizná sa, uvedomí si čo urobil a keď niekto prehodí celú zbrojku a ešte klame... Dal som ban na 8h reason: 19x prehodil... Už mne je jedno či mám práva alebo nie ale ostatných adminov chcem upozorniť, že pre GS je jedno či hráč prehodí raz alebo x-krát.
Súhlasím že reason prehodil 19x nieje nič moc ale ale čo som tam mal napísať keď som už taký dlhý ban dal...
Aspoň keby ma moje SA teda Rodnys Upozornil že mám písať niečo iné alebo dávať bany na kratši čas nič nepoviem ale keď pride človek po 4 dňoch na PC lebo CS nieje celý svet zamrzí ho keď nemá práva. Aj ja som veľa banov odpustil a zamrzí že človek kvôli 1 banu čo si myslím že bol oprávnený ak nie vyveďte ma prosím z omylu je bez práv.
Ďakujem za Vás čas a prečítanie malej pripomienky,
spozdravom Shouse :?
-
Shouse - Kolemjdoucí
Re: Banovanie
O práva jsi prišel za špatné banování...
Mimochodem, pokuď tu píšeš o přehazování práv...tak čti dál
Přehoz zbraně po mrtvém - v pořádku
Přehoz zbraně bez nábojů za zbraň se stálým spawnem - v pořádku
Přehoz zbraně z automatu za zbraň s náboji / bez nábojů - v pořádku
Přehoz zbraně s náboji za zbraň se stálým spawnem - porušení, upozornění, slay, kick, ban
Jako admin máš všechny změny ohledně pravidel a banlistu sledovat. Pokuď je nesleduješ je to tvoje blbost.
Mimochodem, pokuď tu píšeš o přehazování práv...tak čti dál
Přehoz zbraně po mrtvém - v pořádku
Přehoz zbraně bez nábojů za zbraň se stálým spawnem - v pořádku
Přehoz zbraně z automatu za zbraň s náboji / bez nábojů - v pořádku
Přehoz zbraně s náboji za zbraň se stálým spawnem - porušení, upozornění, slay, kick, ban
Jako admin máš všechny změny ohledně pravidel a banlistu sledovat. Pokuď je nesleduješ je to tvoje blbost.
-
Rodnys - Pokročilý
Re: Banovanie
Mno ok, tomu chápem ale ten rozdiel ak niekto prehodí raz a prizná sa, uvedomí si čo urobil a keď niekto prehodí celú zbrojku a ešte klame. Pre niekoho to rozdiel nemusí byť ale potom je blbý on. That´s all
-
Shouse - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1