Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Otázka

Příspěvekod Ended » 01 úno 2015, 20:12

Zdravím , dnes sem si nebyl jist s pár otázkami co řekl simon , tak vám je zde napíšu,
1. Jsme na bazeně , a simon nás pošle na stupínky . Řekne , na slovíčko start přeplavete bazén, boxnete do té stěny poplavete zpátky , kdo bude jako první na svém stupínku přežívá , následně simon řekne : Zahrajeme si na Simona hned na to řekne start , simon zabil ty co vystartovali. Zabil je právem nebo ne?

2.Jak je to na té mapě snow , pokud je VDčko a jde na ty lodě a začne střílet z toho děla , mám ho zabít ? nebo ne?
a nebo když je to normalní Hráč a začne to děrovat mám ho zabít? , když zabije tím dělem VDčko počítá se to jako TK?

Díky za odpověd.
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Otázka

od Rumcajz » 01 úno 2015, 20:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Otázka

Příspěvekod Glumo » 02 úno 2015, 13:41

1. Je to FK a podly pokus vydrbavat s TT. Hraci maju vystartovat ked zacuju samotne slovicko start, a kedze simon nepovedal vsetko plati tak hraci mohli zdrhnut kam chceli, a kebyze to povedal tak je to stale fk. Viem to lebo sam Awee mi to povedal.

2. Ak t zabije VD delom tak ma ban na 2h.
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Hoover » 02 úno 2015, 19:33 VIP

Glumo? Nope :)
1. Keď vysvetlil atrakciu, že skočia na slovíčko štart, tak ako i pri simonovi sa počíta ako slovíčko na ktoré máš ísť. Mňa týmto nespochybníš, sám Spinnie ma na to nachytal
2. Banuje sa iba na indiane
That's all
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ended » 02 úno 2015, 19:45

Dobře
Pokud jsem dobře pochopil , budu věřit radši věřit " Vysavačovi " , Myslím si že je víc proškolený a ví to. [ Glumo nic proti :twisted: ]

1. Tím pádem pokud vystartovali a simon je zabil dal jim FK's

2. No , díky že ste mi napsali že se to nebanuje. ale já se ptal pokud tam Tčko nebo Vdčko uvidím mám ho zabít?
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Hoover » 02 úno 2015, 19:59 VIP

1. Áno, keď povedal štart a ich zabil, dal FK
2. Záleží od okolností, pokiaľ strieľa vrámci atrakcie, je to v poriadku, iné keby strieľal do budovy. A ďalšia vec potom líšiť či to TK bol alebo ne, keď T umrelo svojou demenciou a vliezlo mu tam, jeho mínus, keď cieľene zabíjal, áno, je to na ban
Hoover
Spamer
Spamer

Příspěvekod Ended » 02 úno 2015, 22:08

Diky, Jak už hooverovi tak i glumovi.
Můžete to zamknout.

e. Dark: zamykám
Ended
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery