• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Lagy v csku
- Vaša mašina: Notebook Lenovo G505S
- Operačný systém: windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Od kúpy ntb
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dajme tomu, ze sa hra mapa jb_crime na cs 1.6. Ak sa pozriem celym pohladom na cely, spadnu mi fpska. Preto som sa naucil pozerat viac do zeme. Pri inych hrach zakupenych nq steame - portal 2, l4d2 - ziadne lagy nemam. Preto sa divim, ze mi hra z roku 1999 laguje. Dakujem za pomoc.
- Operačný systém: windows 7
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: Od kúpy ntb
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: Dajme tomu, ze sa hra mapa jb_crime na cs 1.6. Ak sa pozriem celym pohladom na cely, spadnu mi fpska. Preto som sa naucil pozerat viac do zeme. Pri inych hrach zakupenych nq steame - portal 2, l4d2 - ziadne lagy nemam. Preto sa divim, ze mi hra z roku 1999 laguje. Dakujem za pomoc.
-dingi
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
ex-admin all JB´s
ex-admin minecraft Heroes XP
-
Potato20 - Mistr
[Vyriešené] Lagy v csku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lagy v csku
Ahoj. Od koupě NTB ? Asi ti nějak nepomůžu ale Lenovo jsem si koupi asi před měsícem. Mělo krásnou výbavu šílené hustokrutě našlapaný procesor,ale grafiku tak na tetris nebo na Super Maria. Moje rada nekupovat Lenovo,vypnout vsync naházet do konzole nějaký příkazy. Nepomůže-li nic omlátit prodejci NTB o hlavu a koupit si MSI jako mám já

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
To předtím neber vážně,lagy v CSku to je moc široký pojem.Neovlivňuje to jen GRAFICKÁ karta,ale samozřejmě také
[Fernet citrusove plody .....].Změř si rychlost internetu primárně,sekundárně příkazy do konzole pro zvýšení FPS ( i když nevím zda-li nemáš full) Já mám konstatně 100 a taky se mi to lagovalo. Zjistil jsem proč,měl jsem wifi router a ten je pro celý barák. Na netu jsem našel radu -> připojte router přímo s PC -> kabelem a od té doby mám klid. Určitě vyčistit registry,disk,defragmentaci a reinstall cska popř. celého steamu. GL & HF
e. Karmik: Tu reklamu snad nemyslíš vážně

e. Karmik: Tu reklamu snad nemyslíš vážně

LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Já mám taky ntb Lenovo a jsem s ním maximálně spokojený, akorát to chce menší úpravy...
Měl bys někde na ntb mít přepínač grafické karty - u mě vlevo ze předu - musí být přepnut tak, aby ti to umožnilo používat externí GK (většinou NVIDIA) a ne tu integrovanou.
Pokud ti ostatní hry jedou normálně, ovladače GK bys měl mít v pořádku.
CS je starší hra a má primárně přednastavenou tu integrovanou grafiku, tudíž ty musíš udělat tento tutoriál:
nastaveni-graficke-karty-nvidia-vykon-t58520.html
Potom by to mělo být ok, vyzkoušej to, pokud by sis nevěděl rady kontaktuj nějakého supporta na TS/webu nebo případně zde.
Měl bys někde na ntb mít přepínač grafické karty - u mě vlevo ze předu - musí být přepnut tak, aby ti to umožnilo používat externí GK (většinou NVIDIA) a ne tu integrovanou.
CS je starší hra a má primárně přednastavenou tu integrovanou grafiku, tudíž ty musíš udělat tento tutoriál:
Potom by to mělo být ok, vyzkoušej to, pokud by sis nevěděl rady kontaktuj nějakého supporta na TS/webu nebo případně zde.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Preto máš niekde menšie FPS pretože niekde je vykresľovanie hry náročnejšie, skús to čo napísal karmik a daj sem vedieť.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Karmik66 píše:Já mám taky ntb Lenovo a jsem s ním maximálně spokojený, akorát to chce menší úpravy...
Nemá tlačítko na prepnutie grafiky vsetko musi robit cez CATALYST center
-
johnybr - Profesionál
GBPDAMETTK píše:Ahoj. Od koupě NTB ? Asi ti nějak nepomůžu ale Lenovo jsem si koupi asi před měsícem. Mělo krásnou výbavu šílené hustokrutě našlapaný procesor,ale grafiku tak na tetris nebo na Super Maria. Moje rada nekupovat Lenovo,vypnout vsync naházet do konzole nějaký příkazy. Nepomůže-li nic omlátit prodejci NTB o hlavu a koupit si MSI jako mám já![]()
Nehádž všetky ntb lenovo do jedného vreca

]
-
pato8520 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1