I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Lhostejnost admina

Příspěvekod Zelvicka820 » 03 úno 2015, 13:02

Server: CTF1
Admin: rest of the IONSTORM

Ani po upozornění bylo adminovi vše jedno jako včera.Viz demo spawnkill i sprostá slova.

http://leteckaposta.cz/217908112
Zelvicka820
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Lhostejnost admina

od Rumcajz » 03 úno 2015, 13:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lhostejnost admina

Příspěvekod bboyIMfromCTF » 03 úno 2015, 13:50 VIP

Hi,

Tvoje lhostejnost začíná ještě jsem ani TOPIC neotevřel . Jsou tu nějaká pravidla při nahlašování .
- Název topicu - ADMIN / SERVER
- NEDODRŽEL JSI :!:

Jak píšeš o "SpawnKillu"rád bych ti ještě jednou oficiální cestou jak jde vidět i na demu vysvětlil ,že spawnkill se nabanuje!
Jediné co admin trestá by byl spawn Kemp ! Ten však na tvém demu vidět není .

:arrow: Pokud se na demo podíváme je tam vidět, jak se Hráč K4ri schová za rohem u T spawnu
- přebije > dá 2x kill > a je následně zabit ...
:idea: Nyní otázka kde je tedy "SpawnKemp" ?

:arrow: Dalším spawn killerem je podle tvého DEMA hráč XEO (neo) , který taktéž vběhne na spawn rozdá tam přesně 1x Kill > následně je zabit, i když to není na demu vidět .....
:idea: Nyní opět otázka kde je tedy "SpawnKemp" ?

Podle tvého názoru moje nic nedělání vede k tomu , že si hráč K4ri dovolí napsat nadávky na serveru !
2015-02-03 12:37:22 fucker drz uz pi.cu cura.ku. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2

Dle všeobecných pravidel portálu musí hráč dostat po takovém prohřešku upozornění !
Tak se podívej ještě jednou na TEBOU NATOČENÉ demo a sleduj co se stane v čase 6:48 > K4ri je za svoje počínání a vyjadřování zabit ! (je zabit ADMINEM ) (nikdo jiný než já na serveru nebyl)

Zde máš důkaz i z Historie serveru ! (i s časem porovnatelným s časem nadávky)
2015-02-03 12:37:36 Suicide I committed suicide with "world". Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2

Zde ještě dokládám (není vidět na demu ) , jak jsem nic nedělal a hráče jsem HNED "neupozornil" (jak jsi napsal) , že taková to slova byla použita do chatu naposled !
2015-02-03 12:37:40 Kari naposled !. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_dust4ever2

OPĚT PRO TEBE **FUCKER** podívej se na čas , který je uveden u !UPOZORNĚNÍ ! .....

DOPORUČENÍ :

Pokud si myslíš, že mě zastrašíš tím , že mi budeš do chatu psát jak mě dáš na forum tak se pleteš !
2015-02-03 12:35:28 natocim stiznost.

Narazil jsi na hodně tvrdý oříšek chlapče a přitom na to nemáš !
Tvůj styl hry je velmi známý na celém CTF a nejen u adminů, ale i u hráčů ...

Jako mincí jsi po mě hodil, stejnou dostaneš zpět ! Bohužel pro tebe - "Komu není rady , tomu není pomoci"
Dříve jsem tě upozorňoval 3-4x než jsem tě začal trestat ,za kemp jelikož jsem věřil ve tvoji nápravu - nyní je konec .
Bude s tebou zacházeno přesně dle pravidel portálu.

ZDE TI JEŠTĚ DOLOŽÍM PRAVIDLA SERVERŮ CTF A POKUD SE TI ZDÁ , ŽE TAM NAJDEŠ NĚCO A BANOVÁNÍ SPAWNKILLERŮ rád se nechám poučit ! klick here for view ..........

nevím jestli si stížnost na sebe sama mohu uzavřít sám, takže nechám zatím open.
Obrázek

Steam - rest of bBoy
bboyIMfromCTF
Zkušený
Zkušený

Re: Lhostejnost admina

Příspěvekod PEto » 03 úno 2015, 14:47

vsetko potrebne tu mas vypisane.

staznost sa zamieta, lock
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz