• Stránka 1 z 1
Survival/rezim22/Gam3rk0
Dôvod a dĺžka banu: Perma
Čo sa stalo: Bol som u kamaráda týpek došiel 2 krát dal do mňa železným mečom vytiahol som meč ja a zabil ho.. Potom si zobral veci lebo som mal plný inv a sekol znova tak som ho zabil.. a potom drzo vypýta odo mňa jeho veci a vyhráža sa mi banom.. tak reku chcem hlavného čo si to má dovolovať portovať sa a hitovať hráčov veď nato je /spec a už aj vyhrážky.. Zrazu mi dal ban viete za čo? Za urážky, ktoré som nepísal a ešte aj za to že som mu odmietol vrátiť veci.. Drzosť jak vol. Myslel som si že toto je server na úrovni, na ktorom hrávam od začiatku mojej kariery 2013.. žiadam vyjadrenie, ďakujem.
Čo sa stalo: Bol som u kamaráda týpek došiel 2 krát dal do mňa železným mečom vytiahol som meč ja a zabil ho.. Potom si zobral veci lebo som mal plný inv a sekol znova tak som ho zabil.. a potom drzo vypýta odo mňa jeho veci a vyhráža sa mi banom.. tak reku chcem hlavného čo si to má dovolovať portovať sa a hitovať hráčov veď nato je /spec a už aj vyhrážky.. Zrazu mi dal ban viete za čo? Za urážky, ktoré som nepísal a ešte aj za to že som mu odmietol vrátiť veci.. Drzosť jak vol. Myslel som si že toto je server na úrovni, na ktorom hrávam od začiatku mojej kariery 2013.. žiadam vyjadrenie, ďakujem.
-
Gam3rk0 - Pokročilý
Survival/rezim22/Gam3rk0
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Survival/rezim22/Gam3rk0
Ahoj,
rezim22 se hráčovi omluvil,
dal překlep.
Unban už od někoho dostal.
----------------------------------------------------------------------------------------
Zde je ještě screen, kde se Admin omluvil: http://prntscr.com/60lak8
Dále to necham na hlsa
rezim22 se hráčovi omluvil,
dal překlep.
Unban už od někoho dostal.
----------------------------------------------------------------------------------------
Zde je ještě screen, kde se Admin omluvil: http://prntscr.com/60lak8
Dále to necham na hlsa
-
xcfzd - Kazatelův učeň
Re: Survival/rezim22/Gam3rk0
Hráč už má UB, bola to adminova chyba, preklik, ospravedlňujeme sa.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1