• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: Jailbreak
Jaké důvody ?
Bude zas každý psát někomu ať napíše /mikrofon ?
Kvůli Vaší neznalosti pravidel modu mi tohle psalo celkem často dost lidí
Bude zas každý psát někomu ať napíše /mikrofon ?
Kvůli Vaší neznalosti pravidel modu mi tohle psalo celkem často dost lidí

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Salut , ten příkaz /mikrofon byl dobrý. Vždycky jsem tím napálil lidi , a přemístilo je to k T. :D
-
logina
gereg píše:Salut , ten příkaz /mikrofon byl dobrý. Vždycky jsem tím napálil lidi , a přemístilo je to k T.
Frajer

-
WARNING - Mistr
Ahoj,
Presúvam do vhodnejšej sekcie.
Presúvam do vhodnejšej sekcie.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Mali by to vratit preto lebo sa k t neda hodit hocikedy od CT 

[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Povedzte mi jednu vec... Načo? Zase chcete spamovať a nachytávať, že /mikrofon ti zapne menu nastavenia mikrofónu? Chsbý pokus, vy ste už leniví stlačiť M 4 2... Že vás prsty tým bindovaním nebolia 

-
Hoover - Spamer
Určitě nesouhlasím stím ze by se to mělo vrátit zpět.
I nějaký hráči kteří to hrají prvně tak si chtějí vkladů zahrát a ne že mu tam nejakej low kid mu tam napíše ať napíše /mikrofon a dostane eVIP atd. Od toho tam je admin aby ohlidal server, a když už tam není tak tam je systém VOTE, takže pokud mají CT nějaký normální důvod dostat ctcko který nemá Mik a nebo porušuje pravidla ho volnou tím pádem ho to kickne.
1. + Bych udělal to, že pokud se nějaký kamarádi dohodnou na Skype nebo na ostatních hovadina ( tím nemyslím ts, to ke top
) se Dával k Teroristům za kácení hry pro ostatní to se vztahuje k tomu když ČT nemají důvod kickne hráče.
A nebo popřípadě zabraňovat zakladatele toho seskupení některé ct volnost, Už sem viděl jak dobrého hráče u ČT který byl komunikativní a furt bral Simona uměl pravidla tak ho volnou, tyhle nezbedniky bych hned barová.
Toť můj názor.
I nějaký hráči kteří to hrají prvně tak si chtějí vkladů zahrát a ne že mu tam nejakej low kid mu tam napíše ať napíše /mikrofon a dostane eVIP atd. Od toho tam je admin aby ohlidal server, a když už tam není tak tam je systém VOTE, takže pokud mají CT nějaký normální důvod dostat ctcko který nemá Mik a nebo porušuje pravidla ho volnou tím pádem ho to kickne.
1. + Bych udělal to, že pokud se nějaký kamarádi dohodnou na Skype nebo na ostatních hovadina ( tím nemyslím ts, to ke top

A nebo popřípadě zabraňovat zakladatele toho seskupení některé ct volnost, Už sem viděl jak dobrého hráče u ČT který byl komunikativní a furt bral Simona uměl pravidla tak ho volnou, tyhle nezbedniky bych hned barová.
Toť můj názor.
- Ended
- Pokročilý
Pardon za gramatiku psal sem z mobilu. Kazeni hry jsem myslel, ne kácení hry...
- Ended
- Pokročilý
Příkaz /mikrofon bych opravdu nevracel, akorát jsem furt spamovali a pak nějaký nováček, co byl u CT ale Simonovat uměl to napsal, a přemístilo ho to. Pokud chceš od CT, tak si dej reconnect.
JailBreak admin
Porušování Pravidel sekce JB
-
nemuzunick - Spamerův sluha
Zdravím, jediné o čo Vám rebelom ide je, aby ste slušným hráčom kazili hru. Príde nováčik je mu v pohode rozumieť keď simonuje. Keď ma mladučký hlások tak Vám sa to nepáči a chudákovi napíšete "napíš /mikrofon opraví ti to mik" alebo "napíš /mikrofón zobrazí sa ti tam menu a v tom si doladíš mikrofón". On to napíše a chudáka to vyhodí od CT. Je to trápne.
Myslím si, že môžte
Myslím si, že môžte

-
OMV - Spamerův sluha
Podla mna by ten prikaz mali obnovit, ale zmenit ho na nieco jasne ako /nomic aby sa nedali novacikovia nachytat nejakym low kidom co je skodoradostny.
[bol som admin na jailbreaku]
-
Glumo - Drbna
Glumo píše:Podla mna by ten prikaz mali obnovit, ale zmenit ho na nieco jasne ako /nomic aby sa nedali novacikovia nachytat nejakym low kidom co je skodoradostny.
To ti po přehození k T pomocí tohoto příkazu zůstali body, nebo co, že to tak chceš zpět? Já jsem to v životě nepoužil, když jsem chtěl od CT, tak jsem se přehodil v klidu jinak (nemyslím pomocí admin menu..)

JailBreak admin
-
nemuzunick - Spamerův sluha
Příkaz byl odstraněn kvůli bugu, který se tímto opravil tím nejrychlejším a nejlehčím způsobem. Příkaz retry/ reconnect do konzole působí stejně...
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 2 • 1, 2