• Stránka 1 z 1
zobrali mi VIP
Tak toto neni mozne hram na Vasich serveroch 5 rokov vsetko ide v pohode dari sa az na jeden den ked pridem a VIP mi nefunguje na e-maili mi pisali ze mi zobrali VIP kod z ohladu na to ze hra na nom niekto iny popritom hram na non-steame a mam Dinamicku IP... to akoze znamena ze ked niekto nema STEAMKO a ma NON-STEAMKO kde ma Dinamicku IP mu ho zoberu ? ... nezda sa mi to byt spravodlive ked niekto si kupi od vas VIP za 16 euro nic tam neni pisane ohladom tohto a len tak pre nic za nic mu ho zoberu ? ... hram na Vasich serveroch dlho velmi dobre to tu poznam a VIP kod som nikomu nikdy nedal ...
Prosim o pomoc ...
Prosim o pomoc ...
-
Dajo1 - Amatér
zobrali mi VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zobrali mi VIP
Dajo1 píše:Tak toto neni mozne hram na Vasich serveroch 5 rokov vsetko ide v pohode dari sa az na jeden den ked pridem a VIP mi nefunguje na e-maili mi pisali ze mi zobrali VIP kod z ohladu na to ze hra na nom niekto iny popritom hram na non-steame a mam Dinamicku IP... to akoze znamena ze ked niekto nema STEAMKO a ma NON-STEAMKO kde ma Dinamicku IP mu ho zoberu ? ... nezda sa mi to byt spravodlive ked niekto si kupi od vas VIP za 16 euro nic tam neni pisane ohladom tohto a len tak pre nic za nic mu ho zoberu ? ... hram na Vasich serveroch dlho velmi dobre to tu poznam a VIP kod som nikomu nikdy nedal ...
Prosim o pomoc ...
dynamická IP adresa ani nonsteam k VIP blokaci samozřejmě nestačí ...
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Re: zobrali mi VIP
tak preco mi ho nechcu potom vratit ?
-
Dajo1 - Amatér
• Stránka 1 z 1