• Stránka 1 z 1
VIP
----------------------------------------------------------------
Nickname na serveru: *^FallschirmJaeger^*
Kde mám VIP: Public 1
Jak je VIP staré: 2 hodiny
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: -
Problém: Dobrý den, dnes 9.1.2015 jsem si zakoupil VIP skrz SMS. Když mi přišla sms s aktivačním kodem, bylo v ní napsána cena 99,- za VIP kde má být sleva 50%. Druhá věc je ta že mi zřejmě nefunguje příkaz /vipmenu když ho zadám ani následující kolo se mi nezobrazí vip nabídka. Třetí věc je ta že když jsem hrál za CT tak mě to přehodilo další kolo k T (měl bych mít imunitu. Čtvrtá věc je, že ikdyž je na serveru 32/32 hráču tak i přesto mě to nepustí (měl bych mít volný slot). Děkuji za odpovědi, připadně nějakou radu.
Nickname na serveru: *^FallschirmJaeger^*
Kde mám VIP: Public 1
Jak je VIP staré: 2 hodiny
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: -
Problém: Dobrý den, dnes 9.1.2015 jsem si zakoupil VIP skrz SMS. Když mi přišla sms s aktivačním kodem, bylo v ní napsána cena 99,- za VIP kde má být sleva 50%. Druhá věc je ta že mi zřejmě nefunguje příkaz /vipmenu když ho zadám ani následující kolo se mi nezobrazí vip nabídka. Třetí věc je ta že když jsem hrál za CT tak mě to přehodilo další kolo k T (měl bych mít imunitu. Čtvrtá věc je, že ikdyž je na serveru 32/32 hráču tak i přesto mě to nepustí (měl bych mít volný slot). Děkuji za odpovědi, připadně nějakou radu.
-
Dave15 - Amatér
Re: VIP
Ahoj, dohromady když je sleva si měl zaplatit za VIP 99 kč. Poté ti měla přijit SMS s kódem. Pokud ti nepřišla SMS s kódem tak napiš mail na [email protected] s tim, že ti nepřišel kód. Napiš k tomu tvé čislo ze kterého si posilal SMS.
-
Naiz - Profesionál
Re: VIP
Ahoj, na tag před jménem potřebuješ aktivní EXTRAvip, nikoliv samotné VIP.
Co se týče ceny, sleva tam je. 50% sleva spočívá v tom, že normální aktivace VIP stojí 198 Kč, nyní pouze 99 kč.
Když se napojíš na server, tak se ti to VIPmenu vůbec nezobrazí?
e by PEto: k tym slotom, ked je server 32/32 tak sa tam nenapoji nik, kedze server je full. Rezervovany slot spociva v tom, ze ked je server 31/32 tak sa tam napoja iba VIP hraci
Co se týče ceny, sleva tam je. 50% sleva spočívá v tom, že normální aktivace VIP stojí 198 Kč, nyní pouze 99 kč.
Když se napojíš na server, tak se ti to VIPmenu vůbec nezobrazí?
e by PEto: k tym slotom, ked je server 32/32 tak sa tam nenapoji nik, kedze server je full. Rezervovany slot spociva v tom, ze ked je server 31/32 tak sa tam napoja iba VIP hraci
-
Hoolder - Spamer
• Stránka 1 z 1