• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Vydeo záznam
Win8
Steam
Chtěl sem stáhnout video záznam s basebuilderu 1, protože mě admin pořád kiloval nevím vůbec za co, ale tak když jsem zašel na servery abych si stáhnul video záznam. Dal jsem detail serveru a pak jsem klikl na "stáhnout" pak se mi objevilo "Webová stránka nebyla nalezena." tak sem to nemohl stáhnout. Prosím poraďte.
Steam
Chtěl sem stáhnout video záznam s basebuilderu 1, protože mě admin pořád kiloval nevím vůbec za co, ale tak když jsem zašel na servery abych si stáhnul video záznam. Dal jsem detail serveru a pak jsem klikl na "stáhnout" pak se mi objevilo "Webová stránka nebyla nalezena." tak sem to nemohl stáhnout. Prosím poraďte.

EVIP - Basebuilder #1
EVIP - War3FT #3
EVIP - Furien #5
-
Bestia217 - Kolemjdoucí
[vyriešené] Vydeo záznam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Vydeo záznam
Ahoj,
Napíš mi sem aká to bola mapa, čas a dátum. Ja ti ju stiahnem a upnem na www.leteckaposta.cz a odtiaľ to stiahneš.
Napíš mi sem aká to bola mapa, čas a dátum. Ja ti ju stiahnem a upnem na www.leteckaposta.cz a odtiaľ to stiahneš.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: [riesi sa] Vydeo záznam
Zdar, proběhl tam reset, takže hltv bylo smazáno a to co bylo jediné dostupné mi taktéž nešlo stáhnout, zkusil jsem pro jistotu 4 prohlížeče a nic.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: Vydeo záznam
Elwyn píše:Ahoj,
Napíš mi sem aká to bola mapa, čas a dátum. Ja ti ju stiahnem a upnem na http://www.leteckaposta.cz a odtiaľ to stiahneš.
To je ta mapa bb_schoolbgbackyard

EVIP - Basebuilder #1
EVIP - War3FT #3
EVIP - Furien #5
-
Bestia217 - Kolemjdoucí
Mne tam našlo iba jedno demo a to z 9.10. Je vlastne na BB HLTV momentálne nahodené ?
-
Elwyn - Mistr Yoda
Bol som na servery a HLTV tam nie je. Neviem z akého dôvodu, ak ťa to zaujíma, napíš do sekcie - Zombie Servers
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1