• Stránka 1 z 1
[přijat]EventMaster (Skyblock)
1 Nick : HoNnya
2 Věk : 20 v květnu 21
3 Orignální MC : Nemám ,podle mého člověk i bez koupeného MC ,může mít člověk kvalit natolik ,že se dokáže ucházet i bez Originálka =)
4 Server : Skyblock
5 Denní Aktivita : Denně několik hodin =)
6 Přestupky na Gamesites : Jednou jsem na eventě bohužel dostal ban na 5minut ,když jsem si nevšiml v chatě a soustředil se na běh v nočním bludišti . Tuším ,že jsem dostal ban od Restrbeho ,jinak žádný přestupek.
7 Přestupky mimo Gamesites : Žádný nebyl ,nikdy se mnou není problém =)
8 Něco o sobě : je mi 20, chodím na Uměleckou školu na Navrhování interiéru do budov / místností ,mam 2 jestěry ,svoji přítelkyni,kterou miluju =) a hrozně rád poslouchám hudbu ,jezdím na různé Hudební festivaly jako jsou : Mácháč,Five,Air a další ,jednou bych se chtěl podívat na Tomorrowland do Belgie =)))
9 Proč právě já : No myslím si ,že mám určitě pár pěkných "dizajnových" nápadu ,jak udělat pěkně event =),nerad koukám,jak lidi jsou nervní z toho jak není event ,tak bych je chtěl pořádat pro ně =) ,koukat na jejich kvality a chtěl bych aby i ty Eventy hodnotili .Nechci dělat jen eventy o Jumpech ,ale i o jiných nápadech ,kde má každý hráč šanci vyhrát a umístit se =).
10 Určitě jsem schopný postavit Bludiště/Jump ,ale chci dělat i Eventy jako je Krása Ostrova =) ,at každý hráč ukáže svojí kreativitu a stavbu ostrova ,nebo dát event o otázkový cestě ,chtěl bych zkusit něco ,jiného než je jen Jump a Bludiště =).
Pardon za moji slohovku =) ,doufám ,že jsem napsal všechno ,co jsem měl =) a dostatečně to stačí =D =)
S pozdravem HoNnya
2 Věk : 20 v květnu 21
3 Orignální MC : Nemám ,podle mého člověk i bez koupeného MC ,může mít člověk kvalit natolik ,že se dokáže ucházet i bez Originálka =)
4 Server : Skyblock
5 Denní Aktivita : Denně několik hodin =)
6 Přestupky na Gamesites : Jednou jsem na eventě bohužel dostal ban na 5minut ,když jsem si nevšiml v chatě a soustředil se na běh v nočním bludišti . Tuším ,že jsem dostal ban od Restrbeho ,jinak žádný přestupek.
7 Přestupky mimo Gamesites : Žádný nebyl ,nikdy se mnou není problém =)
8 Něco o sobě : je mi 20, chodím na Uměleckou školu na Navrhování interiéru do budov / místností ,mam 2 jestěry ,svoji přítelkyni,kterou miluju =) a hrozně rád poslouchám hudbu ,jezdím na různé Hudební festivaly jako jsou : Mácháč,Five,Air a další ,jednou bych se chtěl podívat na Tomorrowland do Belgie =)))
9 Proč právě já : No myslím si ,že mám určitě pár pěkných "dizajnových" nápadu ,jak udělat pěkně event =),nerad koukám,jak lidi jsou nervní z toho jak není event ,tak bych je chtěl pořádat pro ně =) ,koukat na jejich kvality a chtěl bych aby i ty Eventy hodnotili .Nechci dělat jen eventy o Jumpech ,ale i o jiných nápadech ,kde má každý hráč šanci vyhrát a umístit se =).
10 Určitě jsem schopný postavit Bludiště/Jump ,ale chci dělat i Eventy jako je Krása Ostrova =) ,at každý hráč ukáže svojí kreativitu a stavbu ostrova ,nebo dát event o otázkový cestě ,chtěl bych zkusit něco ,jiného než je jen Jump a Bludiště =).
Pardon za moji slohovku =) ,doufám ,že jsem napsal všechno ,co jsem měl =) a dostatečně to stačí =D =)
S pozdravem HoNnya
-
HoNnya - Kolemjdoucí
[přijat]EventMaster (Skyblock)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: EventMaster (Skyblock)
Doporučujem
+pomáha
+aktivita, na serveri ho vidno stále
+na EM nádherne stavia
-príspevky, ale to sa dá zažmúriť jedno očko
+pomáha
+aktivita, na serveri ho vidno stále
+na EM nádherne stavia
-príspevky, ale to sa dá zažmúriť jedno očko

UjoSchnitzel
-
UjoSchnitzel - Kazatelův učeň
Doporučujem
+Vek
A hlavne je na GS už nejaký ten pátek pamätám si ho ešte keď som bol GH+RB a to je +- 1rok a pol späť
+Vek
A hlavne je na GS už nejaký ten pátek pamätám si ho ešte keď som bol GH+RB a to je +- 1rok a pol späť
-
Mersi96 - Mistr Yoda
Jak pisou na hore kolegove,
doporucuju,
+
+ aktivita,
+ vek,
+ pohama.
-
- prispevky (ale da se tohle odpustit),
- origo (myslim si ze bys sis ho aspon do mesice mohl zakoupit, ale to nechej na posouzeni hlsa).
ps omlouvam se ze pisu bez hacku, jsem na mobilu (zalagovanej, ps: mobil aligator, se ani nedivim:d)
doporucuju,
+
+ aktivita,
+ vek,
+ pohama.
-
- prispevky (ale da se tohle odpustit),
- origo (myslim si ze bys sis ho aspon do mesice mohl zakoupit, ale to nechej na posouzeni hlsa).
ps omlouvam se ze pisu bez hacku, jsem na mobilu (zalagovanej, ps: mobil aligator, se ani nedivim:d)
-
xcfzd - Kazatelův učeň
Doporučujem..
+aktivita
+vek
+pomáha
-akurat to origo
+aktivita
+vek
+pomáha
-akurat to origo

"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
Tuto lamu mohu jen Doporučit.
NA serveru je aktivní a pomáhá , jestli dokoupi origo,neměl by být problém
NA serveru je aktivní a pomáhá , jestli dokoupi origo,neměl by být problém

Discord: Viyomi#5590
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
Steam: http://steamcommunity.com/id/IamViyomi
-
DarkRayCode - Spamerův sluha
ČEKÁ SE !!!
Kontaktuj mě na TS(ale ne dnes,jsem po autonehodě a ležím + nemám moc good náladu...)
+Event ze singlu máš kde ?
Kontaktuj mě na TS(ale ne dnes,jsem po autonehodě a ležím + nemám moc good náladu...)
+Event ze singlu máš kde ?
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Event dobrý, síce krátky ale snaha sa cení 

"and ye shall know the truth, and the truth shall make you free"
-
PixelxD - Zkušený
• Stránka 1 z 1