• Stránka 1 z 1
Dohledani ovladacu/komponentu
Potreboval bych poradit. Mam pocitac po reinstalu a potreboval bych do nej nainstalovat chybejici ovladace. Problem je vsak v tom, ze nemuzu zjistit jake ovladace potrebuji, protoze nemuzu zjistit ani presny typ komponentu-zkousel jsem to pres Spravce zarizeni i pres program Everest, ale kdyz rozkliknu napriklad sitovku, grafiku apod. tak tam mam "neznamy". Bohuzel, bez ovladace na sitovku mi tam nejde ani net, abych to resil nejak online detekci hw, chybejiciho sw.
PS: Nejedna se o predavanou sestavu vcelku, nybrz zrejme o sestavovany pocitac z ruznych komponent, takze ani neni mozne nekde na netu dohledat na strankach vyrobce balik vsech ovladacu...
Vedel bych nekdo, jak postupovat, jak se dopracovat k ovladacum nebo nazvum komponentu?
Dekuji predem za pomoc.
PS: Nejedna se o predavanou sestavu vcelku, nybrz zrejme o sestavovany pocitac z ruznych komponent, takze ani neni mozne nekde na netu dohledat na strankach vyrobce balik vsech ovladacu...
Vedel bych nekdo, jak postupovat, jak se dopracovat k ovladacum nebo nazvum komponentu?
Dekuji predem za pomoc.

- KiNdErMaN
- Pokročilý
Dohledani ovladacu/komponentu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dohledani ovladacu/komponentu
KiNdErMaN píše:Vedel bych nekdo, jak postupovat, jak se dopracovat k ovladacum nebo nazvum komponentu?
Ano
KiNdErMaN píše:Dekuji predem za pomoc.
Neni zac.
-
hiruki - Pokročilý
hiruki píše:KiNdErMaN píše:Vedel bych nekdo, jak postupovat, jak se dopracovat k ovladacum nebo nazvum komponentu?
AnoKiNdErMaN píše:Dekuji predem za pomoc.
Neni zac.
Nevim, jak si to vylozit, pocital jsem s tim, ze kdyz nekdo napise, tak uz napise konkretne nejakou odpoved, ne takovouto obecnou. Nicmene, zkusil by si mi to rozepsat tady nebo popr. si me pridej na steam "sugem", kde bychom to probrali.

- KiNdErMaN
- Pokročilý
KiNdErMaN píše:Nevim, jak si to vylozit, pocital jsem s tim, ze kdyz nekdo napise, tak uz napise konkretne nejakou odpoved, ne takovouto obecnou. Nicmene, zkusil by si mi to rozepsat tady nebo popr. si me pridej na steam "sugem", kde bychom to probrali.
Vlastnosti zarizeni -> zalozka Detaily -> zvolis Device Instance Id -> najdes tam neco jak
PCI\VEN_1234&DEV_5678&SUBSYS...
Kdyz tam Device Instance Id neni, tak je tam neco, kde bude VEN_ a DEV_ - to potrebujes.
To VEN a DEV vygoogli nebo posli, podle toho se da najit vyrobce a zarizeni.
-
hiruki - Pokročilý
Tady mam ID napriklad Multimedialniho adapteru: PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6609107D&REV_11\4&25700A26&0&4920
Googlovat jsem to zkousel, ale nenaslo mi to nic, co by se mi zdalo relevantniho, avsak v tomhle se nevyznam, tak kdyby se na to jeste nekdo podival...
Googlovat jsem to zkousel, ale nenaslo mi to nic, co by se mi zdalo relevantniho, avsak v tomhle se nevyznam, tak kdyby se na to jeste nekdo podival...

- KiNdErMaN
- Pokročilý
KiNdErMaN píše:Tady mam ID napriklad Multimedialniho adapteru: PCI\VEN_109E&DEV_0878&SUBSYS_6609107D&REV_11\4&25700A26&0&4920
Hleda se jenom ven a dev, nekdy v tvaru 109E:0878
Nalezeno:
Brooktree Corporation - Bt878 Audio Capture.
Chip: Conexant Fusion 878A
Na Win7 x64 udajne potrebuje drivery pro UCC4 Plus analog capture card (hledej UCC4 drivers nebo s tim nazvem).
-
hiruki - Pokročilý
Ahoj skus toto : http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... r-booster/
*14.3.2015
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
† 26.12.2015 †
Všetko raz skončí...
-
ToXo456 - Kazatelův učeň
ToXo456 píše:Ahoj skus toto : http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... r-booster/
V prvnim prispevku mas, ze nema pristup k netu, k cemu by mu toto bylo platne?

S kinderem jsem toto jiz resil na steamu a poslal jsem mu prislusne ovladace, uvidime, zda-li pomohly.
-
Khertys - Hlavní Support
Dekuji vsem zucastnenym za pomoc, nakonec jsme to asi s Khertysem asi vyresili. Konecne mam snad nervy v klidu
Na Velikonoce u me mate kazdej Kinder vajicko
Vzdycky jsem si to zamykal sam, no nyni konecne muzu pozadat o zamceni nekoho jineho

Na Velikonoce u me mate kazdej Kinder vajicko

Vzdycky jsem si to zamykal sam, no nyni konecne muzu pozadat o zamceni nekoho jineho

- KiNdErMaN
- Pokročilý
Vyresili jsme, uz to jede, jak ma. At to vydrzi.
Lock
PS: Pro kindera:
Lock

PS: Pro kindera:

-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1