• Stránka 1 z 1
Admin čo podporuje hackera
Dobrý deň, dnes v 16:37 cca som sa pripojil na server Knife 4 kde sa volám "[RiSkO]" a mám VIP... Vidím, že tam je SHčkar tak ho chcem prinútiť aby to vipol, nebudem bežať proti nemu jak dmnt..
Takže som si kúpil dvojskok a vyskákal som si na krabice
keď ma začalo hitovať došlo mi, že je tam admin... Toto bysom ešte pochopil, že ma chce dať dolu a do hry, ale to že toto SHčkara podporoval... A keď ma kicknul len tak... Tak som mu napísal presne "Prečos i ma kickol smrad?" a mám ban na 1 deň..
Ale o moj ban nejde... Aj tak ma to na GS nebavý, ste tu neprofesionálny a vždy sa tam nájde niekdo kdo ti nadáva...
Ide mi o to, že ADMIN nezabanoval hackera... ale podporoval ho! Jako ste normálny? Takému decku dáte OP? meno admina "Stab Final" možno to ení presne ale už si ho nepametám...
Týmto žiadam o vyšetrenie toho "dementa"... čo dostal OP...
Čau.
e.Khertys: Ten tvuj chat nebyl zase tak v poradku, ze?
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=23261

keď ma začalo hitovať došlo mi, že je tam admin... Toto bysom ešte pochopil, že ma chce dať dolu a do hry, ale to že toto SHčkara podporoval... A keď ma kicknul len tak... Tak som mu napísal presne "Prečos i ma kickol smrad?" a mám ban na 1 deň..
Ale o moj ban nejde... Aj tak ma to na GS nebavý, ste tu neprofesionálny a vždy sa tam nájde niekdo kdo ti nadáva...
Ide mi o to, že ADMIN nezabanoval hackera... ale podporoval ho! Jako ste normálny? Takému decku dáte OP? meno admina "Stab Final" možno to ení presne ale už si ho nepametám...
Týmto žiadam o vyšetrenie toho "dementa"... čo dostal OP...
Čau.
e.Khertys: Ten tvuj chat nebyl zase tak v poradku, ze?

- RiSkOkN4
- Kolemjdoucí
Admin čo podporuje hackera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin čo podporuje hackera
RiSkOkN4 píše:Ide mi o to, že ADMIN nezabanoval hackera... ale podporoval ho! Jako ste normálny? .
Nejdříve si prosím ověř fakta a pak zkus nějak mudrovat. Ten tvůj speedhacker je źabanovaný

Další věc je ta, že tvým vyjadřováním na adresu nějakého admina či hráče ničeho nedocílíš, akorát si pohoršíš.
LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
-
Cobretti - Profesionál
• Stránka 1 z 1