Všechno, co se týká našeho webu Gamesites.cz

Admin čo podporuje hackera

Příspěvekod RiSkOkN4 » 05 úno 2015, 16:51

Dobrý deň, dnes v 16:37 cca som sa pripojil na server Knife 4 kde sa volám "[RiSkO]" a mám VIP... Vidím, že tam je SHčkar tak ho chcem prinútiť aby to vipol, nebudem bežať proti nemu jak dmnt.. ;) Takže som si kúpil dvojskok a vyskákal som si na krabice :)
keď ma začalo hitovať došlo mi, že je tam admin... Toto bysom ešte pochopil, že ma chce dať dolu a do hry, ale to že toto SHčkara podporoval... A keď ma kicknul len tak... Tak som mu napísal presne "Prečos i ma kickol smrad?" a mám ban na 1 deň..
Ale o moj ban nejde... Aj tak ma to na GS nebavý, ste tu neprofesionálny a vždy sa tam nájde niekdo kdo ti nadáva...

Ide mi o to, že ADMIN nezabanoval hackera... ale podporoval ho! Jako ste normálny? Takému decku dáte OP? meno admina "Stab Final" možno to ení presne ale už si ho nepametám...

Týmto žiadam o vyšetrenie toho "dementa"... čo dostal OP...

Čau.

e.Khertys: Ten tvuj chat nebyl zase tak v poradku, ze? :) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=23261
RiSkOkN4
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Admin čo podporuje hackera

od Rumcajz » 05 úno 2015, 16:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin čo podporuje hackera

Příspěvekod Cobretti » 05 úno 2015, 17:58

RiSkOkN4 píše:Ide mi o to, že ADMIN nezabanoval hackera... ale podporoval ho! Jako ste normálny? .

Nejdříve si prosím ověř fakta a pak zkus nějak mudrovat. Ten tvůj speedhacker je źabanovaný ;)
Další věc je ta, že tvým vyjadřováním na adresu nějakého admina či hráče ničeho nedocílíš, akorát si pohoršíš.

LOCK
Některé lidi bych liskal 24h denně plus v noci.
Cobretti
Profesionál
Profesionál

Zpět na Gamesites.cz