• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Zmizel mi zástupce
Ahoj, zmizel mi zástupce od CSka a nevim jak ho zapnout nemam ho na plose a nemuzu ho najit ani v souborech poradte co mam delat?
-
Besekr - Pokročilý
[vyřešeno] Zmizel mi zástupce
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizel mi zástupce
Zdar, pokud používáš GS play, měl bys ho najít v uživateli normálně pod jménem gsplay (u mě takováto cesta: C:\Users\uzivatel)
Případně můžeš použít prohledávač windows.
Případně můžeš použít prohledávač windows.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [vyřešeno] Zmizel mi zástupce
zástupce jsem nasel ale kdyz ho spustim napise to: Položka counter-Strike.ece, na kterou odkazuje tento zástupce, byla změněna nebo přesunuta, takže zástupce již nebude pracovat správně.
-
Besekr - Pokročilý
Nesmazal si csko ?
Je také možné, že máš špatného zástupce. Můžeš mít třeba něco od jiného, dávno smazaného klienta.
Je také možné, že máš špatného zástupce. Můžeš mít třeba něco od jiného, dávno smazaného klienta.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Ne nic jsem nemazal byl jsem se navečeřet a kdzž jsem přišel tak z plochy fuč ve složce jsem ho nemel ani predtim.. ale kdzy jsem ho nasel tak to psalo tamto.. Asi avast me to vymazal nechapu 

-
Besekr - Pokročilý
Ahoj, nemáš to podle vzoru (ZDE)
přejdem rovnou k věci -->
Pokuď ti to nějaký kamarád posílal na skype a tys to už někam přesunul tak je samozřejmé že ten "poslaný" zástupce už je "nedostupný" popros kamaráda ať ti to pošle znova
-->
-Skus si nainstalovat znova GSPlay nebo přes co to máš a mělo by ti to jít
-Di do POČÍTAČ a klikni na Místní Disk (:C) a v pravém horním horu bys měl mít vyhledat tam zadej Counter-Strike 1.6
- Kdyby ani jedna rada nefungovala kontaktuj mě na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz)
Jsem tam pod jménem ToMmY1
přejdem rovnou k věci -->
Pokuď ti to nějaký kamarád posílal na skype a tys to už někam přesunul tak je samozřejmé že ten "poslaný" zástupce už je "nedostupný" popros kamaráda ať ti to pošle znova
-->
-Skus si nainstalovat znova GSPlay nebo přes co to máš a mělo by ti to jít
-Di do POČÍTAČ a klikni na Místní Disk (:C) a v pravém horním horu bys měl mít vyhledat tam zadej Counter-Strike 1.6
- Kdyby ani jedna rada nefungovala kontaktuj mě na TeamSpeaku (ts.gamesites.cz)
Jsem tam pod jménem ToMmY1
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
Mam to normal stáhle zde z Gamesites normalne jsem hral pak jsem si dal akorat pauzu jak jsem psal a zastupce byl fuc avast to asi odstranil skousel jsem prohledavat vsemi zpusoby a nasel jsem jenze prispusteni to psalo: Položka counter-Strike.ece, na kterou odkazuje tento zástupce, byla změněna nebo přesunuta, takže zástupce již nebude pracovat správně.
A stahovat znovu se mito nechce z toho duvodu ze tam mam vsechna nastaveni dost serveru skiny atd.. fakt me to dalo praci to vylepsovat nastavovat atak...
A stahovat znovu se mito nechce z toho duvodu ze tam mam vsechna nastaveni dost serveru skiny atd.. fakt me to dalo praci to vylepsovat nastavovat atak...
-
Besekr - Pokročilý
Re: [řešíme] Zmizel mi zástupce
Tak keď ti to odstránil, tak to jednoducho preinštaluj. Stiahni nové GSPlay.
-
Elwyn - Mistr Yoda
JO už jsem stahnul...-.- Ale je zas uplne jine jak predtim od GS. Fakt me to drbe uz stahuju asi 5 CS... Myslim že to mužete locknout problem vyřešen (sice jinak než jsem chtěl ale CS jde to je hlavni
)

-
Besekr - Pokročilý
Dobře, lock.
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1