I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Really ? /JailBreak2

Příspěvekod MastiZid » 05 úno 2015, 18:57

Chtěl bych nahlasit admina Reallyho, kvuli 2 duvodum!

1. Hrala se hra a simon zapnul box a admin Really ho hned upozornil, že se to nesmi. Že pry byla nejaka schuze adminu a tam se na nejakem pravidlu domluvili, ale v pravidlech na webu, žádne takove pravidlo neni !! ( pokuď jste vazne vymysleli nejake nove pravidlo tak prosim o dopsani do pravidel) Viz: DEMO 43:10 a dal .
hra dema: 05. 02. 14:40 jail_greytown ( neslo mi sem vložit demo )

2.Hral se mod: Matrix a ja MastiZid jsem byl na fotbale a vyletel jsem nahoru na zed a on me grabnul dal me na zem a rekl, že je to prý textura, ale textura to neni, pokud neverite muzu vam poslat dukaz( obrazek ) te casti kde ma byt pry "textura" na obrazku je oznaceno co je textura. Obrazek by byl od Německeho hrace( tvurce mapy) a ja podle obrazku nebyl v texture.
Diky grabu od admina me hodil na gunu a diky tomu me jeste zabili.
Viz: Demo ke konci hry :)
Jedna zásadní věc, která stojí mezi tebou a tvým snem, je ochota začít, odvaha pokračovat a víra to dokončit.
MastiZid
Amatér
Amatér

Really ? /JailBreak2

od Rumcajz » 05 úno 2015, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Really ? /JailBreak2

Příspěvekod DaVeKy » 05 úno 2015, 19:16

Ahoj

1. Jako admin mám hráče upozorňovat na nové pravidla nebo, když dělají chybu a to pravidlo je prostě tak, takže nemám, co k tomu víc dodat. :roll:

2. Ukaž mi důkaz, že to není textura. Pořád jsem slýchával, že je to textura, ale jestli není, tak nemám problém se omluvit. :)
"Radši upřímného nepřítele, než falešného přítele."
"Někteří lidi jsou jako mraky, když zmizí, hned je krásnější den."

Obrázek
DaVeKy
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MastiZid » 05 úno 2015, 19:42

1. Nejpr než to teda začnete používat ve hře tak to oznamte hráčům v pravidlech díky :)

2. Obrázek je v příloze !
ten obdelník jak je v něm čara označuje kde ještě není textura ! Textura je od "bazenu" střecha bazenu je začátek textury. To místo od té hrani po střechu bazenu je přesne na 1 a pul hrače = hrač který skáče ;)
PS: ty nápisy v tý mapě nemaj být je to kvůli tomu, aby nikdo to nemohl okopírovat od majitele a dělat z toho vlastní mapu :)
Přílohy
důkaz pro Davekyho.png
tu je obrázek
Jedna zásadní věc, která stojí mezi tebou a tvým snem, je ochota začít, odvaha pokračovat a víra to dokončit.
MastiZid
Amatér
Amatér

Příspěvekod DaVeKy » 05 úno 2015, 19:48

1. Kdybychom měli psát každé pravidlo, tak by jsme se nedostali konce, a proto jsem na to upozornil simona a ostatní.)

2. Okey, omlouvám se za grab a vyhození z vyvýšeniny, když to nebyla textura, takže si to zapamatuji, že to není textura. :) ;)
"Radši upřímného nepřítele, než falešného přítele."
"Někteří lidi jsou jako mraky, když zmizí, hned je krásnější den."

Obrázek
DaVeKy
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MastiZid » 05 úno 2015, 19:59

1. Ok :)

2. Dobrý jen jsem chtěl aby si to Admini uvědomili, že to není CT zona :)
MastiZid
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 úno 2015, 21:37

1. Není to nic nového - Neohlášený mód se trestá.
2. Nemáš tam co dělat.

Stížnost se zamítá
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy