• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Mikro lagy pri zapnuti voice
proč když někdy zmacknu voice, dostanu mikrolag? mohl by mi nekdo poradit?

-
kiD - Pokročilý
[Vyriešené]Mikro lagy pri zapnuti voice
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mikro lagy pri zapnuti voice
kiD píše:proč když někdy zmacknu voice, dostanu mikrolag? mohl by mi nekdo poradit?
Doplň to podľa vzoru,
Keď si steam over integritu hry, skús si to nabindovať na iné tlačítko.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
Re: [Riesime ]Mikro lagy pri zapnuti voice
Ahoj,
Na tento problém nevieme riešenie. Je to už dlhodobý problém. Niekomu to robí niekomu nie. Je to po tom veľkom update od Valve, keď sa kvôli tomu musel robiť downgrade, no teraz downgrade nefunguje, takže asi tak. Problém je len na STEAM-e. Aj mne to robí. Jediné riešenie, ktoré možno pomôžu (niekomu pomohlo, inému nie) je takéto:
STEAM - KNIHOVŇA - NA ĽAVO MÁŠ HRY - PRAVÝM KLIKNEŠ NA CS - VLASTNOSTI - MOŽNOSTI SPUSTENIA a tam napíšeš presne toto:
-nofbo -nomsaa
Na tento problém nevieme riešenie. Je to už dlhodobý problém. Niekomu to robí niekomu nie. Je to po tom veľkom update od Valve, keď sa kvôli tomu musel robiť downgrade, no teraz downgrade nefunguje, takže asi tak. Problém je len na STEAM-e. Aj mne to robí. Jediné riešenie, ktoré možno pomôžu (niekomu pomohlo, inému nie) je takéto:
STEAM - KNIHOVŇA - NA ĽAVO MÁŠ HRY - PRAVÝM KLIKNEŠ NA CS - VLASTNOSTI - MOŽNOSTI SPUSTENIA a tam napíšeš presne toto:
-nofbo -nomsaa
-
Elwyn - Mistr Yoda
Re: Mikro lagy pri zapnuti voice
emoboy píše:kiD píše:proč když někdy zmacknu voice, dostanu mikrolag? mohl by mi nekdo poradit?
Doplň to podľa vzoru,
Keď si steam over integritu hry, skús si to nabindovať na iné tlačítko.
Když to nabidnuješ na jiné tlačítko tak to bude lagovat pořád.
-
logina
• Stránka 1 z 1