• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Steam support
Ahoj, napsal sem na Steam support že mě okradli (podvedli). Psal sem takový dlouhý text tak sem to odeslal a o 2 sekundy později mi tam někdo odepsal (asi bot) a napsal mi, že jestli sem byl okraden, tak steam support mi nebude dávat žádné itemy apod. A ještě něco tam psali.. Chci se zeptat, jestli od nich mám očekávat ještě ňákou zprávu, nebo jestli to je pro ně "vyřízené".
Díky.
(PS. Ještě sem na Support nepsal a moc se tam nevyznám)
Díky.
(PS. Ještě sem na Support nepsal a moc se tam nevyznám)
"Žijeme len raz, tak mě neotravuj zas .."
-
GloW - Amatér
[Vyřešeno] Steam support
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam support
Ahoj, žádné itemy který ti byly ukradeny už nedostaneš. Musíš sí dávat větší pozor s kým vyměňuješ.
-
Bimbynous - Zkušený
Re: [V řešení] Steam support
Ahoj, také jsem byl okraden, napsal jsem na support a item mi po dvou týdnech vrátili. Co ti napsal ten support, bot?
Chceš poradit ke hře CSGO - napiš mi do PM
-
maTiN10 - Pokročilý
maTiN10 píše:Ahoj, také jsem byl okraden, napsal jsem na support a item mi po dvou týdnech vrátili. Co ti napsal ten support, bot?
A můžu se zeptat jak si byl okraden?
-
GloW - Amatér
A jinak mi napsal tohle:
If you have been scammed, Steam Support will not restore any items/gifts that have been traded. It is your responsibility to ensure you are receiving the correct items/gifts at the time of accepting the trade.
If you encounter a scammer, please report them from their Steam Community profile. To do so, click the 'More' drop down, select 'Report Violation' and choose 'Attempted Trade Scam'.
If you have been scammed, Steam Support will not restore any items/gifts that have been traded. It is your responsibility to ensure you are receiving the correct items/gifts at the time of accepting the trade.
If you encounter a scammer, please report them from their Steam Community profile. To do so, click the 'More' drop down, select 'Report Violation' and choose 'Attempted Trade Scam'.
-
GloW - Amatér
Napsal jsi zde https://support.steampowered.com/newtic ... category=0 ? Skus zde a vyfoť si i screeny, kde si byl okraden.
Chceš poradit ke hře CSGO - napiš mi do PM
-
maTiN10 - Pokročilý
maTiN10 píše:Napsal jsi zde https://support.steampowered.com/newtic ... category=0 ? Skus zde a vyfoť si i screeny, kde si byl okraden.
Tam jsem psal. Chceš poslat, co se tam napsal?
-
GloW - Amatér
Steam už předměty nevrací, jelikož steam offer musíš potvrdit už i na emailu, takže je to už jen tvá chyba, dříve to bylo možné, teď už ne.
-
Rainox - Spamer
Rainox ale vy vůbec nevíte, co se mi stalo. Ono nešlo o podvod, on v tom byl ňákej Cheat. 3. ledna sem se koukal na csgolounge po nabídkách a vyměňoval sem tam věci. Měl sem ňáký shi*y do 5E a povyměňoval sem to za AK-47 Red Line (FT). To AKčko jsem chtěl vyměnit za Glock Water Elemental FN. Tak sem posílal tak různě nabídky ale jsem si na 100% jistej, že na všech nabídkách byl Factory New. Potom mi zablikala zpráva na steamu a měl sem novou položku. Jenomže to byl Glock FT a já sem na 100% jistej, že sem se nepřehlídl a bylo tam FN. Dneska sem se tu tak díval na forum a našel sem ňákej topic, kde je napsané jak se nenechat okrást. A tam bylo napsané, že někdo může změnit věc, aby vypadala jako cennější, ale přitom to byla lacnější ( https://docs.google.com/document/d/1xee ... lmDAE/edit ). Na 100% tam ňák změnil popis té kvality u sebe v inventu a já jsem viděl Factory New. Nikdy sem se s tímhle nepotkal, tak můžeš mi laskavě říct, jak jsem tomu mohl asi zabránit? 

-
GloW - Amatér
Navíc ten de*il už má VAC Ban a moje AKčko je někde v pr*eli. Takže bych to asi tak i tak nedostal ,ale chtěl sem zkusit napsat na support jak to budou řešit a napsal mi tam jen ňáký debilní bot. Takže hlavní pointa tohohle topiku byla, jestli mi ještě něco napíšou, nebo se na mě vys*rou.
-
GloW - Amatér
Něco ti napíšou, do 2 týdnou, každopádně, to co jsi napsal, je snad nemožné, tomu nevěřím.
-
Rainox - Spamer
Rainox píše:Něco ti napíšou, do 2 týdnou, každopádně, to co jsi napsal, je snad nemožné, tomu nevěřím.
Podívej se na ten Topic, tam je úplně dole něco takového napsané. Podle mě tam ňák ten nápis "cheatnul" aby to někdo v jeho inventu viděl jako Factory New, ale bylo to FT. Teď dostal před 5-dny VAC Ban, možná že zkoušel něco podobného.
-
GloW - Amatér
Steam uz nevraci skiny. Duvod ti napsal Rainox. Lock!
EX
CS:GO Server Admin
CS:GO Support Kapitán
MC Server Admin
MC Server Admin - zástupce
MC Support
MC Admin
CS 1.6 Admin
Asistent Šéfredaktora
Turnajový Administrátor
Aktuálně
Redaktor pro Gamesites.cz & Grunex.com