• Stránka 1 z 1
Helomi / Nikdo / Jb7
Bod 2:
Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Nikdo.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Helomi
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1414818444 '
[AMXBans] Tva IP : ' 188.123.100.73 '
Invalid file type...skipping download of ../opengl32.dll
Invalid file type...skipping download of ../CTShield.dll
Invalid file type...skipping download of ../CT-Shield.asi
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrog.dll
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrogV2.dll
Invalid file type...skipping download of ../SteamID.dll
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Po
Bod 3:
Napište co se stalo.
Konkrétne ani neviem čo sa stalo hralo sa Jail_Greytown (nwm presný názov) a bol mód prestrelka chvíľku som bol zakempený a potom som šiel na bazén či tam niekto není (ako vždy je tam niekto s AWO a snaží sa dostať na sklo aby mohol zabiť CT ktoré sú zakempené na futbale/autíčkach cez sklenené dvere som doňho začal strielať (bol na najviššiom stupienku) zabil som ho a nwm prečo mi napísali že mám cheaty (konkrétne WH) potom niekto višiel z temnej miestnosti (spojenie 2 horných chodieb) a zabil ma a bolo koniec kola. V ďalšom kole som kontroloval celi od dola až po vrch (strielal som do kútov či tam niekto neklikuje/nerobí mŕtvolu zabil som asi 2 hráčov a napísali mi že mám WH -_- ale pritom vedia že keď do neho strelí ct tak sa postaví (normalne) potom už nik nič nepísal bola ďalšia mapa jail_BiatlonX či ako sa volá a na tú som sa pripojil a hneď som to musel vypnúť pripojil som sa dnes ráno a zistil ze mám ban za [DC]Cheating [WallHack] (prosím čo je to [DC]?)
Bod 4:
Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Som normálne VIP (za 8€)
Zkopírujte výpis z konzole, který máte po pokusu o napojení se do hry.
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Nikdo.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : Helomi
[AMXBans] Duvod : ' [DC]Cheating [WallHack] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1414818444 '
[AMXBans] Tva IP : ' 188.123.100.73 '
Invalid file type...skipping download of ../opengl32.dll
Invalid file type...skipping download of ../CTShield.dll
Invalid file type...skipping download of ../CT-Shield.asi
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrog.dll
Invalid file type...skipping download of ../ChangerSteamByOstrogV2.dll
Invalid file type...skipping download of ../SteamID.dll
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Missing RIFF/WAVE chunks
Kicked : Mas BAN! Pro zruseni banu jdi na www.gamesites.cz/unban - Po
Bod 3:
Napište co se stalo.
Konkrétne ani neviem čo sa stalo hralo sa Jail_Greytown (nwm presný názov) a bol mód prestrelka chvíľku som bol zakempený a potom som šiel na bazén či tam niekto není (ako vždy je tam niekto s AWO a snaží sa dostať na sklo aby mohol zabiť CT ktoré sú zakempené na futbale/autíčkach cez sklenené dvere som doňho začal strielať (bol na najviššiom stupienku) zabil som ho a nwm prečo mi napísali že mám cheaty (konkrétne WH) potom niekto višiel z temnej miestnosti (spojenie 2 horných chodieb) a zabil ma a bolo koniec kola. V ďalšom kole som kontroloval celi od dola až po vrch (strielal som do kútov či tam niekto neklikuje/nerobí mŕtvolu zabil som asi 2 hráčov a napísali mi že mám WH -_- ale pritom vedia že keď do neho strelí ct tak sa postaví (normalne) potom už nik nič nepísal bola ďalšia mapa jail_BiatlonX či ako sa volá a na tú som sa pripojil a hneď som to musel vypnúť pripojil som sa dnes ráno a zistil ze mám ban za [DC]Cheating [WallHack] (prosím čo je to [DC]?)
Bod 4:
Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Som normálne VIP (za 8€)
- Helomi
- Kolemjdoucí
Helomi / Nikdo / Jb7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Helomi / Nikdo / Jb7
Nebudu psát čím jsi mě zaujal, nebo jak jemožné že jsem si všimnul tvého WH na JB, aby sis na to příště nedal pozor, nicméně demo zde:
http://hltv.fakaheda.eu/20260-150206194 ... wn.dem.zip
časy
12:55
20:02
21:12
21:31, pak to demo nějak poskočí, ale hned běžíš na jistotu na bazén...no dalo by se to vysvětlit jak říkáš, že tam jsou vždycky, ale u hráče, kteý půlku hry míří do země a nebo hráčům na prdel se nepředpokládá takový herní cit.
29:29 a dál
Odsuď je vidět, že tě upozornili na WH, tak si dáváš pozor a snažíš se to maskovat, o to je to lépe poznat:
31:08 slyšíš zvuk ve zbrojce, jen mrkneš, vidíš přez zeď že tam nikdo není, chceš jít dál, v tom tě to trkne,tak tam radši vběhneš, a jdeš na jistotu do pravé horní cely, v pulce schodů tě to zase trkne, a začneš "obcházet" další cely ale do žádné z nich se nepodíváš, až do té, ve které je afk hráč
31:30 do 31:40
35:10 přes dveře vidíš, kam hráč zaběhl, a jdeš najistotu do šachty přímo k němu (nahrával jsem i já, aby ses nemohl vymlouvat, že někdo do voice řekl kam ten T jde)
Odemě vše, vyčkej si na verdikt CHH a vyhni se spamu
http://hltv.fakaheda.eu/20260-150206194 ... wn.dem.zip
časy
12:55
20:02
21:12
21:31, pak to demo nějak poskočí, ale hned běžíš na jistotu na bazén...no dalo by se to vysvětlit jak říkáš, že tam jsou vždycky, ale u hráče, kteý půlku hry míří do země a nebo hráčům na prdel se nepředpokládá takový herní cit.
29:29 a dál
Odsuď je vidět, že tě upozornili na WH, tak si dáváš pozor a snažíš se to maskovat, o to je to lépe poznat:
31:08 slyšíš zvuk ve zbrojce, jen mrkneš, vidíš přez zeď že tam nikdo není, chceš jít dál, v tom tě to trkne,tak tam radši vběhneš, a jdeš na jistotu do pravé horní cely, v pulce schodů tě to zase trkne, a začneš "obcházet" další cely ale do žádné z nich se nepodíváš, až do té, ve které je afk hráč
31:30 do 31:40
35:10 přes dveře vidíš, kam hráč zaběhl, a jdeš najistotu do šachty přímo k němu (nahrával jsem i já, aby ses nemohl vymlouvat, že někdo do voice řekl kam ten T jde)
Odemě vše, vyčkej si na verdikt CHH a vyhni se spamu
Tady si mám něco napsat?
- Nikdas
- Pokročilý
Re: Helomi / Nikdo / Jb7
Na demu WH. Unban jedině za VIP.
Lock
Lock
"But there’s no sense crying over every mistake.
You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS

You just keep on trying till you run out of cake."
- GLaDOS
-
AlweR790 - Mistr
• Stránka 1 z 1