• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Zmiznuté Evip, itemy, money
Zdravím.
Som rank 1 na furiene 2. Dnes ráno som ešte hral úplne v pohode. Mal som Evip, 4 itemy a 13k Money. Teraz keď som sa pripojil zas...všetko je preč. Mám tam 100 dolárov ani evipko a ani itemy. Čo sa to dopc deje? SOm pripojený cez to isté PC ako som bol ráno (u seba doma).
Za pomoc vopred ďakujem...
Som rank 1 na furiene 2. Dnes ráno som ešte hral úplne v pohode. Mal som Evip, 4 itemy a 13k Money. Teraz keď som sa pripojil zas...všetko je preč. Mám tam 100 dolárov ani evipko a ani itemy. Čo sa to dopc deje? SOm pripojený cez to isté PC ako som bol ráno (u seba doma).
Za pomoc vopred ďakujem...
-
dogoSK - Kolemjdoucí
[Vyriešené]Zmiznuté Evip, itemy, money
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmiznuté Evip, itemy, money
Zaujímavé
jak můžeš být rank 1. s takovým id http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=13921
Když pravého doga id je tato http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=17226

Když pravého doga id je tato http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=17226
[VIP] [EVIP]- Zombie mini 1
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3

Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm
[VIP] [EVIP]- Furien 2
[VIP]- Capture the flag 3
Nevíš si s něčím rady, skus se ozvat, rád pomohu.
Steam: Funstorm

-
Funstorm - Zkušený
Ahoj, ak si NS je možné, že sa ti zmenila SID. Je to bežná vec, u neoriginálnych hrách. Preto ti doporučujem zakúpiť STEAM. Ak si STEAM, možno sa ti bugla SID, doporučujem počkať po zmene mapy/na druhý deň.
Ak nechceš kupovať STEAM, stiahni si CS od nás.
Ak nechceš kupovať STEAM, stiahni si CS od nás.
-
Elwyn - Mistr Yoda
Viete čo je zaujímavé? Aká to náhoda, že práve top jednotke sa stane práve toto. Príde o úplne všetko a bývalá top jednotka teraz na servery hraje o sto šesť, aby sa opäť vrátil na prvé miesto. Neviem ako často sa toto stáva...ale ja čo hrajem túto hru už nejaký ten rok sa mi ešte TOTO nestalo. Ale "náhoda, ktorá sa dosť často stáva"
Keby len Money ale aj vypne Evip, itemy a ešte aj LVL teraz som niečo okolo 40 pričom som bol cez 1100...
Keby len Money ale aj vypne Evip, itemy a ešte aj LVL teraz som niečo okolo 40 pričom som bol cez 1100...
-
dogoSK - Kolemjdoucí
dogoSK píše:Viete čo je zaujímavé? Aká to náhoda, že práve top jednotke sa stane práve toto. Príde o úplne všetko a bývalá top jednotka teraz na servery hraje o sto šesť, aby sa opäť vrátil na prvé miesto. Neviem ako často sa toto stáva...ale ja čo hrajem túto hru už nejaký ten rok sa mi ešte TOTO nestalo. Ale "náhoda, ktorá sa dosť často stáva"
Rád bych ti ujasnil co je to změněná IP.
Pokud se ti změní ip v statusu tak jedeš od začátku, zmizne ti vše. Někdy se to "bugne" zpět na tu cos měl, ale většinou ne.
Jak to vyřešit ?: Jak psal elwyn dá se to vyřešit dvěma způsoby.
1) Koupě originalního cska. (Vytvoří se vlastní ID kterou budeš mít pouze ty a nedá se bugnout jako u NS hry).
2) Stáhnutí cska z GameSites. (O tomhle moc nevím, GS csko je pro mne novinka takže to se kdyžtak zeptej supporta).
PS: Ať už si vybereš jednu z těch dvou možností tak se ti nic vracet nebude. Resp. budeš i tak muset začít od začátku ale už by ti to nemělo nikdy zmiznout.
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Zodpovedané, lock.
Ak by niečo nebolo jasné napíš mi PM na webe.
Ak by niečo nebolo jasné napíš mi PM na webe.
• Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
-
emoboy - Mistr
• Stránka 1 z 1