• Stránka 1 z 1
Anti block plugin
Zdravím, chcel by som sa opýtať nedalo by sa pridať na servery "PUBLIC" Anti Block plugin? je to strašne niekedy, na serveroch sa hráva často 15 na 15. Čo je dosť veľa hráčov, Príklad: De_Inferno : Na bombovisku A. Chcem ísť hore do domu a strážiť s tade bombovisko je to nemožne lebo sú tam nasačkovaní 4hračí a nedá sa nič robiť, proste to bloknú. De_Aztec keď ide rush cez dvere na bombovisko a pichnú sa tam traja hrači s awp je nemožne prejsť a potom sa celé kolo len kempi pred dverami. De_Train veľa krát som videl ako sa hráč postavil do dverí pri T spawne a stal tam a naročky to blokoval.
Tých príkladov by som mohol napísať 1000 a to sa hrá len pár máp, mohlo by sa niečo s tým robiť, určite by sa mnoho hráčov potešilo. Toto všetko by vyriešil Anti block plugin, prosím skúste nad tým porozmýšľať a myslíte na hráčov ktorý pravidelne hrajú na serveroch.
Ďakujem . eVip - RaYko

Ďakujem . eVip - RaYko
-
RaYkoSvK - Kolemjdoucí
Anti block plugin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Anti block plugin
Pokiaľ by si sa pozrel lepšie tak by si videl že tu už podobné vlákno bolo... Mala to byť takzvaná Extra(VIP) výhoda kedy by hráč ako (VIP) mohol na 3 sekundy prejsť cez všetkých spoluhráčov avšak bolo to zamietnuté kvôli tomu že by to len zbytočne bugovalo server... Viac na http://www.gamesites.cz/forum/novy-vip-bonus-t69924.html :)
PS: Pokiaľ máš problém s hráčmi ktorý blokujú či už chtiac alebo nechtiac tak ich proste nechaj veď on si ich tam niekto zahéčkuje poprípade vystrieľa a máš voľnú cestu :)
PS: Pokiaľ máš problém s hráčmi ktorý blokujú či už chtiac alebo nechtiac tak ich proste nechaj veď on si ich tam niekto zahéčkuje poprípade vystrieľa a máš voľnú cestu :)
-
Poppz - Zkušený
Prepáč ale ja som tu žiadnu výhodu pre VIP nespomínal.
Vlastným síce VIP ale o toto som požiadal pre všetkých
Predsa server môže troška vyhovieť aj pre hráčov ktorý nevlastnia VIP, myslel som teda, "dal návrh" aby bol pridaný na server pre všetkých počas celého hracieho času.
Bugovalo by to server? Tak ti poviem príklad "Plugin ultimate sounds" prepáč ak som sa pomýlil za názov, funguje na servery úplne zle, hrám na servery dosť často a všimol som si to.
Podľa mňa náhrada na mesiac "skúšku" nič nepokazí.
Predsa server nefunguje len VIPhráčov,, táto zmena by možno len pritiahla a udržala hráčov, aj nových hráčov a novým hráčom keď sa zapáči tak si určite aj zakupia VIP.

Predsa server nefunguje len VIPhráčov,, táto zmena by možno len pritiahla a udržala hráčov, aj nových hráčov a novým hráčom keď sa zapáči tak si určite aj zakupia VIP.

-
RaYkoSvK - Kolemjdoucí
Možno máš pravdu no uvidíme ako sa vyjadrí HLSA alebo Vedenie toto nieje v mojej kompetencii...Avšak ďakujeme za návrh 

-
Poppz - Zkušený
• Stránka 1 z 1