Zde můžete najít rady a návody k CSku.

[Vyriešené][Cs 1.6 Steam] Voice ping

Příspěvekod NegativeCZE » 08 úno 2015, 15:27

Mám takový problém, když jsem na Steam CS, a na JailBreak serveru, a mluví simon do voice ( i když mluví jen 1) tak mi ping vyšplhá na příklad 200-500. Když nemluví, mám +- 20. Zkoušel jsem i NS CS, a na tom mi to nedělá. CS na Steamu jsem několikrát přeinstaloval (a to tak, že jsem dal uinstall na Steamu, ale to nesmaže vše, pak jsem manuálně smazal vše, a instaloval CS, a pak dal ověřit integnitu, a tam se mi to dostahovalo.) Začalo to, když jsem dnes hrál na nějakým serveru, a tam mě to najednou odpojilo, a nešlo se mi připojit na žádný server. Takovým tím CS hlasem to něco řeklo. Restartoval jsem Steam, s tím že jsem hledal na internetu, proč se mi nezle připojit a našel jsem VAC BAN, doufal jsem že ho nemám ( Cheaty jsem nepoužil ). Nevím tedy, jestli se to bude řešit, když ten server nebyl Gamesites. Byl nějaký mexický, na který mě invitnul nějaký hráč. Tak jsem to na chvilku zkusil. No, někdo mi říká, že mi ten mexický server mohl dát VAC BAN, a že to tak na GS buguje proto.

Předem děkuji za typy.
NegativeCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené][Cs 1.6 Steam] Voice ping

od Rumcajz » 08 úno 2015, 15:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [Cs 1.6 Steam] Voice ping

Příspěvekod emoboy » 08 úno 2015, 15:38 VIP

NegativeCZE píše:Mám takový problém, když jsem na Steam CS, a na JailBreak serveru, a mluví simon do voice ( i když mluví jen 1) tak mi ping vyšplhá na příklad 200-500. Když nemluví, mám +- 20. Zkoušel jsem i NS CS, a na tom mi to nedělá. CS na Steamu jsem několikrát přeinstaloval (a to tak, že jsem dal uinstall na Steamu, ale to nesmaže vše, pak jsem manuálně smazal vše, a instaloval CS, a pak dal ověřit integnitu, a tam se mi to dostahovalo.) Začalo to, když jsem dnes hrál na nějakým serveru, a tam mě to najednou odpojilo, a nešlo se mi připojit na žádný server. Takovým tím CS hlasem to něco řeklo. Restartoval jsem Steam, s tím že jsem hledal na internetu, proč se mi nezle připojit a našel jsem VAC BAN, doufal jsem že ho nemám ( Cheaty jsem nepoužil ). Nevím tedy, jestli se to bude řešit, když ten server nebyl Gamesites. Byl nějaký mexický, na který mě invitnul nějaký hráč. Tak jsem to na chvilku zkusil. No, někdo mi říká, že mi ten mexický server mohl dát VAC BAN, a že to tak na GS buguje proto.

Předem děkuji za typy.

No takže bež do zložky /cstrike a tam vymaž kompletne zložku /resource
Následne si otvor steam >>> knihovnu >>> cs 1.6 >>> vlastnosti >>> a do možnosti spustenia teda do "set launch options" napíš aj s odrážkami
Kód: Vybrat vše
-nofbo -noomsa

A daj vedieť čo a ako.
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod NegativeCZE » 08 úno 2015, 15:42

No, pomohlo, ale CS vypadá jako Half Life :D Jako GUI tam je ten charakter z HL. A menu je taky úplně zpřeházené, vše vypadá jinak, a chat nefunguje, nebo to je že mám něco špatně? ;)
NegativeCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod emoboy » 08 úno 2015, 15:57 VIP

NegativeCZE píše:No, pomohlo, ale CS vypadá jako Half Life :D Jako GUI tam je ten charakter z HL. A menu je taky úplně zpřeházené, vše vypadá jinak, a chat nefunguje, nebo to je že mám něco špatně? ;)

Teraz skús overiť tu integritu hry a daj zase vedieť :lol:
Steam: GS.cz # ^LifeStyle^
emoboy
Mistr
Mistr

Příspěvekod NegativeCZE » 08 úno 2015, 16:01

No, zkusil jsem zase úplný reinstall. A dal jsem tam jen ty parametry pro zpouštění, a jede to taky :D
NegativeCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NegativeCZE » 08 úno 2015, 16:09

Asi můžete LOCK, vše funguje, Díky! :-)
NegativeCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod emoboy » 08 úno 2015, 16:21 VIP

Vyriešené, lock.