• Stránka 1 z 1
[vyriešené] Steam - omezený účet
Ahoj,
potřeboval bych poradit. Snažím se na steamu přidat přátele, konverzace atd...
Ale steam mi říká, že mám omezený nebo nemám aktivovaný účet. Přitom mám koupené Csko pochopitelně.
Nevíte někdo co s tím prosím?
potřeboval bych poradit. Snažím se na steamu přidat přátele, konverzace atd...
Ale steam mi říká, že mám omezený nebo nemám aktivovaný účet. Přitom mám koupené Csko pochopitelně.
Nevíte někdo co s tím prosím?
Mahony ^ slivka <3
[/url]
-
mahony15 - Amatér
[vyriešené] Steam - omezený účet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Steam - omezený účet
Zdar, stejný problém se nedávno řešil s někým jiným. Stačí si koupit hru s minimální hodnotou, například 0,08 € a aktivuje se ti to. Pokud si nemůžeš nic koupit, zkus kontaktovat Steam support.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Steam - omezený účet
Nebo, by také šlo (aspoň jak jsem to řešil já)
nahoře na hlavní stránce "Obchod" by nahoře mělo být aktivovat přes Email či něco takového tak to si nech poslat popř.. vyplň a mělo by ti to jít
nahoře na hlavní stránce "Obchod" by nahoře mělo být aktivovat přes Email či něco takového tak to si nech poslat popř.. vyplň a mělo by ti to jít
Signature
-
Moderator - CS 1.6 Admin
No ověření emailu mám.
Ale když se podívám do transakcí na steamu tak to csko mám napsané jako "zdarma" (kupoval jsem ho na netu z obchodu a ne přímo přes steam - zdarma nebylo) , může to být ten problém?
Ale když se podívám do transakcí na steamu tak to csko mám napsané jako "zdarma" (kupoval jsem ho na netu z obchodu a ne přímo přes steam - zdarma nebylo) , může to být ten problém?
Mahony ^ slivka <3
[/url]
-
mahony15 - Amatér
Jo, nejspíše bude ta chyba v tom, že si ho nekupoval za peníze na steam účtu, ale jen sis ho aktivoval pomocí nějakého klíče. Budes asi asi muset koupit nějakou hru, nebo napsat na support. Doporučoval bych prodat pár kartiček, jestli máš a za to koupit nejlevnější hru.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Jo, nejspíše bude ta chyba v tom, že si ho nekupoval za peníze na steam účtu, ale jen sis ho aktivoval pomocí nějakého klíče. Budes asi asi muset koupit nějakou hru, nebo napsat na support. Doporučoval bych prodat pár kartiček, jestli máš a za to koupit nejlevnější hru.
Dobře. Takže problém jsme našli

Můžeš lock a díky

Mahony ^ slivka <3
[/url]
-
mahony15 - Amatér
zodpovedané
lock
lock
-
Elwyn - Mistr Yoda