• Stránka 1 z 1
CTF3 nulacela5 LOOL
Opět se chci jenom vykecat a upozornit na admina který nemá přehled o hře a CS neví hrát. nulacela5 je admin, který mi dal ban za kemp což je sice pravda no na druhou stranu hrát za opačný team v absolutní převaze dobrých hráčů, kteří navíc kempí na našem spawmu a melou to tam jednoho za druhym toje v pořádku a já jakož skvělej hráč nemám jinou šanci než se schovat a alespoň hlídat naši vlajku dostanu ban se mi zdá ponekud dost přitažené za vlasy. Až bude mít tohle dítě skušenosti s CS proč ne nech je admin ale takhle tedy určite NE!!! okamžite vyhodit. (Metr má 100cm pro každýho kamaráde ne jenom pro team v kterém hraji)
*SoSnA*

-
petersosna - Kolemjdoucí
CTF3 nulacela5 LOOL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CTF3 nulacela5 LOOL
No vieš s tebov je to ťažké, stále píšeš, že prečo nehráš ctf jak sa má. Pre vlajku nejdeš lebo, pri vlastnej vlajke kempíš lebo, beháš na súperovom spawne lebo. Mno a ja som mal s tebou naozaj veľkú trpezlivosť, písal som ti ako hrať ctf už n+1 krát takže banom za kemp ku ktorému si sa aj priznal to skončilo správne presne tak ako sa má.
s pozdravom
zima
s pozdravom
zima
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Re: CTF3 nulacela5 LOOL
Hi,
za 1) Jsi v sekci stížnosti takže důkaz o pochybení máš mít ty !
za 2) Již jednou ti kolega psal jak má stížnost vypadat (je tu nějaký vzor) !
za 3) Sám jsi se přiznal k tomu co jsi dělal , i když jsi byl několikrát upozorněn ať tak nečiníš !
Stížnost neoprávněná , bez důkazů !
LOCK

Stížnost neoprávněná , bez důkazů !
LOCK

Steam - rest of bBoy
-
bboyIMfromCTF - Zkušený
• Stránka 1 z 1