I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

CTF3 nulacela5 LOOL

Příspěvekod petersosna » 10 úno 2015, 19:33

Opět se chci jenom vykecat a upozornit na admina který nemá přehled o hře a CS neví hrát. nulacela5 je admin, který mi dal ban za kemp což je sice pravda no na druhou stranu hrát za opačný team v absolutní převaze dobrých hráčů, kteří navíc kempí na našem spawmu a melou to tam jednoho za druhym toje v pořádku a já jakož skvělej hráč nemám jinou šanci než se schovat a alespoň hlídat naši vlajku dostanu ban se mi zdá ponekud dost přitažené za vlasy. Až bude mít tohle dítě skušenosti s CS proč ne nech je admin ale takhle tedy určite NE!!! okamžite vyhodit. (Metr má 100cm pro každýho kamaráde ne jenom pro team v kterém hraji) :ugeek: *SoSnA*
petersosna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

CTF3 nulacela5 LOOL

od Rumcajz » 10 úno 2015, 19:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CTF3 nulacela5 LOOL

Příspěvekod zima » 10 úno 2015, 20:29

No vieš s tebov je to ťažké, stále píšeš, že prečo nehráš ctf jak sa má. Pre vlajku nejdeš lebo, pri vlastnej vlajke kempíš lebo, beháš na súperovom spawne lebo. Mno a ja som mal s tebou naozaj veľkú trpezlivosť, písal som ti ako hrať ctf už n+1 krát takže banom za kemp ku ktorému si sa aj priznal to skončilo správne presne tak ako sa má.

s pozdravom
zima
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: CTF3 nulacela5 LOOL

Příspěvekod bboyIMfromCTF » 10 úno 2015, 20:37 VIP

Hi,

:arrow: za 1) Jsi v sekci stížnosti takže důkaz o pochybení máš mít ty !
:arrow: za 2) Již jednou ti kolega psal jak má stížnost vypadat (je tu nějaký vzor) !
:arrow: za 3) Sám jsi se přiznal k tomu co jsi dělal , i když jsi byl několikrát upozorněn ať tak nečiníš !

Stížnost neoprávněná , bez důkazů !
LOCK
Obrázek

Steam - rest of bBoy
bboyIMfromCTF
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy