• Stránka 1 z 1
hlídání zbrojky
Zdravím, dnes se mi přihodila zvláštní věc. Simon řekl "všichni CT budou hlídat zbrojku". Já si spočítal, že má všechny T a tak jsem stál jen na půli cesty ke zbrojce a pozoroval Simona. Proto se ptám mel právo me admin grabnout s větou "mel si hlídat zbrojku"?
„V životě nevěř tomu, kdo tě klame, ale nezklam toho, kdo ti věří.“
bY: NějákejTýpek
bY: NějákejTýpek
-
theANDY - Drbna
hlídání zbrojky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: hlídání zbrojky
Simon síce tvorí hru ale nemôže obmedzovať CT za situácie, ktorá si to nevyžaduje. Čiže simon chcel zjavne hrať na body alebo kaziť hru CT
-
Hoover - Spamer
Jak píše Hoover mohl jsi klidně hrát se simonem když nebyl důvod k tomu hlídat zbrojnici.. Simon tím kazí hru. To samé jako simon nesmí zakázat zabíjet kvůli tomu, aby měl body pro sebe. Pouze pokud chce hráčům rozdat nevýhody.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Dnes som ti to vysvetľoval na servery,pokiaľ sú všetky T u simona,zbrojnicu strážiť nemusíš,ale pokiaľ nie je známa pozícia všetkých T,tak pokiaľ ti to simon nakázal,tak tam budeš,tak neviem čo riešiš. 

-
StopFake - Spamer
Simon tohle prostě přikázat nemůže, protože povinností CT je hlídat Simona.
Simon může poslat CT hledat T nebo hlídat určité místo, nesmí však dávat nesmyslné příkazy jako "Všichni CT budou ve zbrojce".
Podej stížnost na admina protože udělal chybu, měl potrestat Simona za tento příkaz a ne tebe, když si jen dodržoval pravidla.
lock
Simon může poslat CT hledat T nebo hlídat určité místo, nesmí však dávat nesmyslné příkazy jako "Všichni CT budou ve zbrojce".
Podej stížnost na admina protože udělal chybu, měl potrestat Simona za tento příkaz a ne tebe, když si jen dodržoval pravidla.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1