• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [riešime] CS 1.6 STEAM D3D
OpenGL běží i na 15 let starém počítači,představ si.Pokud chceš hrát hru,tak ji hraj na OpenGL(doporučené,klasika,používá každý) nebo na Software (software nedoporučuji,můžeš vyzkoušet sám proč,nebo to radši ani nezkoušej) a nevymýšlej žádné ptákoviny s D3D - nebo můžeš vyzkoušet google,ale náš support se nevztahuje na tuto úpravu CSka,bohužel.
-
MrFruty - Mistr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
MrFruty píše:OpenGL běží i na 15 let starém počítači,představ si.Pokud chceš hrát hru,tak ji hraj na OpenGL(doporučené,klasika,používá každý) nebo na Software (software nedoporučuji,můžeš vyzkoušet sám proč,nebo to radši ani nezkoušej) a nevymýšlej žádné ptákoviny s D3D - nebo můžeš vyzkoušet google,ale náš support se nevztahuje na tuto úpravu CSka,bohužel.
Všichni chytři

- GeorgeCZEEE
- Kolemjdoucí
Dosud jsi nám nepopsal,co ti na OpenGL nefunguje a pokud máš málo FPS tak už jednou jsem ti zde psal seznam příkazů a možná řešení a to jediné,s čím jsi ty přišel bylo to,že chceš D3D.Takže si vyber - buď začneš spolupracovat s námi a OpenGL nebo řeš dál D3D a já ti topic rovnou LOCKNU.
-
MrFruty - Mistr
MrFruty píše:Dosud jsi nám nepopsal,co ti na OpenGL nefunguje a pokud máš málo FPS tak už jednou jsem ti zde psal seznam příkazů a možná řešení a to jediné,s čím jsi ty přišel bylo to,že chceš D3D.Takže si vyber - buď začneš spolupracovat s námi a OpenGL nebo řeš dál D3D a já ti topic rovnou LOCKNU.
No ja vidim spiš, že takym to věc asi moc nerozumite

- GeorgeCZEEE
- Kolemjdoucí
Aha,tak tomu nerozumíme no
.A ne,snížení kvality CSka ti nedá víc jak 5 fps....jaká ironie
Ale můžeš upravit Directy pane vývojáři,tím tě neurážím,ale když tomu nerozumíme ....
Bezvýznamné a žádná spolupráce ze strany autora LOCK - pokud to chce ještě někdo ze Supportů řešit a upravovat Directy společně s auterem topicu tak si to unLOCKněte
. (bez urážky)

Bezvýznamné a žádná spolupráce ze strany autora LOCK - pokud to chce ještě někdo ze Supportů řešit a upravovat Directy společně s auterem topicu tak si to unLOCKněte

-
MrFruty - Mistr
• Stránka 2 z 2 • 1, 2