• Stránka 1 z 1
[zrušen]Dark Buield-Akademie Jail Break
Nick v hre: Dark Buield
Nick na forku: PanDark
Odkaz na profil: Praotec★Čergis
VEK: 19 (Před 3 dny jsem měl narozeniny:Jen info!!!)
STEAM ID: STEAM_0:0:122439848
SEKCIA (kde chcem akademika): Jailbreak#2
Odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=57855
Prečo chcem akademika: Akademik na GS by jsem chtěl být proto že se mi velice dobře hraje na GS ale problém je takový jak všichni víme že na GS chodí stále více ale opravdu více dětí,které přichází jen ab mohli dát co nejvíc FK a mohli tam nadávat a polovina nezná ani základní pravidlo nebo simon větu puste K a M.Dále jsem si povšimnul že kolem 23:00 není skoro žádný admin online vlastně osobně jsem viděl zatím jen Jadberga a DaVeKyho prot by jsem chtěl také akademika,protože 2 problém jsou tzv. noční hráči a to je to že dělají bordel na serverech přes noc a potom se kazí zážitek ze hry a také dobrá nálada
Moje prehrešky na GS alebo inde: Dostal jsem pouze ban od Ceca za kažení hry jinak žádnýa doufám že ani už žádný nebude
Důvod kažení hry nebo příčina:pouštěl jsem písničky z mobilu do hry ale hned jsem si uvědomil co jsem udělal a věřím že už se to nebude opakovat
Nick na forku: PanDark
Odkaz na profil: Praotec★Čergis
VEK: 19 (Před 3 dny jsem měl narozeniny:Jen info!!!)
STEAM ID: STEAM_0:0:122439848
SEKCIA (kde chcem akademika): Jailbreak#2
Odkaz na hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=57855
Prečo chcem akademika: Akademik na GS by jsem chtěl být proto že se mi velice dobře hraje na GS ale problém je takový jak všichni víme že na GS chodí stále více ale opravdu více dětí,které přichází jen ab mohli dát co nejvíc FK a mohli tam nadávat a polovina nezná ani základní pravidlo nebo simon větu puste K a M.Dále jsem si povšimnul že kolem 23:00 není skoro žádný admin online vlastně osobně jsem viděl zatím jen Jadberga a DaVeKyho prot by jsem chtěl také akademika,protože 2 problém jsou tzv. noční hráči a to je to že dělají bordel na serverech přes noc a potom se kazí zážitek ze hry a také dobrá nálada

Moje prehrešky na GS alebo inde: Dostal jsem pouze ban od Ceca za kažení hry jinak žádnýa doufám že ani už žádný nebude

Důvod kažení hry nebo příčina:pouštěl jsem písničky z mobilu do hry ale hned jsem si uvědomil co jsem udělal a věřím že už se to nebude opakovat

-
PanDark - Zkušený
[zrušen]Dark Buield-Akademie Jail Break
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dark Buield-Akademie Jail Break
Ban za nadávky jsem dostal pro to že jsem se nachal vyprovokovat klukem asi 13 letým co stále nadával do mé rodiny a dával MFK
a ten ban za MFK za ten se omlouvám nejvíce ale doufám že semnou už žádné jiné problémy nejsou a už ani nikdy nebudou jinak pokud se zeptáte na JB8 aj. tak docela i pomáhám lidem
a ten ban za MFK za ten se omlouvám nejvíce ale doufám že semnou už žádné jiné problémy nejsou a už ani nikdy nebudou jinak pokud se zeptáte na JB8 aj. tak docela i pomáhám lidem

-
PanDark - Zkušený
Hráč sa naozaj u mňa na JB8 zmenil a je vidieť na ňom snahu pomáhať, čo je na post akademika ako stvorené. Rozhodne by som mu šancu dal s tým, že pri prvom prehrešku by v momente opustil akadémiu.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Ahoj, bol si PRIJATÝ do akadémie.
- Čo máš robiť akademik zistíš >>>TU<<<
- Nezabudni si prečítať Administráciu ktorú nájdeš v sekcii akademie pod Prihláškami --> >>>TU<<<
- Skontroluj si či si dobre zapísaný v tejto tabuľke akademikov >>>TU<<<
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
EX- Admin All Paintball(14.11.2014-6.4.2015))
EX- Admin All Jailbreak (9.2.2014-25.12.2014)
EX- MC Server Admin, MC CheatHunter
-
Mimiman - Redaktor
Re: [prijatý]Dark Buield-Akademie Jail Break
Akademik zrušený na jeden mesiac ku dnešnému dňu.
EX - Správca Akademie (19.9.2014-6.5.2015)
-
Mimiman - Redaktor
• Stránka 1 z 1