I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

JailBreak 1/Glumo/FreeGrab

Příspěvekod swint » 14 úno 2015, 01:23

Dobrý den,
Chtěl bych si stěžovat na admina jménem Glumo. Tento admin si nechal od hráče Maverick nechal nakecat, že jsem dal FK hráči jménem Stalin. Ikdyž sem důvod killu osvětlit, tak admin Glumo mě bez jakéhokoliv důkazu grabl o zem se slovy "Nevěřím ti". Jasně sem vysvětlil kill. Kill byl udělej na držení zbraně (flashbang). Ikdyž admin neměl důkaz tak věřil známému lháři Maverickovi. Nevím proč máte v admin týmu takto neschopné lidi, ano vím byl sem nechopný i já když sem byl v admin týmu ale chtěl bych vás poprosit abyste si nepouštěli mezi skušené adminy, neschopné a stupidní (s prominutím) hráče.
Děkuju snad bude následovat jiný trest než pouhá omluva. :)

Důkazy : http://leteckaposta.cz/385865446
Čas : 0:15-0:20
Předem děkuju za potrestání a kladné vyřešení této malé komplikace.
Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře :)
swint
Amatér
Amatér

JailBreak 1/Glumo/FreeGrab

od Rumcajz » 14 úno 2015, 01:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak 1/Glumo/FreeGrab

Příspěvekod JayoX » 14 úno 2015, 01:45 VIP

Admina jsem kontaktoval, věřím, že se ti co nejdříve vyjádří.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Glumo » 14 úno 2015, 10:54

Ja som ta grabol preto lebo si 2x v rade zabil Stalina za to iste, co mi znelo podozrive, a ste sa v chate hadali, a z toho co si predtym na servei robil tak som asi rychlo premyslal a grabol som ta lebo som si myslel ze si mu dal FK lebo ta nastval co si zvykol v minulosti robit. HLTV som stihol vcera pozriet a naozaj si FK nedal a hned som sa ti na steame ospravedlnil ale ty si sa mi potom vyhrazal ze ako kvoli tebe stratim prava a ako mozes hocikoho odobrat za mesiac atd.
Ale kedze stiaznost je na grab tak sa ti zan ospravedlnujem a aspon si ma presvedcil ze uz naozaj nejsi taky ako predtym, a ako vravim tak som sa ti o 10 min ospravedlnil a aj teraz sa ti ospravedlnujem
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod swint » 14 úno 2015, 11:03

za 1. nepsal sem ti že přijdeš o práva za 2. neber si minulost do hlavy, protože mysli na přítomnost, nikdo už nežije v minulosti:) a za 3. myslím že máš svoji hlavu a svoje myšlení tak si myslím že tam nebudeš poslouchat nějakého 13ti letého hráče který asi žije v moji minulosti a dělá tam nepořádek :)
Omluvu příjimám ale příště skus myslet svoji hlavou:)
Nesuď člověka podle minulosti, vždycky se může změnit, ikdyž je to někdy k nevíře :)
swint
Amatér
Amatér

Příspěvekod Maxipes » 14 úno 2015, 11:41

Adminovi pripomenu, jak ma podobne situace na serveru resit.

Admin se ti omluvil, priste bude obezretnejsi.

Lock.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy