• Stránka 1 z 1
JailBreak 3/katlo
Zdravím,chtěl bych si stěžovat na admina 21katlo21 který mě bezdůvodně grabl a poté zabil.
Hrála se mapa jb_snow simon byl DeeJays a dal příkaz běžte na stoly před vašima celama když v tom hráč Majitel vyšel z cely zase zašel a pak pokračoval na stoly já jsem ihned zareágoval a dal jsem Majitelovi kill když v tom mě admin katlo grabl a zeptal se mě proč jsem ho zabil,já jsem mu situaci vysvětlil a on mi řekl "Já to viděl a takhle to nebylo dal jsi mu FreeKill" a zabil mě přestože jsem mu to vysvětlil tvrdil že lžu,tudíž mu tu dokládám demo z HLTV...
podívejte se od 4:40
http://leteckaposta.cz/749890974
Hrála se mapa jb_snow simon byl DeeJays a dal příkaz běžte na stoly před vašima celama když v tom hráč Majitel vyšel z cely zase zašel a pak pokračoval na stoly já jsem ihned zareágoval a dal jsem Majitelovi kill když v tom mě admin katlo grabl a zeptal se mě proč jsem ho zabil,já jsem mu situaci vysvětlil a on mi řekl "Já to viděl a takhle to nebylo dal jsi mu FreeKill" a zabil mě přestože jsem mu to vysvětlil tvrdil že lžu,tudíž mu tu dokládám demo z HLTV...
podívejte se od 4:40
http://leteckaposta.cz/749890974

-
Ven0m - Profesionál
JailBreak 3/katlo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 3/katlo
Zdraví, prosím ťa prečo klameš keď som sa ťa spýtal prečo si ho zabil tak si my nepovedal, že vyšiel a zašiel naspäť do cely a potom išiel na stôl.... Ja som ti povedal, že som videl ako na tom stole on neporušil žiaden príkaz o cele som nevravel nič... Keby si my bol povedal, že nešiel priamou cestou z cely tak by som ta o zem nehodil 

-
katlo21 - Amatér
promiň ale řekl jsem že vyšel z cely a pak zase zašel a až potom šel na stůl ty si řekl že jsi to viděl že to tak nebylo a zabil si mě.. nevím proč kecáš,jestli ti to za to stojí,vím co mluvím.

-
Ven0m - Profesionál
Prepáč ale ja som to nepočul žeby si to vravel... ak som to prepočul tak sa ti ospravedlňujem.
-
katlo21 - Amatér
katlo21 píše:Zdraví, prosím ťa prečo klameš keď som sa ťa spýtal prečo si ho zabil tak si my nepovedal, že vyšiel a zašiel naspäť do cely a potom išiel na stôl.... Ja som ti povedal, že som videl ako na tom stole on neporušil žiaden príkaz o cele som nevravel nič... Keby si my bol povedal, že nešiel priamou cestou z cely tak by som ta o zem nehodil
Zdravím. Vyjadrím sa, pretože som bol u toho. Katlo? V podstate tu klameš ty. Ja som simonoval a povedal som aby išli na stoly pred celami. Hráč Only zabil hráča, ktorý išiel nepriamou cestou na stôl. Po kille toho hráča si vzal do grabu hráča Only. Spýtal si sa ho, prečo si ho zabil? Alebo niečo podobné. Hráč ti myslím až dostatočne jasne vysvetlil, prečo bol zabitý. Po vysvetlení si mu povedal niečo v takom zmysle že neklam alebo také niečo a hodil si ho o zem a situáciu si myslím potom už nejak neriešil. Na deme je jasne vidieť, čo ten hráč spravil a prečo dostal kill.
PS.: demo si pozreli aj ostatní admini.
-
OMV - Spamerův sluha
Ja som povedal že som to videl že na stole žiadne zákazy neporušil, to pred celou som nevidel...... ked som sa ho na to pýtal tak som vážne nepočul žeby hráč vravel že sa pred celami nešiel priamou cestou, to som musel prepočuť... a keď už pri celách porušil príkaz tak potom prečo ho zabil až neskor na stole ....
-
katlo21 - Amatér
Víš ono jde o to že si mě neslyšel a přesto jsi mi odpovídal.. řekl jsem vyšel z cely zase zašel a pak pokračoval na zmíněný stůl a ty jsi mi odpověděl já to viděl a takhle to nebylo plesk a byl jsem death a tu píšeš na svou obhajobu že jsi mě neslyšel,přiznej barvu slyšel si mě ale snažíš se z toho vymotat.
Nechápu tě,v životě když uděláš chybu také to svedeš na to že jsi někoho neslyšel či co? ostatní mě slyšely jen ty ne,trošku divná náhoda,nechci tě vůbec nijak poškodit,jen chci aby jsi přiznal chybu kterou si udělal,nečekám ani žádnou omluvu.
Toť vše ode mě.
Nechápu tě,v životě když uděláš chybu také to svedeš na to že jsi někoho neslyšel či co? ostatní mě slyšely jen ty ne,trošku divná náhoda,nechci tě vůbec nijak poškodit,jen chci aby jsi přiznal chybu kterou si udělal,nečekám ani žádnou omluvu.
Toť vše ode mě.

-
Ven0m - Profesionál
Admin bude potrestán.
Omlouváme se za jeho pochybení.
lock
Omlouváme se za jeho pochybení.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1