• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Natáčení...
Takže chtěl bych natočit video (mám Camtasia studio 8), a pokaždé když dám rec (abych natáčel) tak když natáčím plochu tak dobrý a když pak zapnu CSko tak jako kdybych dal screen a když si to prohlédnu tak když jsem na ploše tak dobrý a pak spustím video kde jsem chtěl natočit CSko tak tam je vidět že se udělal sceen a jen je akorát vidět jak hýbu myší...

ExtraVIP- War3FT+SaveXP #1
ExtraVIP- War3FT+SaveXP #3
ExtraVIP- BaseBuilder #1
VIP- DeathMatch
VIP- Surf #RPG
-
NickoCZ - Pokročilý
[vyřešeno] Natáčení...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Natáčení...
Zdar, na natáčení CSka bych ti nedoporučoval natáčet pomocí camtasie.
Nejlepší k tomuto účelu je asi Open Broadcaster a hlavně je zadarmo. Nebo můžeš zkusit Fraps, ale ten točí jen asi 30 sekund, když ho nemáš koupený, nebo "legálně cracknutý".
Nejlepší k tomuto účelu je asi Open Broadcaster a hlavně je zadarmo. Nebo můžeš zkusit Fraps, ale ten točí jen asi 30 sekund, když ho nemáš koupený, nebo "legálně cracknutý".
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Re: [řešíme] Natáčení...
Ano,CamTasia nebere to přepnutí z plochy na CSko,je ale spousta dalších nahrávacích programů - jak řekl kolega,doporučuji i já Fraps
Myslím že není co dál řešit - LOCK
Kdyby něco,tak mi napiš PM .

Myslím že není co dál řešit - LOCK
Kdyby něco,tak mi napiš PM .
-
MrFruty - Mistr
• Stránka 1 z 1