• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Favorite Servers - Problém
Ahoj mám takovej problém, že se mi neukládá do favorite zadne servery.. napisu ho tam objevi se tam ale jakmile vypnu a zapnu csko uz tam nic neni.
Nemám nic ve - Friend,History,Favorite,Internet proste nikde nemam servery a neukladaji se mi, zkousel sem reinstalovat csko ale to nepomohlo má někdo nějaké další nápady?
Za každou odpověď budu vděčný
Nemám nic ve - Friend,History,Favorite,Internet proste nikde nemam servery a neukladaji se mi, zkousel sem reinstalovat csko ale to nepomohlo má někdo nějaké další nápady?
Za každou odpověď budu vděčný

-
kiD - Pokročilý
[vyřešeno]Favorite Servers - Problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [řešíme]Favorite Servers - Problém
nejde mi to když dám to secure tak se mi tam ten server ani neukáže a když dám all tak se mi tam ukaže zas jen dokudu to nevypnu
ten soubor sem zkoušel vymazat a celý postup zopakovat a stále nic
ten soubor sem zkoušel vymazat a celý postup zopakovat a stále nic

-
kiD - Pokročilý
Abych popravdě řekl,tak mě ty favorites také nefungují
,ale nenašel jsem nikde fix.Osobně používám hned vedle favorites - history,je to historie serverů a funguje to dost podobně nebo ještě můžeš přidat servery přes STEAM (Klikni na ikonku steamu a dej "Servery" - máš tam oblíbené a vše to,co je i v CSKU a tam je přidáš.)
Kdyžtak počkáme,zda se neozve někdo z našeho support teamu .

Kdyžtak počkáme,zda se neozve někdo z našeho support teamu .
-
MrFruty - Mistr
A připojil ses na nějaký server?Uloží ti to tam,případně na našich serverech je příkaz /servery a tam si můžeš zvolit server, napojí tě to a uloží se do historie,takhle jsem to udělal já .
-
MrFruty - Mistr
Nie na kazdom csku to funguje napr. mal som aj ja stiahnute csko z hociakej stranky tam mi toto tiez nefungovalo dal som server medzi oblubene mal som tam ale ako nahle som vypol csko a zapol naspät tak mi to zmizlo tak ako tebe ak mas csko od Gs tak neviem lebo ja som si potom stiahol csko od gamesites a tam to uz fungovalo normalne takze ked nemas cs od gs tak si ho stiahni a tam by to malo fungovat
Evip Furien4
Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

Evip Chronic1
Steam:ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸKeksik

-
keksik57 - Zkušený
Ano,to je také možnost,přeinstalovat CSko nebo si stáhnout jiný NS klient (třeba právě od GS) - četl jsem že někomu to pomohlo .
-
MrFruty - Mistr
Ještě můžeš zkusit ověřit integritu, je možné, že je někde něco špatně.
Knihovna
CS 1.6
klikni pravým
Vlastnosti
Možnosti spuštění
Ověřit integritu mezipaměti
Knihovna

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Ještě můžeš zkusit ověřit integritu, je možné, že je někde něco špatně.
KnihovnaCS 1.6
klikni pravým
Vlastnosti
Možnosti spuštění
Ověřit integritu mezipaměti
Třeba mě toto nepomohlo,někde jsem četl že je to bug ze strany výrobce,ale jak již víme,tak CS 1.6 je to poslední co Valve momentálně zajímá,takže nejlepší fix je přeinstalovat CSko .....
-
MrFruty - Mistr
Takovej problém sem měla taky jenom že v jiném csku stahla jsem si Lepší javu a GSplay Nainstalovala a mám vše funkční
Ale nejdřív skus reinstalovat csko..
Ale nejdřív skus reinstalovat csko..
Chceš se zeptat jisi porušuji nějaké pravidlo ? Neporušuji samořejmně nechci bán hráče nahlašuju do PP sekce a najdeš mě Zde - > Zombie darkness + Zombie chronic 1
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
Někdy na -> [ Mc SkyBlock ]
[ Zombie Darkness ]
-
MustacheManiaaa - Amatér
S tím reinstallem výdrž, jdi do Counter-Srtike 1.6/platform/config a najdi si tam soubor ServerBrowser. Podívej se jestli není "Jen pro čtení". Pokud ano, tak to odškrtni, pokud ne, tak ti potom pošlu svůj 

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1