• Stránka 1 z 1
Model/marino_zk
Ahojte...
Mam taký problém že keď sa chcem pripojiť zombie server .... (ip a ani meno nedám totiž nepatri ku GS serverom)
tak mi napíše že: Cannot continue without model kdels/player/marino_zk/marino_zk.mdl, disconnecting.
Mam steam.
Prosím pomôžte mi čo najskôr
Mam taký problém že keď sa chcem pripojiť zombie server .... (ip a ani meno nedám totiž nepatri ku GS serverom)
tak mi napíše že: Cannot continue without model kdels/player/marino_zk/marino_zk.mdl, disconnecting.
Mam steam.
Prosím pomôžte mi čo najskôr

-
RatchetBoy - Pokročilý
Model/marino_zk
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Model/marino_zk
Ahoj, jdi do složky cska tam cstrike_czech -> models a tam najdi ten model marino_zk a smaž ho a připoj se na server a mělo by to jít 

-
StefanM12 - Pokročilý
Ahoj no ja tam mam iba cstrike,cstrike_downloads,cstrike_hd .. a skušal som si to vimazať z cstrike_downloads ale stiahne mi to znova a znova to iste dookola 

-
RatchetBoy - Pokročilý
Tak prosim vas pomože mi už niekto?
-
RatchetBoy - Pokročilý
Na GS stránke downloads tam nájdes modely nájdi si tam ten čo potrebuješ a skús potom spustiť server ! Možno pomôže možno ne 

-
LukYs0 - Kolemjdoucí
Už mi to ide (musel som si pre-inštalovať Csko) Môžete lock a dik všetkým ktorý to komentovali
A snažili sa pomôcť ahoj 

-
RatchetBoy - Pokročilý
• Stránka 1 z 1