• Stránka 1 z 1
Už ma hnevajú tie stále restarty money!
Server: Skyblock
Nick: GreenBoss
Dobrý den , nwm prečo stáel resetujete money , ked bol reset money max pred 3 dnami ??? .. Celú sobotu od rana do rana farmarčim aby som mal na dom ,, mal som konkretne 3 M a kdyz si du kupit piskovec na dom , tak mám 3 money ,,
Chcel by som vysvetlenie prečo to stáel resetujete , ako podla mna po 3 dnoch resetovat money je chore,,
Prajem si aby všetko bolo vrátene , ako dalšiu 24 nemienim tahat kvoli nejakemu posratemu resetu.
Dakujem za čas strávený prečítanim tejto správy a ospravedlnujem sa za vulgarizmus , ale ako fakt som nasratý!!!
Nick: GreenBoss
Dobrý den , nwm prečo stáel resetujete money , ked bol reset money max pred 3 dnami ??? .. Celú sobotu od rana do rana farmarčim aby som mal na dom ,, mal som konkretne 3 M a kdyz si du kupit piskovec na dom , tak mám 3 money ,,
Chcel by som vysvetlenie prečo to stáel resetujete , ako podla mna po 3 dnoch resetovat money je chore,,
Prajem si aby všetko bolo vrátene , ako dalšiu 24 nemienim tahat kvoli nejakemu posratemu resetu.
Dakujem za čas strávený prečítanim tejto správy a ospravedlnujem sa za vulgarizmus , ale ako fakt som nasratý!!!
- GreenBosss
- Amatér
Už ma hnevajú tie stále restarty money!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Už ma hnevajú tie stále restarty money!
Reset money bol bohužiaľ omyl, nebolo to zámerne, ospravedlňujeme sa za to, bohužiaľ vrátiť sa to nedá, už sa to viac krát opakovať snáď nebude.
UjoSchnitzel
-
UjoSchnitzel - Kazatelův učeň
Ori , ok , ale ten omyl sa vždy stane ked mám najviac money
dosť divné .

- GreenBosss
- Amatér
OrinoilSK píše:Reset money bol bohužiaľ omyl, nebolo to zámerne, ospravedlňujeme sa za to, bohužiaľ vrátiť sa to nedá, už sa to viac krát opakovať snáď nebude.
i mne je to Divne
Myslim ze tu neni co povedat
mozeme Lock,
?
Ex: Minecraft Akademik (Dosasne ? )
[VIP] Web GS.cz
[VIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[ExtraVip] Counter-Strike 1.6 Public Server #2
[VIP] Web GS.cz
[VIP] TS3 GS.cz
[VIP]TF 2 DustBowl Only
[ExtraVIP] Minecraft Surival
[ExtraVIP] Minecraft SkyBlock
[ExtraVip] Counter-Strike 1.6 Public Server #2
-
selc888 - Pokročilý
Money byli resetovány na všech serverech, důvodem byl zastaraly plugin. Reset money se už nebude opakovat.
Změnil se 1 příkaz na posílání money, místo /money pay hráč částka používejte /pay hrač částka.
Lock
Změnil se 1 příkaz na posílání money, místo /money pay hráč částka používejte /pay hrač částka.
Lock
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1