Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: Zombie Cup

Příspěvekod Hele » 16 úno 2015, 06:59

Xter píše:
Hele píše:Na Ts jsme dali dokupy toto:
Po dobu turnaje půjde o klasickou hru zombie,First bude na serveru jeden a ten samý,volit jej bude organizátor/Hl. Organizátor.Místo Firsta by byl Nemesis,
náš administrátor N3mO,ale až v posledním kole.Do té doby,koho by First zabil toho by jsme hodili do spektu.Bylo by Vás v prvním kole 32,rozdělili by jsme si
Vás na dvě skupiny.16 a 16.Prvních 16 by hrálo na zm_cpl_mill_kamp 15 minut,8 s nejhorším skore by vypadlo a 8 s nejlepším postoupili.Dali si 15 minut odpočinek.
Zatím by hrála druhá skupina,uplně v samém smyslu,postupujících 8 z každé skupiny,by se sešli a dali se dokupy zase 8 vs 8 (opět 16 lidí) na mapě zm_army_tn_beta3
zase 15 minut až by zbylo 8 lidí,poté by jsme dali mapu zm_dd_newedition tam by zbyli poslední čtyři,opět 15 minut by se samozřejmě hrála.A poslední 4 by měli duel s
Nemesisem a kdo poslední přežije,je vítězem turnaje.

Tak to už je mimo mísu úplně... To jste určitě zase dávali dohromady hodinu a vyšla z toho totální blbost. :D Sorry no.

To Maxwell,všichni do něj! :D Ale ne,no je celkem těžký něco vymyslet na zm :cry:
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu ;)
Hele
Mistr
Mistr

od Rumcajz » 16 úno 2015, 06:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 08:38

To Maxwell,všichni do něj! :D Ale ne,no je celkem těžký něco vymyslet na zm :cry:

Nechápu, co si stěžuješ? :D Já byl proti tomu. Já jsem se podřadil většině, ale N3mO z toho, taky nebyl dvakrát happy. Já se na to dnes ještě mrknu sám a v klidu. Zkusím něco vymyslet a udělat to jednoduše. Teď bych jen potřeboval vědět, jestli to mám udělat tak, aby se to dalo udělat na serveru s ostatními hráči, nebo jestli by mi někdo následně zařídil volný server v určitý čas. :)

Já bych si už server našel na kterém by např.. nehrálo moc lidí a k tomu by se jich ještě několik zařadilo do soutěže.

No nic, více už nechám na vyšších. Já se jdu mrknout, aspoň na to jak ty základy opravit a pak to sem hodím.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xter » 16 úno 2015, 08:42

Myslím, že ohledně toho, na jakém serveru a kdy, jsem se již vyjádřil. Dle mého to bude nejjednodušší - už jen kvůli tomu, že nebudeme potřeboval vlastně žádné omezující pluginy.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 09:00

Xter píše:Myslím, že ohledně toho, na jakém serveru a kdy, jsem se již vyjádřil. Dle mého to bude nejjednodušší - už jen kvůli tomu, že nebudeme potřeboval vlastně žádné omezující pluginy.

Dobře, tak jdu na to. :)
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 09:49

Zombie Cup!

Jedná se o soutěž na zombie serverech, na kterou mnoho z vás čekalo.

Pravidla Cupu:
- Dodržujte oficiální pravidla zombie módu.(viz. zombie tutoriál a veřejná pravidla pro všechny servery)
- Na TeamSpeaku se budete chovat slušně, opět podle veřejných pravidel.
- Na serveru si musíte vypnout VIP výhody, jestliže je máte.
Pravidla můžou být kdykoliv upravené.

Požadujeme:
- Každý z účastněných se musí v určený datum a čas dostavit na TeamSpeaku. (musí tam být z důvodu domluvy a otázek.)
- Požadujeme znalost pravidel.
- Vždy poslouchejte organizátory Cupu.

Jak bude akce probíhat:
V určený čas se účastníci dostaví na TeamSpeak. Nemáme daný počet účastníků, proto se může stát, že někdo nebude moci hrát. Hraje se na serveru kde budou hrát i ostatní hráči, kteří nebudou
v Cupu. Maximální počet registrací je 28 hráčů. Hrát budou všichni účastníci pod klan tagem "soutěž", takže organizátoři budou vědět kdo je v Cupu. Hrát se bude na restartované mapě s tím, že
nejvyšší skóre (hráče v soutěži) vítězí. Mapa není dána, protože o ní se bude hlasovat na serveru.

Jestliže bude někdo z účastníků cupu hlavní zombie, tak se mu počítá jen třetina killů. (např. zabije 5 hráčů, takže bude mít 15 killů, ty mu vydělím třemi a bude mít těch 5, aby to bylo fér vůči lidem.)

Organizátoři:
Maxwell = měl bych na starost tabulku hráčů s body.
Hele = komunikace s účastníky, což je domluva + nějaké informace na TeamSpeaku. (Dále se stará o odstartování soutěže.)
Další organizátory zatím asi nemáme 100%, ale vzal bych ještě maximálně jednoho, kvůli blokaci slotů. (Jeho povinností je hlídat hráče, neboli pravidla Cupu.)

Registrace bych si už vyřešil sám a server, kde hraje málo hráčů si taky najdu. ;)

Tímto ještě prosím o možnost restartování, popřípadě změny mapy na serveru v době Cupu. (dohoda s online hráči je na místě)

Berte to jako privátní verzi, kterou jsem si udělal pro zatím sám.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xter » 16 úno 2015, 10:10

Takhle si to přesně představuji. Až na to, že si myslím, že při nejvyšším počtu účastníků (uvádíš 28), by nejspíš byl problém s jejich příchodem na server. Přeci jen si myslím, že ne tolik lidí se dostane na volný slot. Každopádně někde na serveru je ta šance jistě vyšší. Ne každý server je full tak jako Bloody A Chronic.
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 10:20

Xter píše:Takhle si to přesně představuji. Až na to, že si myslím, že při nejvyšším počtu účastníků (uvádíš 28), by nejspíš byl problém s jejich příchodem na server. Přeci jen si myslím, že ne tolik lidí se dostane na volný slot. Každopádně někde na serveru je ta šance jistě vyšší. Ne každý server je full tak jako Bloody A Chronic.

Toto už je na mě. :) Beru si to na starost a kluky informuji. Zkusíme to dát nějak do kupy a pak ti dám vědět.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Xter » 16 úno 2015, 10:47

MaxwellCZE píše:
Xter píše:Takhle si to přesně představuji. Až na to, že si myslím, že při nejvyšším počtu účastníků (uvádíš 28), by nejspíš byl problém s jejich příchodem na server. Přeci jen si myslím, že ne tolik lidí se dostane na volný slot. Každopádně někde na serveru je ta šance jistě vyšší. Ne každý server je full tak jako Bloody A Chronic.

Toto už je na mě. :) Beru si to na starost a kluky informuji. Zkusíme to dát nějak do kupy a pak ti dám vědět.

Dobrá tedy. Nechám to na Vás. Ode mě máte požehnání takový turnaj udělat. Každopádně rád bych viděl ještě finální verzi před spuštěním. ;)
Xter
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod N3mO » 16 úno 2015, 11:09

No, az pridem zo skoly tak sa sem vyjadrim aj ja. Len zatial vidim len jeden problem. A to ten, ze uz vidim ako nejaki velki strategovia, ked budu zm tak nebudu chodit len preto aby nedostavali ostatni killi, ale dokladnejsie sa vyjadrim az zmiznem stejti posranej skoly
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 11:21

N3mO píše:No, az pridem zo skoly tak sa sem vyjadrim aj ja. Len zatial vidim len jeden problem. A to ten, ze uz vidim ako nejaki velki strategovia, ked budu zm tak nebudu chodit len preto aby nedostavali ostatni killi, ale dokladnejsie sa vyjadrim az zmiznem stejti posranej skoly

Od toho tam jsme my. Asi toto problém bude, ale ne až tak velký. Do pravidel ještě připíši, že kdo bude dělat toto popřípadě něco podobného, tak prostě dostane ban a bude vyřazen ze soutěže. Nevidím v tom až tak velký problém. :)
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod N3mO » 16 úno 2015, 13:35

A stým vypnutím VIP. Nie je to tak, že sa nahodí až po 48 hodín? Pokiaľ áno, tak vidím ako sa im bude chcieť vypínať VIP
N3mO
Mistr
Mistr

Příspěvekod MaxwellCZE » 16 úno 2015, 13:38

N3mO píše:A stým vypnutím VIP. Nie je to tak, že sa nahodí až po 48 hodín? Pokiaľ áno, tak vidím ako sa im bude chcieť vypínať VIP

Ne myslím, že to tak není. Vypínání VIP výhod využívají neustále i na knife cupu. :) A nikdy jsem nečekal 48hodin.
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Hele » 16 úno 2015, 13:47

No problem! Teď jdu reklamovat telefon,takže až příjdu s Maxwellem o tom pokecám.
Foni
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Hele » 16 úno 2015, 15:53

Tak už jsem to od Maxwella pochopil,jak jsem psal nevidím v tom žádný problém,věci ohledně všeho co by jsi potřeboval,tak by ses obrátil na mě.Supr. teď jen tu "finání" verzi a napsat ji Xterovi ten nám dá jeho boží "požehnání" a konečně bude nějaký turnaj :D
Foni
Hele
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 17 úno 2015, 13:00

Kedže som lenivý a neaktívny, tak sem dám čosi aj ja :D Narovinu, určite sa nám nepodarí dostať 20 alebo 15 ludí v jeden čas na TS.
Keby aj, viete si predstavit tú komunikáciu v roomke ? Návrh : Bola by vyhlásená sútaž, ktorá by prebiehala cca. 2 týždne( To aby sa o tom dozvedelo čo najviac hráčov a malo čas ). Ten, kto by sa chcel prihlásit by musel byt registrovaný na webe. V priebehu tých 2. týždnov by posielali hráči organizátorovi PM na webe, so screenom, kde by sa snažili o najlepšie score, v screene by musel mat určitý poznávací znak, aby sme vedeli, že nám neposiela screen starý pol roka. Po tých cca. 2 týždnoch by sa zo všetkých screenov vybralo napr. 8 najlepších a tí by postúpili dalej. Týchto 8 ludí by malo mat funkčný TS a dohodnút sa s nimi na jednom dátume a čase, v ktorom by sme sa tam stretli. Šlo by sa na server, kde by bolo najviac hráčov ( osobne by som volil blood, kde sa prebíja aby to nebolo také lahké ) Po dobu jednej mapy by sútažili, kto viac krát ostane posledný human. Možno by nebolo zlé pár krát za mapu zvolit firsta dobrého admina, ktorý to za zm vie. Napadlo ma to v robote, takže to môže mat ostré a neobrúsené hrany, ale minimálne tú čast so screenom by som nehal. Tie číselné údaje sa môžu samozrejme akokoľvek upravit.
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

PředchozíDalší

Zpět na Zombie Servery