• Stránka 1 z 1
Neviem ako to mám pomenovat.. Proste si to prečítajte...
Dobrý , chcel som si na Zombie Night 2 kúpit VIP.. Lenže som nemal kredit...
Poprosil som otca nech mi ho kúpi..
Bol tam text
V případě nějakého problému se lze obrátit na e-mail [email protected]
Při aktivaci hrač automaticky souhlasí s podmínkami, ktere jsou spojené s aktivací VIP. Podminky aktivace ZDE. Ihned po aktivaci obdrží hráč aktivační kód, s kterým si aktivuje výhody Navždy na serveru, který si vybral. Cena SMS pro Česko je 99 Kč vč. dph a pro Slovensko 4 Euro vč. dph. Aktivace vyžaduje posláni dvou SMS. Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph. Po odeslani příjde ihned zpětná SMS s dalšími instrukcemi. Provozovatel služby je gamesites.cz. Technicky zajišťuje Airtoy, a.s. Infolinka 602 777 555. www.platmobilem.cz
VIP a EXTRA vip sú spojené.. otec mi hovorí že pre aktiváciu classic Vip je potreba 2 SMS.. Preto by som to chcel oddelit a napísat ktoré je Vip a Ktore Extra Vip
Neako takto:
Vip-Při aktivaci hrač automaticky souhlasí s podmínkami, ktere jsou spojené s aktivací VIP. Podminky aktivace ZDE. Ihned po aktivaci obdrží hráč aktivační kód, s kterým si aktivuje výhody Navždy na serveru, který si vybral. Cena SMS pro Česko je 99 Kč vč. dph a pro Slovensko 4 Euro vč. dph.
ExtraVip-Aktivace vyžaduje posláni dvou SMS. Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph. Po odeslani příjde ihned zpětná SMS s dalšími instrukcemi. Provozovatel služby je gamesites.cz. Technicky zajišťuje Airtoy, a.s. Infolinka 602 777 555. www.platmobilem.cz
Dakujem za pochopenie ..
Poprosil som otca nech mi ho kúpi..
Bol tam text
Při aktivaci hrač automaticky souhlasí s podmínkami, ktere jsou spojené s aktivací VIP. Podminky aktivace ZDE. Ihned po aktivaci obdrží hráč aktivační kód, s kterým si aktivuje výhody Navždy na serveru, který si vybral. Cena SMS pro Česko je 99 Kč vč. dph a pro Slovensko 4 Euro vč. dph. Aktivace vyžaduje posláni dvou SMS. Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph. Po odeslani příjde ihned zpětná SMS s dalšími instrukcemi. Provozovatel služby je gamesites.cz. Technicky zajišťuje Airtoy, a.s. Infolinka 602 777 555. www.platmobilem.cz
VIP a EXTRA vip sú spojené.. otec mi hovorí že pre aktiváciu classic Vip je potreba 2 SMS.. Preto by som to chcel oddelit a napísat ktoré je Vip a Ktore Extra Vip
Neako takto:
Vip-Při aktivaci hrač automaticky souhlasí s podmínkami, ktere jsou spojené s aktivací VIP. Podminky aktivace ZDE. Ihned po aktivaci obdrží hráč aktivační kód, s kterým si aktivuje výhody Navždy na serveru, který si vybral. Cena SMS pro Česko je 99 Kč vč. dph a pro Slovensko 4 Euro vč. dph.
ExtraVip-Aktivace vyžaduje posláni dvou SMS. Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph. Po odeslani příjde ihned zpětná SMS s dalšími instrukcemi. Provozovatel služby je gamesites.cz. Technicky zajišťuje Airtoy, a.s. Infolinka 602 777 555. www.platmobilem.cz
Dakujem za pochopenie ..
- Croillan
- Kolemjdoucí
Neviem ako to mám pomenovat.. Proste si to prečítajte...
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neviem ako to mám pomenovat.. Proste si to prečítajte...
Vubec to nechápu,ale na VIP pošleš 2 sms,na evip také.
Foni
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu
Chceš poradit ohledně Zombie a Paintball módu?- Rád Ti pomůžu

-
Hele - Mistr
Hele píše:Vubec to nechápu,ale na VIP pošleš 2 sms,na evip také.
Ano, ale za Normálne Vip musím zaplatit 4 €, nie 8 či?
- Croillan
- Kolemjdoucí
Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph.
50% sleva již skončila a pro aktivaci VIP je třeba zaslání dvou SMS.
[CS 1.6 Admin] All CTF *11.3.2014

-
Malkin - Spamerův sluha
[list=][/list]
A 2 sms stojí kolko?
Malkin píše:Celková cena za VIP aktivaci pro Česko je 198 Kč vč. dph a pro Slovensko 8 Eur vč dph.
50% sleva již skončila a pro aktivaci VIP je třeba zaslání dvou SMS.
A 2 sms stojí kolko?
- Croillan
- Kolemjdoucí
Jedna SMS zpráva stojí 4 eura. VIP stojí 8 eur a eVIP stojí dalších 8 eur.

-
Malkin - Spamerův sluha
Ahoj
Jdu do krámu a chci si koupit 2 jablka, 1 jablko stojí 20 Kč, Kolik budou stát 2jablka?
. No předse 40 Kč ne?, když 20 + 20 = 40
Takže, když jedno VIP stojí zaokrouhlovane 100 Kč,tak 2 sms budou stát dohromady 200 Kč.jo
Jdu do krámu a chci si koupit 2 jablka, 1 jablko stojí 20 Kč, Kolik budou stát 2jablka?
Takže, když jedno VIP stojí zaokrouhlovane 100 Kč,tak 2 sms budou stát dohromady 200 Kč.jo
- Ended
- Pokročilý
Ended píše:Ahoj
Prelož mi to do SK meny

- Croillan
- Kolemjdoucí
Pro aktivaci jsou potřeba dvě SMS. Cena jedné SMS je 4 eura. Všechno potřebné již bylo napsáno a proto zamykám. Pokud máš nějaký dotaz tak mi napiš, ale opovaž se mi psát, kolik stojí VIP
Lock.

Lock.

-
Malkin - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1